Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Simas_Boss prašo paramos

Simas_Boss

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Simas_Boss
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Maždaug nuo 2017. Bet ilgai nežaidžiau tai skaitausi naujokas.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  Maždaug 4-5 metus jei neklystu.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Tiesiog po ilgos pertraukos nusprendžiau sugrįžti prie sampo ir atsiminiau apie šį serverį ir mano turimą paskyrą.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?:  Greenside'as smagesnis. Taip pat yra visokių įdomių darbų ir veiklų serveryje. Kiti serveriai to neturi. Taip pat šis serveris reališkiausias.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?:  Skaičiau , sunku tikrai nebuvo.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?:  Dirbau tik valytoju. (Po ilgos pertraukos) Nuobodžiausias gal medkirčių. Pelningiausio dar nežinau.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?:  Tikrai ne.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Kartais bet ne dažnai.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?:  Buvau pora kartų partrenktas specialiai.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?:  Taip pakanka. Jas lengva rasti, visur jos yra.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  Taip ir labai dažnai naudoju ,nes daug ko nežinau. Ir visą laiką pateikta pagalba padeda.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?:  Taip naudojausi ir buvo sureguota maždaug nuo 5-10 sekundžių. Kartais mažiau.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti:  Kad tikrai pakanka informacijos.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Na nežinau ,bet gal sakyčiau pvz jeigu atranda tą lagaminėlį galėtų būti užrašas po juo ,jog kodą galima rasti Greenside'o Facebook puslapyje. Nes kiti naujokai to nežino. Ir prie kitų daiktų taip pat reikėtų pridėti kokį nors užrašą kad naujokams būtų lengviau susiorentuoti ir žinoti kaip ką padaryti. Na ant daugelio daiktų jau yra tai parašyta. Tik siūlau pridėti ant lagaminėlio užrašą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.