Josh_White 7 Parašė Vasaris 10, 2018 Sveiki forumo nariai. Kas čia galėtų būti fb narsiau žiūriu atjungė paskyra mano nesuprantu kas per huijne.. gal yra kam buvę taip ? kad šitaip fb užpuliuotu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcel_Wallace 90 Parašė Vasaris 10, 2018 Lygiai ir man taip pat buvo viskas, rašiau supportams, negavau jokių žinučių laukiau laiko savaitė bet niekas nesigavo man. Tai teko susikurti naująjį facebook vartotoją, o po šiai dienai viskas tvarkoje. Kent_Mendez 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_White 7 Parašė Vasaris 10, 2018 Dabar, Marcel_Wallace rašė: Lygiai ir man taip pat buvo viskas, rašiau supportams, negavau jokių žinučių laukiau laiko savaitė bet niekas nesigavo man. Tai teko susikurti naująjį facebook vartotoją, o po šiai dienai viskas tvarkoje. Supratau rašiau suportui nors abejoju ar sureguos nors nieko blogo nedariau facebooke narsiau ir žiūriu atsijungė paskyra poto bandžiau jungtis ir sita išmetė kad paskyra išjungta galvojau kas per nesąmonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcel_Wallace 90 Parašė Vasaris 10, 2018 Dabar, Josh_White rašė: Supratau rašiau suportui nors abejoju ar sureguos nors nieko blogo nedariau facebooke narsiau ir žiūriu atsijungė paskyra poto bandžiau jungtis ir sita išmetė kad paskyra išjungta galvojau kas per nesąmonė. Būtent, būtent. Tai man irgi per nesąmonė, nebent toks dalykas dar gali būti, kad tikrina paskyrą bet nelabai tikiu. Kent_Mendez 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_White 7 Parašė Vasaris 10, 2018 2 minutes prieš, Marcel_Wallace rašė: Būtent, būtent. Tai man irgi per nesąmonė, nebent toks dalykas dar gali būti, kad tikrina paskyrą bet nelabai tikiu. Nes nickas buvo mano vardu būna dėl to girdėjau atjunge, o kaip rasai suportui dar reikia asmens dokumento foto nesiunčiau net jiems. Tik va nežinau ar susigrazinsiu jaučiu šansų nedaug. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_White 7 Parašė Vasaris 23, 2018 Krc visus acountus disa*cenzūra* daro kad ir susikuriu nauja nesuprantu kas per pievą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
George_Butler 294 Parašė Vasaris 23, 2018 Tai gal kažkas tave pareportino ir viskas. Yra buvę mano draugui taip, tai praėjo po kiek laiko. Anthony_Marcello Matthew_Moreno 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Goo 285 Parašė Vasaris 23, 2018 gal siuntei koki salta vofliuka (video) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_White 7 Parašė Vasaris 23, 2018 34 minutes prieš, George_Butler rašė: Tai gal kažkas tave pareportino ir viskas. Yra buvę mano draugui taip, tai praėjo po kiek laiko. Bet Grinai nieko blogo nedarai ir isjunge pirma prašo patvirtinti foto ikeliu savo nuotrauką laukiu kol patvirtina ir žiūriu acount disa*cenzūra* Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_White 7 Parašė Vasaris 23, 2018 1 minute prieš, Andrius_Goo rašė: gal siuntei koki salta vofliuka (video) Nieko išvis nedarau blogo narsiau ir žiūriu prasideda nesąmones. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_White 7 Parašė Vasaris 26, 2018 Susikuriau vėl prašė įkelti foto kad aiskei matytųsi veidas ikeliau siendien pažiūrų vėl išjungė nesuprantu ką jie čia isdirbineja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose