Lukas_Sova 0 Parašė Birželis 1, 2015 (redaguota) Sveikučiai. Gal žinot, kodėl man kai žaidžiu SAMP, ar taip naršau po kompiuterį, jis man pradeda kaip čia pasakius (Čirkšti), keistu garsu, aš galvoju, kad bėda su windowsais, Gal kas galėtu pagalbėt? Atsilyginčiau 3 eurus sms'u Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.); Redaguota Birželis 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Bulsonas 59 Parašė Birželis 1, 2015 Nufilmuok kas darosi, bus tikrai lengviau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Birželis 1, 2015 Jeigu pradeda čirkšti gali būti su vintiletoriu negerai , arba parėjo garso kolonėlės čia tik mano pamąstymai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Sova 0 Parašė Birželis 1, 2015 Nufilmuok kas darosi, bus tikrai lengviau. Kaip aš nufilmuosiu? Nu krč tyngiu filmuot, nes paskui man pc rr reikia, nu krč pvž: Lošiu samp, ir žiauriai man palagina išvis nieko negaliu daryti, td po kokių 5-10 sekunddžių pradeda čirkšti kažkas nesuprantu, kas tada aš gaunu PC rr. Suprask kažkaip Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Sova 0 Parašė Birželis 1, 2015 Jeigu pradeda čirkšti gali būti su vintiletoriu negerai , arba parėjo garso kolonėlės čia tik mano pamąstymai Nu, kad ne man kai lošiu SAMP Palagina td pradeda čirkšti, tada gaunu PC rr Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Birželis 1, 2015 Man ir tas pats ir kai įjungi meta kažkoki nesamoninga sistemos langa:( Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Zygis 27 Parašė Birželis 1, 2015 Gugl powah, m9. guuuugl powaaah. tam internetas ir sukurtas, kad jame surastum tai, ko ieskai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Birželis 1, 2015 Žodžiu taip, kai tu žaidi kompiuteris įkaista ir dėl to taip yra, nes reiškiasi pas tave nesisuka ventiliatorius, tad siūlau atidaryti dėžė ir pasukinėti. O tau taip būna kai žaidi žaidimus? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Sova 0 Parašė Birželis 1, 2015 Žodžiu taip, kai tu žaidi kompiuteris įkaista ir dėl to taip yra, nes reiškiasi pas tave nesisuka ventiliatorius, tad siūlau atidaryti dėžė ir pasukinėti. O tau taip būna kai žaidi žaidimus? Pas manę loptopas nešiojamas kompiuteris. Tai man būna visur ir netgi internete, kad palagina PC Ir gaunu rr PC daryti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Sova 0 Parašė Birželis 1, 2015 Gugl powah, m9. guuuugl powaaah. tam internetas ir sukurtas, kad jame surastum tai, ko ieskai. Tai numesk link'a Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Sova 0 Parašė Birželis 1, 2015 Man ir tas pats ir kai įjungi meta kažkoki nesamoninga sistemos langa:( Man nemeta nieko tiesiog čirškia ir viskas ir PC palagina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Birželis 1, 2015 Tai atidaryti nemoki? Ir pravalyk arba nors prasiurbk pc nuo dulkiu užšsikimše Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Sova 0 Parašė Birželis 1, 2015 Tai atidaryti nemoki? Ir pravalyk arba nors prasiurbk pc nuo dulkiu užšsikimše Bet dauguma man, kas sake, kad čia bėda su Windowsais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Birželis 1, 2015 Tai persirašyk ar to nemoki? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Sova 0 Parašė Birželis 1, 2015 Tai persirašyk ar to nemoki? Nemoku jei padėtum duočiau daugiau nei 3 eurus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Birželis 1, 2015 Ne windowsuose esmė, baikite juokauti. Greičiausiai bus parėjusi vaizdo plokštė arba vaizdo plokštės ventiliatorius. Jei jis nesisuka, vaizdo plokštė įkaista, ko pasekoje tau pradeda viskas strigti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Birželis 1, 2015 Man kai taip buvo, tai aš pravaliau kompą ir pakeičiau termopastą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Birželis 1, 2015 Į pm skype padėsiu perašyt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Sova 0 Parašė Birželis 1, 2015 Ne windowsuose esmė, baikite juokauti. Greičiausiai bus parėjusi vaizdo plokštė arba vaizdo plokštės ventiliatorius. Jei jis nesisuka, vaizdo plokštė įkaista, ko pasekoje tau pradeda viskas strigti. Tai ką daryt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Sova 0 Parašė Birželis 1, 2015 Į pm skype padėsiu perašyt. Skype: max.green40 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Birželis 1, 2015 Arba su kompaus deže problemos, bet čj taip ir yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Birželis 1, 2015 Į pm skype padėsiu perašyt. Aš nesuprantu ką tu čia nori perrašyti, jei ne windows problema.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Birželis 1, 2015 "jis man pradeda kaip čia pasakius (Čirkšti)," tai koks ventiliatoriaus velenas atšokęs liečia ką nors ,, pas mane tas pats kartais būna . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Sova 0 Parašė Birželis 1, 2015 "jis man pradeda kaip čia pasakius (Čirkšti)," tai koks ventiliatoriaus velenas atšokęs liečia ką nors ,, pas mane tas pats kartais būna . Db nebebūna? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Birželis 1, 2015 Apgaudinėja galit net nepadėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose