Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Armis_Durant Prašo paramos

Armis_Durant

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Armis_Durant
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2017-11-08
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 2-3 metai
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: iš draugų, kurie taip pat žaidžia šiame serveryje.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?:  sulaukiau pasiūlymo iš draugų ir nusprendžiau pabandyti šį serverį.

Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?:  Ne, viskas labai paprastai ir aiškiai išdėstyta.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: šiame serveryje rimčiau pradėjau žaisti tik prieš kelias dienas, tai teko išbandyti tik darbus be pakvietimo, tai yra gaisrininko, ūkininko darbus, mano nuomonę ūkininko darbas be pakvietimo yra pelningiausias, sistemos tikrai įdomios, tad man asmeniškai tikrai nenuobodu.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?:  Ne
Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Taip
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Pakanka, vietų tikrai daug, lengvai galima rasti.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  nenaudoju, todėl negaliu pasakyti, bet Administracija atrodo tikrai atsakinga,

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip, dažnai tenka naudotis šia komanda ir tikrai į iškvietimus reaguojama greitai.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti:  Viskas pakankamai aišku.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau, kad šiame serveryje naujokams sistemos pukiai išdirbtos, tad tikrai nėra sunku įsižaisti.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.