Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.01.07 visose vietose
-
Greenside.lt - Jau greitai
Jack_Rhyno ir 20 kiti sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
Sveiki pažįstami ir ne. Betestuojant kilo labai didelė pagunda padaryti video jums, jog laukimas neprailgtų ir turėtumėte omenyje, kokioje aplinkoje žaisite Žinoma, šiame filmuke daug parodyti nenorėjau, tik kelias vietas, nes viską galėsite patys pamatyti startavus serveriui. Galimas variantas, jog jums užklius kokybė - tai vienos komandos serveryje trūkumo pasekmė, kuri jau jums atėjus į serverį bus parašyta (/slepti). Dalinkitės su draugais, gero žiūrėjimo ir laukite starto, kuris jau labai greit!21 taškai -
John_Juske ir 3 kiti sureagavo į Roba už temą
Tik vienas mapp darbas nebūvo kaimuose kur mtevas karnystra neša rankuose bet ten yra darbas ir ne tik vienas darbas o interjėre yra ir dar kitū skirtingu darbu patykekit manim , sunkiai atpažinti kaimelius kaip kur o beveik visi parodyti mapp darbai yra kaimeliuose ir scriptai nerealus4 taškai -
Jaska_Gang ir kitas sureagavo į Danillo_Karpiz už temą
Labas, labas, labas. Sugalvojau pagaminti avatarų ir manau gaminsiu juos kas kažkiek teigiamų paspaudimų Temas galite siūlyti ir patys. #1: http://imgur.com/a/T96Es2 taškai -
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž1 taškas -
Serverio perspektyvos mano akimis
Gordon_Specter sureagavo į Martynas už temą
Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio1 taškas -
Sveikas,nori pagrąžinti savo žaidimą įvairiais modais ? Užpildyk anketą ir jį bus surastą,per 24h. ____________________________________________________________________ Darbuotojai: 1. Gerardas_Kawaii 2.Vytas_Desert 3. ____________________________________________________________________ Anketa: 1. Jūsų V_P žaidime? (forume) : 2. Kokios modifikacijos jums reikia? (mašinos,efektu t.t): 3. Kiek ruošiatės sumokėti?(Pinigais ar forumo repais): 4. Pavyzdys? Nuotrauką su pvz: 5. Papildomi komentarai?: 6.Ar yra vietos A-Ž ?: UŽSISAKIUS MODIFIKACIJĄ BUS PATEIKIAMA NUOTRAUKA,1 taškas
-
Luizas_Sanchez sureagavo į Justaz'Halberstad. už temą
Vertinam, jai norite atnaujinimo - uždėkite reputacijos tašką. 5 reputacijos taškai - atnaujinimas.1 taškas -
Ls Village PD
Ernis_Kėšas sureagavo į Mantvis_Daedo už temą
Ls Village PD Tai yra mano senesnis darbas. http://imgur.com/hPSNMNR,kOthYso,KGMm2X6,Gocsb6w#0 Komentuokite, vertinkite.1 taškas -
LV hotel room.
White_Marlboro sureagavo į Mantvis_Daedo už temą
LV hotel room. Komentuokite, vertinkite. VIDEO1 taškas -
1 taškas
-
[Blogas] Kawaii
Darrel_Johnson sureagavo į Gerardas_Kawaii už temą
[Mano Istoriją] Sveiki,šiame bloge pasakosiu apie mano istoriją,būtus nuotykius,įvykius šiame projekte ir taip toliau. 15.01.06 [1 Kadras] Pradžia Į šį projektą mane pakvietė,Aladin_Madafaka (Erikas_Ciole),aš jam esu dėkingas,iš pat pradžių užsiregistravęs forume parašiau prisistatymą,jis ir dabar yra,nežinau kodėl,bet pirmą kartą esu taip labiau sudomintas projektų,gal delto,kad jis nestartavo ar yra rimtesni žmonės šiame projekte,negaliu į šitą klausimą atsakyt sudominu ir tiek,atėjas į forumą iškart užtraukė jis mane ir pradėjau būti aktyvus,dėl šio projekt1 taškas -
Šmaikšti daina apie Ramūna "Kelių gaidelį"
Šmaikšti daina apie Ramūna "Kelių gaidelį" Sveiki, Taigi dauguma jau žinote šią žveigžde. Taigi yra sukurta šmaiškti daina apie jį. Gero klausymo ! Nuoroda: https://www.youtube.com/watch?v=I9syZswqBUk1 taškas -
efrogeN` <3 Awp | cs 1.6
Arnis_Selfie sureagavo į Luizas_Sanchez už temą
Zdrf, prashare'inu channelį. Nekuriu kažkur pusė metų jau, bet planuoju pradėt vėl kurti tik cs:go manau jau. /like/sub/comment/ https://www.youtube.com/channel/UCYxh78F4Ncb11E64329ZBmg1 taškas -
MDaedo - Las Venturas Police departament.
Erik_Reflex sureagavo į Gerardas_Kawaii už temą
Atsiprašau už tokį palyginimą mano *cenzūra*noj ir toj šviesiau o čia,šiaip darbas galėtų būti geras.1 taškas -
[Car Bmw] Labai graži bmw modifikacija.
Erik_Reflex sureagavo į Gerardas_Kawaii už temą
Kas čia :DD Ratai į žeme sminga xddddd1 taškas -
1 taškas
-
Arvydas_Katkus sureagavo į Luizas_Sanchez už temą
Tas "jau greitai" kur kartojosi tai nelabai man taip žiūrisi, o taip viskas tikrai gražu.1 taškas -
Pagalbos dėl sampo
Life_Stile sureagavo į Ernis_Kėšas už temą
Joo pas mane kita versija,labai padėjai ačiū labai kaip tau atsidėkoti ?? Ačiū ačiū ačiū.1 taškas -
[Blogas] Kawaii
Darrel_Johnson sureagavo į Gerardas_Kawaii už temą
Ačiū už jūsų nuomones. Juodas_Margutis ačiū už tokia nuomonę apie mane įdėsiu visas jėgas į tai. German,didelis ačiū tau už šią nuomone,Justai,pakeičiau šriftą,ačiū už tavo nuomone,Ernis_Kesas tau irgi dėkoju už tavo nuomone. Laukiu Kitų nuomonių dar1 taškas -
1 taškas
-
Ieškau dainų
Kanalas neblogas. https://www.youtube.com/user/kuizinas1 Dainas per youtube to mp3 konvertink.1 taškas -
Filmų sąrašas kuriuos rekomenduoju pažiūrėti.
Sveikas, tikrai pažiesiu vieną filmą. Mano siūlymas. Taigi neseniai išeitas į Lietuvos internetą skandalingas filmas apie Š. Korėja: http://www.filmai.in/23937-the-interview-2014.html1 taškas -
Ai gerai, tik nespank [REMIX]
Jau buvo įkeltas mano. Atidžiau temas sek...1 taškas -
Gražiai sutextūrinta. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Rytis_Bit1 taškas
-
THE PURGE ANARCHY
Nelabai man tokie filmai. Bet manau tikrai kažkas susidomės.1 taškas -
Bitės salonas
Užkliuvo tik sienos. Bet viskas okey daugiau. Sėkmės tau kituose darbuose.1 taškas -
Naujas Whydoto video!
Eilinė jų nesamonė, kuri priverčia nusišypsoti. Ačiū, kad parodei1 taškas