Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Naudoto transporto pardavimo aikštele.

Stevie_Shoot

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Stevie_Shoot
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioje pateiktas.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Apačioje pateiktas.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

 

 Naudotų transporto priemonių pardavimo aikštelė 

(Prisijungusiems žaidėjams)

  • Taigi žaidėjai norimas tr.priemones pardavinėja tikrai sunkiomis aplinkybėmis, Skelbia per skelbimų kontoras, derinasi kur susitikti, vieni atvažiuoja, apžiuri ir neperka, vėl rašai skelbimą. kiti net neįsivaizduoja kokia tos transporto priemonės spalva. Daugelis net nežino kaip atrodo įvairūs ratlankiai. Tad manau, jog tai tikrai padėtu lengviau parduoti transporto priemone, esant prisijungusiems serveryje. 
  • Atidaryti transporto priemonių pardavimo aikštelę, kurioje žaidėjai laisvai galėtu vaikščioti, bei apžiūrinėti tr.priemones, pamatyti kaip jos atrodo realiai, ir nereiktų spelioti kokios spalvos tas 1id, 
  • Žinoma, tai būtų uždara aikštelė, privažiavus prie pakeliamo užtvaro, reikėtu parašyti /trpardavineti (SUMA) ir automobilis būtų automatiškai nukeltas į aikštelę, žaidėjai norėdami sužinoti automobilio spalvų kombinaciją ar ratlankių pavadinimą turėtų įsėsti į automobilį ir taip žaidėjui būtų atidaroma GUI lentelė, kurioje viskas būtų parašyta- kelintas id ir pan. tai pat žaidėjas įvedęs random koda, galėtų jį nusipirkti.
Redaguota Wizard_Airidas
Paredaguotas temos pavadinimas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visu pirma yra skelbimų kontoros viduje pardavinejimi transportai,bet man jis nelabai patinka na bet nelabai žinau ar atsirastu daugiau paklausos naujoje aikštelėje nes principas butu toks pats.Na kadangi atsirastu mapp darbas tai sakau TAIP.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.