Josh_White 7 Parašė Liepa 29, 2018 Sveiki gal žinot kaip sutvarkyti šita reikalą kad nereikėtų Man savo pavardę viešinti per fb ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vaidotas_Hide 161 Parašė Liepa 29, 2018 Jeigu nenori gali pasikeist į "Ma rius" ar vietoj pavardės kokį mandrą žodelį įterpti, nes tik vardo pagal "facebook" taisykles negalima, turi būt ir pavardė. Mano nuomone tiesiog pasikeisk slapyvardį į savo tikrą vardą bei pavardę. Edvis Gaming 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AkA 76 Parašė Liepa 29, 2018 Nepamenu kokia kalba pasirinkti gali, ir įrašai tik vardą ir tinka viskas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Young 3.008 Parašė Liepa 29, 2018 Jeigu gauni reportą, pasikeiti vardą į kokį nors nelogiška, facebooko supportas tai peržiūrės nepareportinus tai įprasta jų procedūra užtikrint jog vardas ir pavardė atitinka realybe. Galiausiai jeigu jie ras vėl netikra vardą pavardę, užblokuos tavo paskyra ir paprašys atsiusti pasą. (čia iš patirties) todėl naudok realu vardą pavardę arba kurkis nauja accountą ir džiaukis laiko tarpu kol tavęs nepareportina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Evaldas 28 Parašė Liepa 29, 2018 Paprastai pasikeisk į kokia nors pavarde nu kokia Nesvarbu ar kažko... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pakalniuks_Alfa 112 Parašė Liepa 30, 2018 10 hours ago, AkA said: Nepamenu kokia kalba pasirinkti gali, ir įrašai tik vardą ir tinka viskas Indonezijos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_White 7 Parašė Liepa 30, 2018 8 valandas prieš , Hard_Play rašė: Paprastai pasikeisk į kokia nors pavarde nu kokia Nesvarbu ar kažko... Tai kad neina prašo Paso ir padarys mano tikra pavarde.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Evaldas 28 Parašė Liepa 30, 2018 1 valandą prieš , Josh_White rašė: Tai kad neina prašo Paso ir padarys mano tikra pavarde.... Tada parašyk tikra pavarde ir poto i fbnustatymus ir galiesi pakeist pavarde... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose