Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Dovydas_Kress prašo paramos

Dovydas_Kress

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dovydas_Kress;
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2021 m. vasario 14 d.;
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Maždaug nuo 2012 metų;
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Teko labai trumpai žaisti čia prieš gerus 2-3 metus. Apie šį serverį priminė supergames.lt;
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Seną teko palikti nes žlugo, jei neklystu (tai buvo maždaug prieš 6-7 mėnesius.) Buvau padaręs pertrauką nuo SA-MP ir apkritai žaidimų). Pasirinkti šį serverį privertė jo aprašymas esantis supergames.lt ir tai, kad yra šį serverį kasdien pasirenka 100+ žaidėjų. O išbandžius dar kartą sugrįžti privertė tokios serverio sistemos, kurių nesu matęs kitose serveriuose;
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Stengiausi skaityti atidžiai. Viskas atrodo išsamiai ir aiškiai parašyta, bet yra tokių dalykų kur dar nevisiškai suprantu (pvz. dėžių veikimo principo, kaip jas gauti, kas čia per daiktas, kodėl jis čia toks vertingas). Bet daugiau maždaug viską atrodo suprantu.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Išbandžiau visus darbus, kuriose nereikia direktoriaus pakvietimo. Labiausiai patiko medkirčių darbas. Nors iš esmės visi darbai labai panašus šis kažkuo smagiausias atrodo, galbūt dėl virstančių medžių ar pan. Nuobodžiausias atrodo picų vežiotojų (lygtais taip vadinasi). Galbūt dėl to, kad teko realiame gyvenime jį dirbti, tad žaidime nelabai traukia jis.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne nebuvo sudėtinga. Norėčiau pasakyti, kad elektronikos parduotuvės interjeras buvo viena iš priežasčių kodėl prisijungiau dar kartą. QLED TV, laptopai ir t.t. Iš tokių mažų dalykų galima suprasti, kad žmonės atsakingi už serverio kūrimą atsižvelgia į mažas detales, kurios ir padaro šį serverį išskirtinį iš kitų.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip, visada. Kadangi dar niekad neteko žaisti "kaimelių" serveryje (na taip rimčiau žaisti), tad kol kas apsiprasti, kur kas yra sudėtinga.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Buvau užpultas be priežasties, bet manau visur tokių dalykų pasitaiko.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Dviračių nuoma tai dar vienas pliusas, dėl ko norisi čia žaisti. Labai gera idėja, primena CityBee ar pan., bet SA-MP'e taip įgyvendintos kaip pas jus neteko matyti. Galbūt tik tų nuomos punktų reikėtų ir prie gamyklos, žvejybos įmonių, medkirčių darbo ir pan., ne tik miesteliuose.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip teko pasinaudoti šia komanda. Vis stebiuosi greičiu kokiu atsakomą į klausimą ir kiek daug atsakymų gaunu. Tai priverčia pasijausti lyg merginai su bikiniu Instagrame ar Tinderyje.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko išsikviesti taksi. Tai sureaguota buvo taip pat greit kaip ir į /pagalba. Nespėjau net pastebėti, o taksistas jau buvo prie manęs.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Darbų informacijoje truputi išsamumo trūksta. Pavyzdžiui medkirčių darbe nebuvo informacijos (arba aš nepastebėjau), kad reikia važiuoti į medelyną ten kirsti medžius ir t.t. Tad truputi teko paklaidžioti, kol supratau ką reikia daryti.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Kol kas nepastebėjau tokio dalyko, ką reikėtų keisti ar pan.

Redaguota Dovydas_Kress

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.