Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Svogeris_Classic

Svogeris_Classic

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas:

 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Svogeris_Classic

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2019.12.07

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 11-12m

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Esu anksčiau čia buvės, Bet žaidžiau kaip ir ne su savo account'u , o su draugų, jis paskolino sakė pakelk ten ką gali ir t.t tai kažinau žaidžiau 2-3m nes jis buvo išvykęs. Tai man patiko šiuos modifikacijos serverio, sistemos ir t.t. :)

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Viename serveryje žaidžiau 3m Ir kaip pasakyt, jis bugovas yra, paprašė draugas palaikyti viena tatčka, na sutikau davė pinigų už tai ir t.t. buvo rida virš 4-5k + su vardeniais buvo, ir vien žodžių jis sako na duokš ta tatčka atidaviau sako kur viskas? Sakau davė bugg tatčka nu ir nuo to prasidėjo jog gavau rcon + BLIST ant visu darbų. Pagalvojau ko gi tikėtis gi tas bugovas projekts.. Neplatinsiu pavadinimo! ;)

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Na taip įvydžiau, pirmais nieko nesupratau kur ką daryti, kol nepaprašiau pagalbos /padmins.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Na anksčiau esu visus dirbės visi darbai kaip darbai. Dabar su 2019m. Jei patiko darbas tai ir dirbi, kuo turi skustis? Aišku ne visiems patiks tas darbas ir pnš, ne to žmogaus charakterio esmė suprasti kas tame darbe yra naudinga, pats turėjas projektą panašu kaip GS darbas kaip darbas, jei yra darbo tai ir dirbi. Tai viskas patinka neturiu jokių priekaikštų!

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne ,  viską yra lengva suprasti, ir lengva rasti pražaidės tokiuose projektuose, jog sudėtingumo nėra, beveik su shop ir sistemom dialog'ais viskas tas pats. Tik čia truputį kitaip, bet galim dar sukurti kad dar įdomiau linksmiau būtų, ir kad nebūtų taip žaidžių vien dėl nes kur dirbų turiu pražaist 60min ir daugiau.. čia kaip pvz. :D Turiu tu minčių daug, bet kas kurs tas sistemas, čia puse metų reikia sukurtį tokias sistemas. O ką ir be pasiūlysiu abejotina ar kursit tai va! :D

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Pasinaudavau /gps comand vien dėl to jog apmokymus pereičiau nes galvojau jei ir žinau ir nuvažiuosiu negausiu premijos... :D O šeip jinai man yra bereikšmė nereikalinga mano nuomonė.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvo apšaudė, nužudyt buvau dėl to jog nevalgias, tai pats serveris rly nužudė. O kalbant apie žmonės, tai serveriai tokia yra, žmonės tokia yra reik pavaidint turiu ginklu vadinasi esu Gangster'is ir t.t. :D

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Nesunku rasti, nežinau aš taksa išsikviečių ir spakainė. Kam varkti pačiam jei taksai dirba? :D

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojaus ir buvo atsakyta per 1-2s labai greit aktyviai kiti net spawmint pradėjo, supratau jog esu naujokas turi čia paaiškint aiškiau padėjo, bet tiek spawmint nereik... :D Jei atsakai tai tegul rašo į concole aš priimu ar kažkas tokio ir atsakau vienas žmogus, ne kokie 5-10 veidų.. :D

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Naudojaus tik dėl taksu, ir mechu taksai greit reaguoja ir atvažiuoja greit, bet ar jie žėmėlapio nežinau jug jie patirties turi ir nežino kur kas yra. Nu čia juokas ir paėmė. Nu tsg ždž ntr. O mechas išvis ne su ta tr.priemonė ir atvažiavo negalėjo suteikti pagalbos kokios pats norėjau supratau reik varkti norint man nuvažiuoti iš kaimelio į lv miesto fix garaze.. Nu bet viskas tvarkoj.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Pakankama per akys, ir tiek. Bet aš bučiau vieno šiuo servo su paprastinės sistemas ir kitaip sukurti, jeigu jus gyvenate ir kuriat čia kaip Realybė tai turiu tik minčių kas yra su realybė, ne tik kad būtų vien samp'as.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Turiu be galės minčių, rašysiu daug pasiūlymų, bet tikiuosi kad bus visi atšaukti ir iš 100% bus 0. Nes vis dėl to aš kaip kuriau projektą tai labai gera įspūdingesni negu šis Libercyti atsiprašau už reklama bet čia kaip pavizdis, viską sukuriau pats savomis rankomis kuriau 4 supuse link 5m buvo, nes mampp darbai buvo ištrintas LV SF miestas, ir visas sukurtas naujai pagal mano vaizduotė. :D Lietuviai esame tai galiu pavizdi pasakyti buvo sukurti didžiausi miestai Vilnius Kaunas Klaipėda ir t.t. Buvau išleidės nereklamavau serverio ir pnš, bet išleidau pameginimui. Okey ir baiksiu ties tom. Paskui neužsiskaitys kaip anketa! 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.