Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

The_Jerry prašo paramos

The_Jerry

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: The_Jerry
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  Jau išdalies beveik jau kaip savaite kai esu šio projekto žaidėjas su šia paskyra.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Žaidžiu jau nuo 2015 metų, bet kai nera ką veikti kartais užsimanau ta samp'ą pažaisti.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš senų laikų.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?:  Turbūt del to, kad praeitame projekte nebūdavo tokios sistemos kaip čia, greenside.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?:  Taip, išdalies atidžiai viska persiskaičiau, bet kažkaip net nebuvo sunku tai suprasti. 
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?:  Teko dirbti medkirčiuose, picerininku, o dabar dirbu ūkininku. Išdalies pats įdomiausias dabar buvo picerininku, bet pelningiausias šiuo metu man yra - ŪKININKU darbas.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?:  Tikrai ne.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Retkarčiais panaudoju kai yra proga.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?:  Šiuo metu kol kas nebuvau, bet ir kažkaip nenorėčiau.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?:  Išdalies tikrai užtenka, net pats nustebau, kad tiek daug yra vietų kuriuose būtu galima išsinuomoti dviratį.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  Kolkas dar vis neesu panaudojas šios komandos.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?:  Teko išsikviesti pačius mechanikus dėl tr.priemonės, nes išsikrovė tr.priemonė bei taksistus, kad pavežiotu po pasiekimus lengviausius.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti:  Tikrai taip.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?:  Išdalies visiškai nereikia nieko keisti, nes kaip man čia viskas tobula.

Redaguota The_Jerry

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.