Andrius_Goo 285 Parašė Kovas 1, 2018 – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Aprillia_Goo– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad tr. priemonės savininkas galėtu duoti raktą kitam žaidėjui.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pvdž. tr. priemonės savininkas užsisako ridos kelėjo paslaugų arba tiesiog paskolina draugui mašiną ir bijo palikti ją pastoviai atrakinta, atrakinimas/užrakinimas irgi jam nepatinka, todėl kaip ir name taip ir mašinai galima būtu duoti raktą kitam žmogui, tas žmogus galėtu pats sau atrakinti/užrakinti tr. priemonę. Laukiu komentarų. Edvis Gaming Frank_Wiliams Ignas_Gucci 9 kiti 12 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
©Tomas 147 Parašė Kovas 2, 2018 Nu aš su šiam pasiūlymui nelabai pritariu, bet tokia naujovė kai kuriems praverstų. Criss_C Mister_Spagetis 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo_Marcello 133 Parašė Kovas 2, 2018 Labas, pilnai sutinku su tavo nuomone. Nes kartais tai tikrai yra reikalinga, kaip (pvz. draugui reikėtų paskolinti tr. priemone.) Dėkojame už tavo pilna galvą įdėjų! Mister_Spagetis Andrius_Goo 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marjancik_Buffer 22 Parašė Kovas 6, 2018 Na gal ir nieko įdėja šiaip , nu aš tai galvoju kad čia tik dėl ridos galima galima rakta sukurt , o taip tai nereikia jo čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Tarelka 42 Parašė Kovas 6, 2018 Puiki idėja rep+ tiesa sakant tikrai yra problėma su šytuo kiek susiduriau, o per /transportas eiti rakinėti tikrai nepatogu butu komanda /traktas būtu labai puiku Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcel_Wallace 90 Parašė Kovas 9, 2018 Esu drąsiai šiam pasiūlymui tikrai ,,už", nes tikrai reikalingas šis dalykas serveryje. Taipogi paįvairinti išeitu šią sistemą, kad transporto priemonės savininkas duotu raktą, o jeigu savininkas atsijungtu, tai transportas nedingtu vistiek ir jisai galėtu toliau važinėtis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose