©Tomas 147 Parašė Kovas 8, 2018 – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: James_Friux– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sv, tokius konteinerius kurie būna kaimeliuose prie namų, siūlau padaryti, juos ir prie vilų Los Santos mieste. – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Valytojai turėtų įvairesnio darbo.– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Pasiūlymas turėtų būti svarstomas, nes dabar žmonės kurie turi vilas, tai kur šiukšles įdomu deda (P.S mane labai skatina ta mėlyna širdelė ) Mister_Spagetis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frank_Wiliams 8 Parašė Kovas 8, 2018 Ne per toli reikės važinėt valytojams? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
©Tomas 147 Parašė Kovas 8, 2018 Dabar, Frank_Wiliams rašė: Ne per toli reikės važinėt valytojams? Nu šiaip toloka, bet ar nebūtų įvairesnis darbas, kad iš kito kampelio reikėtų vežti šiukšles? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Ali 60 Parašė Kovas 8, 2018 Be jokios naudos čia iš vis, pagalvok dabar, ar tai pritrauks daugiau žaidėjų? Ar tai pridėtų unikalumo? Aš taip nemanau, dėl atstumo nieks nepasikeis... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
©Tomas 147 Parašė Kovas 8, 2018 2 minutes prieš, Aivaras_Ali rašė: Be jokios naudos čia iš vis, pagalvok dabar, ar tai pritrauks daugiau žaidėjų? Ar tai pridėtų unikalumo? Aš taip nemanau, dėl atstumo nieks nepasikeis... Matosi, jog nesupratai pasiūlymo esmės, bye. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Ali 60 Parašė Kovas 8, 2018 2 minutes prieš, James_Friux rašė: Matosi, jog nesupratai pasiūlymo esmės, bye. Tai išsamiau paaiškink, jeigu kiti nesupranta... O tai parašei vieną eilutę, kurioje aš supratau, jog pasikrauti šiukšles valytojams reiks važiuot toliau tiesiog. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
©Tomas 147 Parašė Kovas 8, 2018 1 minute prieš, Aivaras_Ali rašė: Tai išsamiau paaiškink, jeigu kiti nesupranta... Šis pasiūlymas, labiau tinka ne kiek serverio gerinimui, bet pačiam valytojų darbo gerinimui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Ali 60 Parašė Kovas 8, 2018 Dabar, James_Friux rašė: Šis pasiūlymas, labiau tinka ne kiek serverio gerinimui, bet pačiam valytojų darbo gerinimui. O kas valytojams nuo to geriau? Tik toliau važiuot pasikraut šiukšles ir tiek... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
©Tomas 147 Parašė Kovas 8, 2018 Dabar, Aivaras_Ali rašė: O kas valytojams nuo to geriau? Tik toliau važiuot pasikraut šiukšles ir tiek... Jiems būtų įvairesnis važiavimas ne, tik sukiotis per tris kaimelius, pirmyn, atgal Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Ali 60 Parašė Kovas 8, 2018 1 minute prieš, James_Friux rašė: Jiems būtų įvairesnis važiavimas ne, tik sukiotis per tris kaimelius, pirmyn, atgal Man atvirkščiai atrodo, kad jie ten tiesiog nevažiuos. Juk gi koks tolkas jiems važiuot toliau, jeigu ir taip yra daug konteinerių kaimeliuose, ir jie visi arti tiesiog. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
©Tomas 147 Parašė Kovas 8, 2018 11 minutes prieš, Aivaras_Ali rašė: Man atvirkščiai atrodo, kad jie ten tiesiog nevažiuos. Juk gi koks tolkas jiems važiuot toliau, jeigu ir taip yra daug konteinerių kaimeliuose, ir jie visi arti tiesiog. Tas toli važiavimas padėtų tiems kurie vykdo darbo pasiekimus, nes ridą kelti vistiek reikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcel_Wallace 90 Parašė Kovas 9, 2018 Gal ir reikėtu šio dalyko, bent jau didesnė pinigų sumą duotu bent jau per kažkiek, manau kažką padaryti būtų vertingiau su šiuo darbų, nes mažai naujokų dirbą jame. Need_You 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Laurynas_Leigon 5.107 Parašė Kovas 9, 2018 Mano atžvilgiu tai nėra būtinas, reikalingas dalykas. Gruzinas_Tortilla 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
©Tomas 147 Parašė Kovas 10, 2018 7 valandas prieš , Laurynas_Leigon rašė: Mano atžvilgiu tai nėra būtinas, reikalingas dalykas. Gal ir ne būtinas, bet vistiek būtų neprošal. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose