Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Kontrabanda + Veikla Policijai

Setth_Collins

Rekomenduojamas pranešimas


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:

Setth Collins
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

Taigi serveryje tikrai labai daug ginklų, o jų kaina taip pat labai maža, ypač lyginant su seniau.  

Kasdien 15 ir 19 h serveryje, San Fierro miesto uoste prisišvartuotų krovininis laivas, kuriuo būtų gabenamos įvairios prekės, tačiau pagrinidinis jo tikslas būtų kontrabanda t.y (ginklai ir narkotikai). Kaip viskas vyktų. Taigi atvykus laivui žmonės nuolat galėtų jį rasti toje pačioje vietoje, jų tikslas būtų kontrabandininkui parduoti kuo daugiau ginklų, už kuriuos būtų atsiskaitoma. Kontrabandininko užsakymas būtų rašomas ant vieno iš konteinerių laive. Jo užsakymai nuolat skirtūsi, vieną kartą jis užsakytų 5000 deagle, 6000 ak-47, bei 150 narkotikų, kitą kartą užsakymas galėtų būtų mažesnis/didesnis. Kaina už viską būtų minimali, Deagle kukla - 5 eurai, SG - 4 eurai, ak-47 - 3 eurai , rifle - 3 eurai, narkotikai - 60 eurų.

Atsiradus laivui jo konteineris turėtų būti pripildytas per 30 minučių, po kurių jis būtų ruošiamas išplaukti. Ginklus skirtus pardavimui žaidėjai turėtų turėti savo rankoje ir sudėti į mažas dėžes, kurias pasiimtų iš konteinerio ir padėję ant žemės krautų ginklus (spaudinėdami Y raidę ar pnš), į vieną dėžę tilptų nedaugiau kaip 200 bet kokių kulkų ar 20 narkotinių medžiagų. Pats kulkų krovimas į dėžę truktų 10-15 sekundžių, po kurių dėžė turėtų būti nunešta į konteinerį, ant tam skirto konteinerio esančiame textdraw'e parodytų Pvz : 

Konteineryje yra :

Deagle 200/7000 ir t.t. 

Per laikotarpį skirtą pripildyti konteineriams jį prpildžius kiek įmanoma daugiau, priklausomai nuo kiekio, kiek ginklų prikrauta jie automatiškai būtų išskirstomi per keletą konteinerių, kad nebūtų taip  lengva juos aptikti.  Konteinerių kuriuose yra ginklų  būtų 3-4 iš 10.  Po šio įvykio policijos darbuotojams būtų pranešama, kad jie turi 10 minučių patikrinti laivo konteinerius dėl nelegalių prekių. Policininkas priėjęs prie konteinerio 15 sec jį atidarinėtų ir atidaręs rastų konteineryje ginklų arba ne, patikrinus visus 10/10 konteinerių policija būtų užtikrinta, kad visa kontrabanda konfiskuota, o konfiskuotas kiekis pavirstų premija į darbo pelna. Tačiau čia ir prasidėtų smagumas. Žmonės pakrovę savo kulkas į laivą galėtų mėginti neleisti policijai tikrinti konteinerių juos žudydami. Praėjus 10 minučių skirtų tikrinti laivui, jis imtų judėti į vandenyną ir konteinerių tikrinti nebeitų. Laivui pradėjus plaukti, kontrabandininkas atsiskaitytų už pakrautus ir išsaugotus ginklus.

Kas nutiktų jeigu būtų konfikskuota tik dalis pakrautų ginklų.

Jeigu policija randa ir sugeba patikrinti tik 50 % pakrautų konteinerių, o aš esu pakrovęs 200 Sg kulkų, tai 100 mano kulkų buvo konfiskuota ir atlygį gausiu tik už 100 kulkų saugiai pajudėjusių į vandenyną.


– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:

Sumažintų serveryje esančių ginklų skaičių, bei padidintų jų kainą, Atsirastų daugiau veiklos policijos departamento darbuotojams.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

Laivas : https://www.part.lt/img/a57718bf3ed7ce889832e58fa4cf7dd8858.png

Konteineriai (manau tinka betkokie ) :  https://www.part.lt/img/8952395eeaea2930208ed5c246ca603b898.png

Dėžė, kurią reikia įdėti į konteinerį : Id 2969  https://www.part.lt/img/4872a72d9642e96a4cc217d74ee38ccb318.jpg

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.