Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Antanas_Pakas prašo paramos

Antanas_Pakas

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Antanas_Pakas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Šio serverio žaidėjas esu jau savaitę.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Pradėjau nuo šio serverio prieš savaitę nes pamačiau jog labai teigiamų atsiliepimų. Senai žaidziau sarg.lt bet nebuvau pripratęs prie normalaus SA-MP gyvenimo

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Draugas pakvietė žaisti, pažiūrėjau atsiliepimus teigiami buvo tai ir nusprendžiau žaisti.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Palikau, nes nebuvo normalus serveris labai daug vaikų ir nedarančių jokio rp.

Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Skaičiaupakankamai atmestinai nemeluosiu, bet kai susidūriau su neaiškiomis situacijomis perskaičiau atidžiai

Kokius darbus jau teko dirbti? Nedirbau nes dar nesu toks geras žaidėjas kaip kiti. Bet turbūt dėl mano nemutuojančio balso aplinkybių.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nelabai nes draugas supažindino su MAP’u ir paaiškino kaip ir ką daryt.

Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Ganėtinai dažnai, nes dar nesusipažinęs su serverio MAP.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Taip ir ne kartą. Dažniausiai ūkininkuose. 

Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Dviračio nesinuomavau nes tuo metu draugas turėjo mašiną tai paveždavo mane.

Ar naudojote /pagalba komandą? Naudojau ne kartą, padėjo 

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Dažnai ją naudoju nes sumuša ar nužudo, mechanikus dažnai kviečiu nes dauguma žaidėju mėgsta važinėt priešpriešos juostą.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus?: Taip jis ganėtinai aiškus ir pakankamas, jis man labai padeda.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau taip pat užpildyti šią platformą ir pradėti žaisti su draugu jog būtų lengviau susikomunikuot abiem.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.