Neymaras_ 9 Parašė Birželis 3, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Major_Hitler Jūsų vardas realiame gyvenime :Erikas Kiek jums metų ? :12 (žn vaix ) Iš kokio miesto esate? :Kauno Jūsų charakterio savybės : Na, šito reikėtų mano draugų klausti bet manau esu - Draugiškas, Bendraujantis, Mėgstu su draugais pablūdyt Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? :Futbolas <3 <3, Kvadratas <3, Turnikas <3,Lygiagretis <3, Dar mėgstu vakarais pabėgioti Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? :Geroji tai kad esu draugiškas, Sportuojantis(ten kur aš gyvenu mažai tokių) blogosios greit susinervinu Jūsų nuotrauka (būtina) žinau kad vaix Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 3, 2015 Malonu susižapinti sėkmės tau projekte ir realeme gyvenime futboliste Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Neymaras_ 9 Parašė Birželis 3, 2015 Malonu susižapinti sėkmės tau projekte ir realeme gyvenime futboliste Dėkui , to paties ir tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Fraps 3 Parašė Birželis 3, 2015 Sveikas sėkmės žaidime, bei linkiu kuo didžiausios sėkmės sporte Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Zygis 27 Parašė Birželis 3, 2015 Sveikas, sėkmės visur! Neapleisk sporto! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Neymaras_ 9 Parašė Birželis 3, 2015 Sveikas, sėkmės visur! Neapleisk sporto! Sveikas, ir tau sekmės sporto neapleisiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Neymaras_ 9 Parašė Birželis 3, 2015 Sveikas sėkmės žaidime, bei linkiu kuo didžiausios sėkmės sporte Sveikas, tau to paties , NEAPLEISIU! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Birželis 3, 2015 Sveikas, mldc, rimts pacaniuks matos, sekmes tau toliau siame projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Neymaras_ 9 Parašė Birželis 3, 2015 Sveikas, mldc, rimts pacaniuks matos, sekmes tau toliau siame projekte. Sveikas, Ačiū ir tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 3, 2015 Sveikas malonu su tavimi susipažinti, jaunasis Mėsi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Neymaras_ 9 Parašė Birželis 3, 2015 Sveikas malonu su tavimi susipažinti, jaunasis Mėsi Sveikas man ir Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Paul 283 Parašė Birželis 3, 2015 Maloonu. Sekmės žaidžiant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Infernal 2 Parašė Birželis 4, 2015 Sveikas. Sekmės žaidime, Ronaldo Jr. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Saukaitis 1 Parašė Birželis 4, 2015 Sveikas malonu susipažint sėkmės tau be to nesvarbu kad tu vaikas as irgi vaikas tai netrugdo gyventi o žaidime matau rimtas esi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Neymaras_ 9 Parašė Birželis 4, 2015 Maloonu. Sekmės žaidžiant Ir tau sekmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vilius_Infernus 26 Parašė Birželis 4, 2015 Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Birželis 13, 2015 Sveikas matau esi futbolistas. Kiek laiko lankai jau ? :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Birželis 13, 2015 Sveikas atvykes, malonu susipažinti su tavim, sekmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Birželis 13, 2015 sveikas! Sekmės tau projekte ir dar norėjau paklausti. Tavo nickas nukopijuotas nuo mano ar tiesiog atsitiktinumas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nute_Boy 1 Parašė Birželis 13, 2015 Sveikas malonu susipažinti sėkmės gyvenime ir žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lee_Papiorla 1 Parašė Birželis 14, 2015 Sveikas atvykęs į serverį esu matęs tave kituose projektuose, šaunu, kad užsiemineji sportu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gintaras_Zagnum 17 Parašė Birželis 17, 2015 Sveikas Major, smagu matyti jog renkiesi Greenside serverį, sėkmės. Baidykles_Tevas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimy_Blank 5 Parašė Birželis 17, 2015 (redaguota) Sveikas malonu susipazinti sekmes serveryje Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas Redaguota Birželis 17, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Freak 1 Parašė Birželis 21, 2015 (redaguota) Sveikas(a), malonu susipažinti. Sėkmės tau žaidime bei gyvenime. Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Birželis 21, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don'Аlvarez 2 Parašė Birželis 22, 2015 šits rimts,sveikas,malonu,sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose