Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

„White_Emka prašo paramos“.

White_Emka

Rekomenduojamas pranešimas


 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: White_Emka
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: lygtais nuo praitos savaites.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: vaikysteje zaisdavau daugiau, o seip tai nedaug. 
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: draugas man papsokojo apie jusu serveri ir prisiminiau sarga, galvoju gal ir si serveri reikia pabandyti.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Sarga nezaidziau tiek daug, nes jau nuo pradziu man draugas dave keleta milu ir nupirko brangia masina, o jusu serveri pasirinkau kaip ir pasakiau 4 punkte
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti? Istikruju man labai idomu buvo perskaityti pradzios informacija seip niekada neskaitau tutorialu, bet jusu perskaiciau ir kaip sakau, tikrai patiko isdestimas
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Pelningiausias darbas man buvo ukininkai, nors in daug "grindinti" reikia vistiek su dezemis per valanda gali kokias 10k+ uzsidirbti.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne nes draugas parode
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Jeigu esu kazkur pasiklydes, arba reikia vietos o as ja pamirsau arba nezinau kur ji yra, tai jo
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Taip buvau!, mes kantik su draugeliu masina buvom man nusipirke ir lygtais pinjatu vaziavom dauzyt, jis i sava ir as i sava masina, ir vaziuojam per ta kelia kur ligonine arti yr, ir kazkoks ciuvelis pradejo su coltu mano masina kapoti is galo del nieko, plius savo draugui dar sakiau "o koks jusu mandagus serveris" nu ir pamaciau tikra mandaguma, masina susprogo, as bandziau gintis kumsiais pries colta, ir miriau. Dar draugas sake, tai tu informuok PD ar kazkan kad eitu i kaleima, bet nenorejau, pildyti ten kazko, tai atleidau.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Nenaudojau dviracio 
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Naudojau, nes kai pat pirma kart zaidziau, buvau medkirtys dar tame laike ir reikejo kapoti medi, bet uzstigau zemen ir nezinojau ka daryti, tai paprasiau pagalbos, bet zinokit labai bijojau nes typo draugas sake, kad jeigu pagalba pasikvieti ne tikram reikalui tai mute gauni ir as dar nuo dabar biski bijau, kad mute negauciau .
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Labai daznai naudoju sia komanda, del picu ir takso pagrinde, o reguoja tai gerai, cia vakar reikejo pravazineti del pasiekimu ir elektra pasibaige, tai pasikveciau taksa, ciuvelis visus 3km vare, pagarba taksistams
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus?: Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: kad ir kaip daug informacijos ir nereikejo nes jau draugas daug ka paiskino, jis yra mano informacijos saltinis.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: ginklu nesamone, typo jeigu as nesiuojosi ginkla su savimi bet nieko nenusaunu vistiek PD gali prisiknisti prie manes, pagal mano nuomone tai yra nesamone, pripazinkim jug tai Sampas, ir nors kiek tu taisykliu bus vistiek kazkas ju nesilaikys, todel mano nuomone yra aiski, leisti zmonems nesiotis ginklus, ir isduoti juos anksciau, nu nes zinote, reikia su kazkuo apsiginti ir geriausias dalykas yra saunamasis ginklas.

 

 

 

Redaguota White_Emka

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.