Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.01.09 visose vietose

1. Man nepatiko. Sėkmės tau toliau mapinti
    3 taškai
  2. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    2 taškai
  3. Lietuviai irgi turi Korniz,Qpel,Aivis,Cross,ErnestasBmw,Dariukas,Predator,Smiliukas ir dar daugiau
    2 taškai
  4. Ką tu čia spangsti moderiai :DD , Moderis kuris kuria modus,o jie tik sudaro modpack'us,ieško modifikacijas taip kaip Justaz sakė
    2 taškai
  5. Tikri įvykiai susieje su Camorra šaip tokios dokumentikos galvoju jums parodysiu. Žaidimo stilium sakant čia vyko GW Mafijos Camorra karas buvo gauja karas Niujorke per I pasaulinio karo laikų. Viena pusė buvo Sicilijos Morello nusikaltimas šeimos Manhetene, kita pusė buvo Camorra, senovės Neapolio gauja su į Navy gatvėje netoli Brooklyn pogrupyje, ir Coney Island gauja.Virš Niujorko raketės kontrolę kova prasidėjo po Giosuè Gallucci, neginčytinas karalius Mažoji Italija, ir jo sūnus nužudymo gegužės 17, 1915 [1] [2] tyrimai, kad po 1918 visiškai sumušė Navy Gatvė gau
    1 taškas
  6. @ išvis apie tokias gaujas esi girdėjas bent kažką? ~ kiek aš tu dokumentikų apie Gangsterius esu peržiurėjas o tu jetus.
    1 taškas
  7. Atsiprašau už tokį palyginimą mano *cenzūra*noj ir toj šviesiau o čia,šiaip darbas galėtų būti geras.
    1 taškas
  8. Duokit beta servo IP
    1 taškas
  9. Pateko į Modifikacijų Krautuvėlės darbuotojus Darrel_Johnson.
    1 taškas
  10. UPDATE V8 ĮDĖTĄ TOURING SU E34. + Žmonės įvertinkite mano pastangas,naudojate modifikaciją užmeskite + Rep,vertinkite šiuos modus,po kiekvienų tokių raudonų užrašų komentuokite,tai yra leidžiamą,jeigu nevertinsit,mano įdėtų pastangų modifikacijas matysit kaip savo ausis. Ačiū už dėmesį.
    1 taškas
  11. Lankau muaythay + kickbox t.y SpartaGym klube.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.