Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mantas_Honey

Neaktyvus

  • 27

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Apie Mantas_Honey

  • Gimtadienis 2001.05.12

Paskutiniai profilio lankytojai

925 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mantas_Honey Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis:100m,maistas,2lvl Norima kaina už verslą:Idėta į pardavimą už 3,1mln. Nuotraukos su verslo informacija:https://imgur.com/a/jMkEHr8 Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Verslo susidevėjimas buvo nesenai sutvarkytas,yra apie 9-10%.Bendrai produkcijos yra apie 95-100k. Pardavus į serverį po 15 € galėtumet gauti apie 1,3-1,5mln.Verslas randasi polomino mieste.
  2. Mokesčiai kaupiasi iki 100,000€ sumos, o pasiekus ją - į savo būstą įeiti galimybės nebus. Bent jau man buvo tokia situacija šiandien,kad net nuo 15,000€ neleido į vilą įeiti, nes prašo sumokėti mokesčius. Tai manau minimumas yra 15,000€ ir nuo tada nebeileidžia į vilą/namą.
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mantas_Honey • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?:Naudok kokį veiksmą, iš komandos /veiksmai ir įlipęs į mašiną toliau tą veiksmą naudosi. T.y Jei pasirenki šokį, tu paspaudęs G Mašinoje pradėsi šokti važiuojant. Gali atlikti kitas komandos /ptaisyti ir kt. • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą:https://imgur.com/a/zN5Uz7A
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mantas_Honey Jei laimėsite, ką veiksite su vila: Įrenginėsiu. Laisva vieta išsireikšti (pageidautina be keiksmažodžių ar įžeidinėjimų):Gyveni tik vieną kartą.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė:Mantas_Honey Koks metų laikas jums labiausiai patinka, Kodėl ?:Visi metų laikai kažkiek patinka, bet labiausiai žiema/vasara.
  6. Vardas_Pavardė:M_H Ką manote apie elektromobilius?:Užterštumo atžvilgiu gerai, bet dyzelis yra dyzelis.
  7. Iš dalies dėl pirmo gal ir sutikčiau, tik reikėtų pakoreguoti pačia sistemą, pvž kur yra medžiai netoli gatvių, galetų būti įmanoma padaryti,kad medis nukristu ant gatvės. Ir trukdytu eismui, arba bent vienai juostai.Tuomet žaidėjas galetų privažiuoti, ir kažkokiu būdu sunaikinti ant kelio gulinti medį. Čia būtų panašiai kaip kėlio prižiurėtojai, bet šitas darbas turėtų kitą pavadinimą, ir išsiskirtu nuo visų serverių, nauja sistema. Dėl antro pasiūlymo sutikčiau 100 procentu, tikrai būtų įdomus darbas serveryje, ir manau nebebūtų žaidime 15 žaidejų ūkininkuose, kai kituose po 3-6. Tada d
  8. Tikrai sutinku,būtų patogiau, nes galėtum nežiurėdamas į klaviatūra, spaudinėti tuos tris mygtukus, ir yra patogu. Dabar žvejojimas yra sudėtingas, kartais paspaudi ne tą raidę, ir gali prarasti užkibusią žuvį.Manau tai galėtų atgaivinti žvejybos darbą, nes dabar tikrai niekas nežvejoja. Ir dar prisidėsiu:Pvž tau reikia kažkokios žuvies, ir parašės kokią komanda, tau rodytu kur reikia nuplaukti, tarkim už kokių 3km kur kimba ta žuvis.Nes dabar po visus 30 ar kiek ten jų yra sonarų, labai užtrunki ieškodamas kur kimba, ir taip žmonės nervuojasi, ir toliau nebežvejoja.
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Mantas_Honey 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Apie darbus be pakvietimų.Visi žinome,kad beveik visi žaidėjai dirba darbus kur yra nenuobodu, tokius kaip ūkininkai, picerininkai. O valytojų darbe ir gaisrininkų nėra interjėro. Būtų visai neblogai,jei ir šiuose darbuose būtų interjerai, kur būtų galima viduje dirbti.Valytojai - Galėtų kažką su šiukšlėmis atlikti pastato viduje, pvž paimti , supakuoti, nunešti. Gaisrininkuose galėtų idėja būti panaši.Kiek žinau apie tai yra daug rašyta, net ir naujokų paramoje, kad nuobodžiausias darbas yra valytojai, ir niek
  10. Aš tai siulyčiau iš vis panaikinti tuos šviesoforus, nes jie nereikalingi, nei egzamine, nei realiam eisme. Visi žiūri į duoti kelią ženklą, ir pagr kelią. Visi važiuoja per raudoną.
  11. Už, bet aišku logiškai mąstant laikas negali būti mažas, nes jei iš kito miesto į kitą, taip greit nespėsi atvažiuoti. Galėtų būti bent 20-30 minučių laiko tarpas, ir po tiek laiko bėgikas galėtų pabėgti.Jei pareigūnas nepagauna žmogaus, žinoma gali išsikviesti pastiprinimą, ir manau tikrai būtų lengviau pagauti. Edit: Dar galėtų padaryti, jog po kažkiek minučių, dingtų įtariamumo 1 žvaigždutė, ir tarkim po kelių val iš 30 star turėtum 0. Čia tik mano nuomonė, neužsipulkit.
  12. (1)Pinigai, tokie išdavikai... Kai eit tūsintis, tai kartu, o kai namo grįžinėt, tai jau tenka vienam... (2) Kodėl Haris Poteris turi žaibo formos randą ant kaktos? Nes kai jis buvo mažas, jį partrenkė Opelis.
  13. Jūsų Vardas_Pavardė:Mantas_Honey Koks yra jūsų mėgstamiausias vaikystės filmukas?: Tomas ir Džeris, Kempiniukas, Simpsonai.
  14. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mantas_Honey Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys):Sunrise,33km,223 id spalva, dalys nuotraukoje. Norima kaina už transportą: 70,000€ Kaina derinama. Parduodamo transporto nuotraukas:https://imgur.com/a/5sK0307 Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Retos spalvos transporto automoblis, su spalvos 223 ID(mėlyna) Kas kolekcijonuoja, manau tikrai nupirks.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.