Frank_Wiliams 8 Parašė Kovas 10, 2018 – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Frank_Wiliams – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Serveryje dažnai pasitaiko ,kad žaidėjai nori keistis automobiliais tarkim Cheetah į Bullet ,ir dažniausiai vienas kitu nepasitiki, todėl siūlau įdėti papildoma funkcija KEITIMAS, žaidėjas galėtu pasiūlyti keisti savo trasnsporto priemonę, o kitam žaidėjui tiesiog reikėtu pasirinkti savo transporto priemonę kurią jis nori keisti. Jeigu dar padarytumet, kad KEITIME būtų galima primokėti kitam žaidėjui , būtų išvis pasaka. – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Atsirastu daugiau pasiūlymų keistis automobiliais, nereikėtu pirma parduoti savosios ir tik tada pirktis savo naują automobilį. Laurynas_Leigon Jack.... Mister_Spagetis 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Hand 900 Parašė Kovas 10, 2018 Gal ir visai nieko dalykas, nes, kadangi tarpininkavimas serveryje draudžiamas, tikrai praverstų. Aš už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
©Tomas 147 Parašė Kovas 10, 2018 Mano manymu tokia naujovė serveryje būtų labai gerai ir sumažėtų apgavyščių transporto keitimo atveju. Aš UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Laurynas_Leigon 5.107 Parašė Kovas 10, 2018 Visapusiškai pritariu šiai idėjai vien dėl to jog kai nori keistis prasideda visokie apgaudinėjimai ir t.t. Gruzinas_Tortilla 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvis Gaming 1.794 Parašė Kovas 10, 2018 Tikrai už. Nekartą yra buvę jog norėjau keistis mašinom, bet taip ir neišdrįsau, nes bijojau likt apgautas ... O su šia naujove drąsiai keisčiau! Ignas_Eox 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San_Hai 16 Parašė Kovas 11, 2018 Aš už. Serveryje pamažėtu apgavysčių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose