Nico_Moretti 3.668 Parašė Birželis 3, 2015 Nežinau ką čia bandai įrodyt, bet vakar jau įsitikinau kas esi, so tavo naujas acc buvo išaiškintas per ~6h, tai tik įrodo, kad tavo charakteris yra išskirtinis( gali priimt tai kaip komplimentą, tačiau aš tame įžvelgiu minusą ), nes dėl charakterio ir pradėjo kilti itarimai. Kitą kart kai meluosi, panaudok žiupsnelį logikos, kadangi dabar brolis, kuris atseit yra iš kito miesto( viens iš Kauno, kits iš Marijampolės ) turi tuos pačius ipus, hmmm... interesting. Labiausiai nustebino tai, kad būdamas dugne sugebėjai nukristi dar žemiau, good job . Pabaigai - patarčiau baigti su tomis nesąmonėmis, logikos trūkumas tavo melą padaro vis absurdiškesnį ir taip sėkmingai vėl krenti visų akyse. Detektyvas Nico'Moretti baigia darbą, Mantas Džiovani_Woop Gvidas_Ham 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Birželis 3, 2015 *cenzūra* , tu tiek daug prisidirbęs.. Kad esi tikrinamas pastoviai. Aš pats asmeniškai sužinojau, kad tu *cenzūra* s, po maždaug 1-2h. Visi direktoriai buvo informuoti apie tave. Visiems direktoriams esi rašęs poemas apie save. Visiems direktoriams siūlei parduoti pavaduotojo statusą. Tu visiškai sužlugdytas esi. Tavo vietoj aš arba mesčiau, arba taip grąžiai pradėčiau elgtis, kad neįsivaizduoju net. Nesakau, kad rašinėt ir pan. Tiesiog nebekreipk dėmėsio. Ir ramiai žaisk. Neišsišokinėk, vapšie niekam neįkyrėk. Net jei mentas free star prideda, tu daryk tai ką turi daryt, o ne vardink savo keiksmažodžių arsenalą. Šiuo metu tu per daug bukas tam. Bet ateitį suaugsi, ir išaugsi iš to. Colinas Mantas_Verone 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 9, 2015 Nežinau ką čia bandai įrodyt, bet vakar jau įsitikinau kas esi, so tavo naujas acc buvo išaiškintas per ~6h, tai tik įrodo, kad tavo charakteris yra išskirtinis( gali priimt tai kaip komplimentą, tačiau aš tame įžvelgiu minusą ), nes dėl charakterio ir pradėjo kilti itarimai. Kitą kart kai meluosi, panaudok žiupsnelį logikos, kadangi dabar brolis, kuris atseit yra iš kito miesto( viens iš Kauno, kits iš Marijampolės ) turi tuos pačius ipus, hmmm... interesting. Labiausiai nustebino tai, kad būdamas dugne sugebėjai nukristi dar žemiau, good job . Pabaigai - patarčiau baigti su tomis nesąmonėmis, logikos trūkumas tavo melą padaro vis absurdiškesnį ir taip sėkmingai vėl krenti visų akyse. Detektyvas Nico'Moretti baigia darbą, WOW išsiaiškinai tiesiog norėjau viską pradėt nuo 0 ir pradėti kilti kerieros laiptais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 9, 2015 *cenzūra* , tu tiek daug prisidirbęs.. Kad esi tikrinamas pastoviai. Aš pats asmeniškai sužinojau, kad tu *cenzūra* s, po maždaug 1-2h. Visi direktoriai buvo informuoti apie tave. Visiems direktoriams esi rašęs poemas apie save. Visiems direktoriams siūlei parduoti pavaduotojo statusą. Tu visiškai sužlugdytas esi. Tavo vietoj aš arba mesčiau, arba taip grąžiai pradėčiau elgtis, kad neįsivaizduoju net. Nesakau, kad rašinėt ir pan. Tiesiog nebekreipk dėmėsio. Ir ramiai žaisk. Neišsišokinėk, vapšie niekam neįkyrėk. Net jei mentas free star prideda, tu daryk tai ką turi daryt, o ne vardink savo keiksmažodžių arsenalą. Šiuo metu tu per daug bukas tam. Bet ateitį suaugsi, ir išaugsi iš to. Praėjus 6 dienom dar visiškai nepasikeičiau bet po biškį keičiuosi tiesiog nekreipiu dėmesio į tuos žmones kurie nori pavaidinti kietus , nekrepiu dėmesio kurie band mane išprovokuoti ant bazaro ir visa dėka tau nes tu man patariai ačiū tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Birželis 9, 2015 Ha *cenzūra* s čia, gal kada jau baigsi meluot??? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 9, 2015 Ha *cenzūra* s čia, gal kada jau baigsi meluot??? Baigiau meluot tiesiog žinokit kad esu *cenzūra* s man visiškai dzin ir TeamSpeak programoje tikrai manes nei forume nei žaidime nei teamspeak programoje neišprovokuosit tiesiog žinot tiesą ir žinokit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artis_Ftw 0 Parašė Birželis 9, 2015 *cenzūra* , *cenzūra* , niekas taves čia negerbia , reiškės pasišiukšlinės vaikas normaliai esi bet , galiu tik palinkėt sekmės žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 10, 2015 *cenzūra* , *cenzūra* , niekas taves čia negerbia , reiškės pasišiukšlinės vaikas normaliai esi bet , galiu tik palinkėt sekmės žaidime Zmogau jei tau vaikas nuo 15 metu tu ziaurus sekmes ir tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Birželis 10, 2015 Praėjus 6 dienom dar visiškai nepasikeičiau bet po biškį keičiuosi tiesiog nekreipiu dėmesio į tuos žmones kurie nori pavaidinti kietus , nekrepiu dėmesio kurie band mane išprovokuoti ant bazaro ir visa dėka tau nes tu man patariai ačiū tau Keitimasis, kad nebesiūlai pirkti pavaduotojo skaitosi ane? O pastovus lindimas akis tipo ne? Malonu susipažinti, bet patariu palik serverį gal.. Ponas_Zygis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Invision_Apple 3 Parašė Birželis 10, 2015 Sveikas, malonu susipažinti ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 10, 2015 Keitimasis, kad nebesiūlai pirkti pavaduotojo skaitosi ane? O pastovus lindimas akis tipo ne? Malonu susipažinti, bet patariu palik serverį gal.. Kodėl turėčiau palikt serverįš del kelių atsiprašant *cenzūra*jobų t.y Tunex ir dar ten kaškokių :DDD nebejuokinkit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 10, 2015 Sveikas, malonu susipažinti ! veikas malonu ir man susipažinti su tavim Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Birželis 12, 2015 Sveikas atvykęs į serveryje tikiuosi tu čia pasiliksi . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Wolf 0 Parašė Birželis 14, 2015 (redaguota) kažkoks ĮŽEIDIMAS matos iš tolo Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Redaguota Birželis 15, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Birželis 14, 2015 Nesuprantu aš tavęs drake. Kam meluoti. Gi iš karto matosi tu *cenzūra* s ar ne. Taip pat pasakysiu, kad brolių balsai negali būti tokie panašūs ir jai būtum jo brolis, tai nevartotum žodžio ,,Karoče". Tad srr *cenzūra* , bet ką jau padarysi - demaskuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Untis_Acers 6 Parašė Birželis 15, 2015 Sveikas malonu susipazinti sekmes serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimy_Blank 5 Parašė Birželis 17, 2015 (redaguota) Sveikas malonu susipazinti sekmes serveryje Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas Redaguota Birželis 17, 2015 Rytis_Bit Untis_Acers 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Freak 1 Parašė Birželis 21, 2015 (redaguota) Sveikas(a), malonu susipažinti. Sėkmės tau žaidime bei gyvenime. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Birželis 21, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don'Аlvarez 2 Parašė Birželis 22, 2015 zdarof Gvidai,malonu susipažitni,sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Birželis 30, 2015 Tema nebėra aktyvi, todėl RAKINU. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose