Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Josh_White

Narys

  • 49

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Josh_White

  • Gimtadienis 1997.09.29

Paskutiniai profilio lankytojai

1.058 profilio peržiūros
  1. Sveiki ieskau tokio hud modo taikinuko gal turite kazkas https://www.part.lt/img/008863247be7234a60e54ef7a93aa16a893.png
  2. zmogau autobusai ne zmones veziuos o vazines po stoteles tai tikrai taxi darbas cia ne prie ko nesumazes jokio darbo autobusai ne taxi pirmas dalykas. xd o npc lieka npc negali tikri zaidejai dirbti.
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Josh_White 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: siulau sukurti nauja darba be pakvietimo autobusu vairuotojai padaryti stoteles kad ju butu nemazai po miesta ir reiktu vaziuoti pagal taskus pvz duotu atlygi 1xp ir kazkiek eur uz kiekviena atvaziuota taska. 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: manau sitas darbas butu visai idomus ypac naujokams mano manymu. 4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  4. Sveiki gal žinote kaip sutvarkyti šitą dalyką dar nėra šitaip buvę man nesuprantu žodžių kodėl taip nutiko 😂😁 ypač kaip daug laiko tekę naudoti.
  5. Nu jo tavo prikolai įdomus... Bet ne to atėjau čia.
  6. Tai tekę susitikt bet nieko nesigaudavo.
  7. Kad žinok sunku atskirti kur paprasta o kur ne :)
  8. Nedomina manęs tokios Nu matai nesu drąsūs užkalbinti gyvai nesugebėciau.
  9. Josh_White

    Kaip ?

    Sveiki esmė tame kad man yra 22 metai ir niekad gyvenime neturėjas merginos norėčiau patarimų kaip susirasti paprasta padorią mergina kuri ten nerūkytu negertu nevaikšciotu po plotus visokius ar panašiai nes pats apskritai nerukau negeriu po plotus klubus visokius nevaikstau esu ramesnis vaikinas galbūt nenormalus pasirodysiu kad sitiek man metu ir panos neturėjas esu bet būna šitaip gyvenime ar tiesa kad šiais laikais yra labai sudėtinga susirasti antrą pusę kad šiais laikais joms patinka visokie blogiukai rūpi kad bernas turėtu mašina gera daug pinigų ar panašiai? istikro sunku pasakyti ar
  10. Sveiki yra šansų susigrąžinti ar neįmanoma gal kažkam yra taip buvę?
  11. Josh_White

    Facebook

    Sveiki forumo nariai gal yra kažkam taip buvę jeigu neįsitvirtina per kelias minutes reiškia viskas paskyrai atsisveikinti teks ? :) 
  12. Tai kad neina prašo Paso ir padarys mano tikra pavarde....
  13. Sveiki gal žinot kaip sutvarkyti šita reikalą kad nereikėtų Man savo pavardę viešinti per fb ?  
  14. Sveiki forumo nariai norėčiau paklausti ar įmanoma kaip nors atsiminti el pašto adresa nes dabar reikia o aš nepamenu name o pasvorda žinau.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.