Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Lorens_Hydras

Lorens_Hydras

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Lorens_Hydras.
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Pradėjau žaisti nes šitas serverys man labai tikroviškas ne kaip kiti jog dirbi darba ir tik su mašina važinėji. Nuo vakar bet mano acc sukurtas 2018 ir man atrodo neužpildės aš emigracijos buvau.
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Apie 4-5metus.
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?:Pats susiradau.
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Senam serveryje yra labai nuobodu ir nera daug žmoniu visi nedraugiški ir nera ten jokiu taisykliu ir tt.. žaidėjas budamas mechaniku gali daryt ką nori šaudyt į civilius ir tt nors tai yra draudžiama žodžiu palikau nes labai lievas serverys.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Taip visus iki vieno labai smagus. Nebuvo taip jog butu sunkus.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Medkirčio, gaisrininko. Įdomus jie man visi buvo ypač medkirčio darbas.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nelabai bet radau.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Nu kaip esu naujokas čia tai tikrai dažnai naudoju bet pradedu isisminti viska.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne dauguma serverio žaidėju draugiški.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Taip, surasti labai lengva.
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip naudojau, reikėjo pagalbos jog pafixintu mašina bet nepadėjo sakė mechanikus kviest o tuo metu mechanikai nereagavo.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip, kviečiau dušmanus ir gan greitai sureagavo.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Taip, aiškus.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Nelabai žinau bet šitas serverys yra ir taip labai geras tik vieniem nepatinka jog mažai pinigu gauni ir tt. Žodžiu šitas serverys yra realystiškas ir daug veiklos ypač darbuose ko dažnai nepamatysi kituose servuose. Neturiu nei nusiskundimu nieko blogo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.