Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 21, 2014 Sveiki, taigi kas matėt kas nematėt mano pirmają avatarų temą, buvau pažadėjęs jog įkelsiu dar avatarų, bet kažkaip sumąsčiau jog reikia kelti viską į naują temą, taip neužgruzinant senos.. Taigi Mano avatarai jums - Pirmieji avatarai, šiaip pasirinkimui : http://imgur.com/a/qIpBV http://imgur.com/a/rwtZE http://imgur.com/a/OVjKl http://imgur.com/a/vi8dW v1 Visus su artėjančiomis šventėmis! Emiliano_Mendoza Camel_Active White_Man 16 kiti 19 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 21, 2014 Ištikro tokie šventiški avatarai. Sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 21, 2014 Ištikro tokie šventiški avatarai. Sėkmės kituose darbuose. O man tavo atsakymai tokie lempiški, kad daugiau nebenoriu jų matyti, veeeeek. Prašau daugiau bent jau mano temose nebepostink. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomy_Morello 1 Parašė Gruodis 21, 2014 Markeri, Markeri.... Tavo avatrai visada mane žavėdavo, nežinau kodėl. Gal dėl to paprastumo. Spaudžiu dideli like Lukas_Markeris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Gruodis 21, 2014 Vienas namuose tu darai ką nori.. O Markeris savo kuryba visa laika nustebina, šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Gruodis 21, 2014 Kažko perdaug, nežinau ar sharp ar noise, bet kaikurie šiek tiek aky rėžia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 21, 2014 Avatarai žiauriai geri, prigriebsiu vieną su cucikų, ir tave su artėjančiomis šventėmis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 21, 2014 Kažko perdaug, nežinau ar sharp ar noise, bet kaikurie šiek tiek aky rėžia. Nutuokiu maždaug apie kuriuos kalbi, per daug sharp būna ant jų. Markeri, Markeri.... Tavo avatrai visada mane žavėdavo, nežinau kodėl. Gal dėl to paprastumo. Spaudžiu dideli like O sveikas, Tomy. Malonu tave čia matyti, dar malonu tai jog tau patiko avatarai! Susirašysim. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 21, 2014 Seni, avatarai tavo nerealus! Pasiimsiu visus į savo kolekciją, dėkui tau labai! Iš manęs didžiulis LIKE. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Alvarez 13 Parašė Gruodis 21, 2014 Gražus Tavo Darbai , sekmės tau kituose darbuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 21, 2014 AČIŪ už įvertinimus, laikų kaip matau yra ir vėl, gal lauksim updeito.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 21, 2014 2 nuo galo labai kokybiškai atrodo, daugiau tokiu Markeriuk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Gruodis 22, 2014 Šventiška, gražu, puikiai asocijuojasi su artėjančiom šventėm. Šaunu, kad dalinies bei stengies. Taip ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Electric_New 357 Parašė Gruodis 22, 2014 Geruliai avatarai viena pasiimsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Edga 12 Parašė Gruodis 22, 2014 Seniukai, tikrai gražiai darai avatarus! Pagarba! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grumpy_Cat 1 Parašė Gruodis 22, 2014 Markeri :OOO,Anyway avatarčikai da best. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 22, 2014 Labai, šventiška! Ir gražu German_Lexolite 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Gruodis 22, 2014 Tikrai gražus avatarai, nučigoninsiu porą Ačiū tau labai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 Afigeni geriauses tas kur 1 eileja paskutinis tobulaz <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 22, 2014 Ačiū visiems už gerą žodį, gal šį kartą ir galioja tas posakis : " kaip šauksi - taip atsilieps " Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 22, 2014 Paimsiu daug avataru tikrai labai gražus šaunuolis. Neimanoma nepaspausti Patinka gražuuuuu!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_West 0 Parašė Gruodis 22, 2014 Patikoo, pasiimsiu keleta. Ačiū ;p Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 22, 2014 Geri šitie avatarai,šaunuolis kad darai tokius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Gruodis 22, 2014 o sw pieštuk , gražūs avatarai! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Markeri gražius padarei sėkmės tau toliau tobulėjant (Y) RĖP Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose