Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.06 in Pranešimai
-
Sutvarkyta klaida su fūristais. Sutvarkyta klaida su DPD. Sutvarkyta klaida su kauliukais. Sutvarkyta klaida dėl kurios buvo galimybė kad dings žmogaus profilis. Naujokai atsiradę turės sveikatos pažymą 5 valandoms. Su ATP negalėsite išsiteleportuoti iš naftos platformos. Sutvarkyta klaida su /az komanda. Surakinto žmogaus nužudyti negalėsite. Už mechanikų atitempiną duos normalią sumą pinigų. Padaryta AFK mini apsauga nuo įvairiausių siūlymų kai esi afk rėžime. Padarytas didesnis laikas per kurį užfiksuoja afk žmogų. VISI KAS BUGINOT SU KAULIUKAIS PRANEŠKITE, O ANTRAIP SUŽINOJUS BŪSITE NU14 taškai
-
Sveiki, atnaujinimų daug nepamatysite, todėl nes beveik visas laikotarpis per kurį buvo tvarkomas serveris buvo praleistas prie naujos duomenų saugojimo versijos perrašymo kuri užtruko daugiau nei keletą dienų, todėl serveris buvo užrakintas ilgesniam laiko tarpui. Apačioje galite pamatyti šiek tiek, kas buvo nuveiktą per visą tą laiką neskaitant naujos duomenų saugojimo versijos perrašymo(tai buvo labai svarbu, nes galbūt dėl jos versijos galėjo laginti visiems serverio žaidėjams). NEWS Maksimalus "ping" limitas 400. Platformoje galėsite pavalgyti, kad nemirtumėte. Negalės tempti parduo6 taškai
-
GreenSide Darbų parašai
Jeff_Lemone ir 5 kiti sureagavo į Gustas_Ronaldo už temą
Kampe greenside logo: Eimis_Neked6 taškai -
2015.02.06 SECOND BUG FIXES .(GREENSIDE # 0.0.9)
Dioba_Launch ir 5 kiti sureagavo į Aivaras už temą
Sutvarkyta klaida su namų pirkimu / pardavimu. Sutvarkyta klaida su verslų pirkimu / pardavimu. Mašinų kurios kraunasi mechanikai nutempti negalės. Sutvarkyta klaida su /dpzu /pzu ginklų praradimu. /veiksmai komandos negalėsite naudoti naftos platformoje, gamykloje. Galėsite pažiūrėti kiek liko dirbti platformoje /likop komanda. Picerininkams neturėtu likti nešimo aniamcija po picos atvežimo. Mirus dirbantiems gaisrininkams / šiukšliavežiams dings textdraws.6 taškai -
Atsijungimas [siaubo filmas]
Frank_Canape ir 4 kiti sureagavo į Frontas už temą
Kai po shulės nebuvo kas veikt,tai iki dabar galva skauda,ir matau dvasias.5 taškai -
GreenSide.lt - VFX Introduction
Daz_Daison ir 4 kiti sureagavo į Jack Montecarlo už temą
Sveiki. Taigi montavau jau befilmuodamas video ir pagalvojau, kad žiūrovam gali nepatikt tai įpūsėjus surenderinau ir užbaigiau, jei jums patiks toks stilius ir pnš, galėsiu kurti toliau ir su kitokiais stiliais, o dabar prašom tai ką turiu parodyti dabar. Ačiū EisvetArt už logotipą.5 taškai -
Iš kur man žinot, ar čia bugas? Pusė serverio taip naftą nešiojo, nieks nieko negavo, tai ir aš naudojau ir dabar vienintelis turbūt baną gavau, tai jūs arba praneškit, kad negalima naudotis tuo, arba sutvarkykit tai. Ir šiaip, ką tu padarei, tai nesupratau, dabar kai grįšiu į serverį, pusė serverio rėks, kad čyteris esu, sugadinai reputaciją, nors aš to nenaudojau, klaidingas banas, kas dabar?3 taškai
-
GTA SA: Gangland ep.1
Titas_Cortez ir kitas sureagavo į Deivis Stifleris už temą
Sugalvojau sukurt kažką naujo, o ne vient DM video. ir va kas gavosi Kas anglu nemoka tai gal lievai atrodys HD 1080p2 taškai -
Swall, sukūriau paprastą intro, galbūt kas kursit klipus apie serverį and stuff, galėsit panaudot. Daryta Su Ae. Galit #pavertint. Pasijunk HD, pls.2 taškai
-
M/Dzonson | Avatarai
Dowis_Kiss ir kitas sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
Sveiki,noriu pasidalinti savo kurtais avatarais jie jau yra tokie senesni nu nėra labai jau senei prieš koke savaitė kurti gal ar čiut vėliau jai patiks jums galėsiu padaryti šviežius ištimtus katik iš orkaitės.P.S juos buvau pasidalines pas Edgaro serve. PIRMI AVATARAI : http://imgur.com/dvtsyjR,75nW69p,haOxFmo,xgjivVH,ZZk8tTR,I6vk3nr,gJWl42g,v19yLAy,2tguUz1,5rofEzB,vXwmQ3N,zqWKcb6,py1GcdE,8wcyRTv,GyaX7TH,FWKjg9y,GidXaUq,fLTqXMU,0Pnygv1,qeaoXVz ANTRI AVATARAI : http://imgur.com/6VwmL7d,kjA9bii,SlFO3Qx,EbfXbMD,P7Yl*cenzūra*6,8RJGiCu,ASX9utk,vMxOgdJ,h7hB3cW,WI2V866,vBFZaJ6,UCjQB2 taškai -
Ich | BMW (KEIKSMAŽODIS)
Good_Girl ir kitas sureagavo į Arijus_Ltu už temą
Tikrai graži modifikacija, patiko tas BMW 535 Panaudosiu kada nors aš ją2 taškai -
[Pasiūlymas serveriui] Akcijų birža
Good_Girl ir kitas sureagavo į Arijus_Ltu už temą
Tikrai aš už šią idėja, jei būtų tos akcijos čiuju visas nusipirkčiau Akmenės cemento Be to kaip rašiai, kad kainos akcijų kistų kas 5min, geriau galėtų jei padarytų būti kas koke 1h.2 taškai -
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž1 taškas -
Pristatau Dovis_Sander
Nojka_Cool sureagavo į Dovis_Sander už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dovis_Sander. Jūsų vardas realiame gyvenime : Dovydas Kiek jums metų ? : 16 metų,greit 17. Iš kokio miesto esate? : Kaunoo. Jūsų charakterio savybės : Linksmas,dragiškas,mėgstantis sportuot ir t.t... Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Sporto klubas,turnikas,krosai,girtoklavimai. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios : esu linksmas,fainas,draugiškas,mėgstantis paplepėt gerai.Blogosios : Jei kažkas kažką padaro / prisičiulba imuosi rimtu veiksmu . Jūsų nuotrauka (būtina) :1 taškas -
Prisistatau Arma_Speed
Good_Girl sureagavo į Arijus_Ltu už temą
ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Arma_Speed Kiek jums metų - Na man yra 18 metų. Jūsų nuotrauka - Nesu jau toks fotogeniškas, nepatinka užsimerk ir išeik iš čia http://www.part.lt/img/48ea9e5cf4c5154a7135d292e125e3af743.jpg http://www.part.lt/img/a0ff023b5bb41f6ef5a078370754440a672.jpg Su geriausia http://www.part.lt/img/cb4f529516cf2f367a05f8c5720ae52f890.jpg Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Na sveiki visi serverio žaidėjai. Esu Armandas. Gyvenu Akmenės raj. tikslaus adreso nesakysiu, nes nenoriu, kad susižalotumėt ten kur aš esu Galiausiai Gr1 taškas -
Denzel`Washington sureagavo į Aleksandr_Pistoletov už temą
Sveiki, šioje temoje kelsiu savo kurtus avatarus. Avatarus kursiu tik tada, kai praeiti avatarai bus surinke bent 5 patinka mygtuko paspaudimus. Norėčiau, jog šitą temą moderatoriai išskirtu. Ačiū. Pirmieji avatarai [150x200]: http://imgur.com/a/UGhPL Antrieji avatarai [150x200]: http://imgur.com/a/hMyRf Tretieji avatarai [150x200]: http://imgur.com/a/s6m7b 15 PATINKA PASPAUDIMAI IR KETVIRTIEJI AVATARAI!1 taškas -
Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A`G ✔ Koks tai pasiūlymas: Išimti dalį serverio dviračių ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nes dabar ant kiekvieno kampo pilna dviračių ir nieks nesinaudoja taxi firmos paslaugomis. Kiekvienam kaimelį minimum yra po ~30 dviračių. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Serveryje TAXI darbas turėtų daugiau veiklos, daugiau iškvietimų ir pnš . ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -1 taškas
-
(2)Peikiu Ken_Matrix [VIP]
James_Franklin sureagavo į Rokas_Bartkus už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Bartkus • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Ken_Matrix • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Netinkamas komandos "/v" naudojimasis. (sveikinosi su kitu vip nariu per /v) • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://imgur.com/X88MWlQ1 taškas -
(1)Peikiu Nicky_Romeo [VIP]
James_Franklin sureagavo į Rokas_Bartkus už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Bartkus • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Nicky_Romeo • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Netinkamas komandos "/v" naudojimasis. (sveikinosi su kitu vip nariu per /v) • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://imgur.com/a/f2RYT1 taškas -
[Blogas] Eddye
Tautvydas_Sones sureagavo į Tank_Eddye už temą
- GTA SAN ANDREAS - Kai buvau 7-erių metų, žaisdavau visokiu žaidimus, kurie būdavo pačiame kompiuteryje [Kortos, ir kažkokį su bombomis].Juos žaidžiau 2 - 3 mėnesius, ir tada pabodo.Pradėjau pirkti visokiu Karinius žaidimusi iš parduotuvės su [CD].Jų ištiesų tūrėjau labai daug 10 - 15 žaidimų.Taip pažaidžiau juos visus apie metus.Tada 2 klasėje išgirdau apie tokį žaidimą kaip " GTA SAN ANDREAS ".Pasiklausiau savo klasioku, kas ten per žaidimas, ką ten reikią daryti, kaip jį parsiųsti, ir įsirašyti.Ir tą pačią dieną su draugų po pamokų ėjome pas mane, kad įrašytu man šitą žaidimą.Kai įra1 taškas -
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Thomas Bilotti ✔ Koks tai pasiūlymas: dėl gaisrininkų mašinų cisternų pildymo vietų pažymėjimo. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: siūlyčiau padaryti, kad kiekvienas tik įsidarbinęs gaisrininkas matytų kur galima papildyti cisterną. ✔ Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: padėtų šio darbo naujokams lengviau susigaudyti, nes dabar dažniausiai jų neranda. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -1 taškas
-
Pasiūlimas serveriui
Arnoldas_Bmw sureagavo į Soar_High už temą
Pritariu tau, pats su šia problema susidūriau ir esu priverstas savo automobilį paslėpt kur nors už miestelių ribų, nes mechanikai tempia viską kas tik jiems pasitaiko..1 taškas -
Unban Zukas_Ots
Mindaugas_Parkour sureagavo į Žukas už temą
••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zukas_Ots • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Belgas_Granata (*cenzūra*) • Už ką buvote užblokuotas ?: Tipo reklama • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo1 taškas -
Unban John'Extazy
John_Extazy sureagavo į Mantas už temą
low elo administratorius nusipirko adminus ir free banus dalina , kokie gali būti pardavinėjimai , kaip žmogus nieko neturi.....1 taškas -
#TRAPHICS DESIGNS - Grafikos parduotuvė!
Ada_Jurkutaitis sureagavo į Ali_Pacino už temą
Jūsų darbas (tikiuosi tiks) - Kaina - [2 like] Atsiprašau iškart, jei kas blogai, tikrai manau galėčiau geriau atlikti šį darbą, tik dabar pirmą kartą tokio tipo tedariau. Jei kas blogai, susisiekite su manimi į AŽ.1 taškas -
2015.02.06 BUG FIXES .(GREENSIDE # 0.0.8)
Mindaugas_Parkour sureagavo į Saint_George už temą
Saunus atnaujinimai, taip ir toliau! skypi prigautas, gali prisipazint1 taškas -
1 taškas
-
Pritariu visiškai, pati dirbu taxi ir tikrai nėra daug iškvietimu, taxi darbuotoju daugiau, nei iškvietimu.1 taškas
-
Įjungė serverį ( parodija )
Vendelis_Savas sureagavo į John_Fralin už temą
Taip ir bus Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 10 žodžių);1 taškas -
2015.02.05 BUG FIXES # NEWS.(GREENSIDE # 0.0.7)
John_Juske sureagavo į Jason_Morrello už temą
Štai įrodymas visiems būsenos atnaujinimų verksniams, kad laukti tikrai buvo ko ! Labai gerai padirbėjot.1 taškas -
#TRAPHICS DESIGNS - Grafikos parduotuvė!
Ada_Jurkutaitis sureagavo į Ali_Pacino už temą
Jūsų darbas - Kaina - [ 2 like ]1 taškas -
Yra daug gražių, nenorėtum padaryt man su užrašu ? ( 8 žodžiai )1 taškas
-
Labai gražus infernuso mod <3 pasiimsiu tikria ir sultan. ( 8 žodžiai )1 taškas
-
Ich | BMW (KEIKSMAŽODIS)
Arijus_Ltu sureagavo į Adidas_Never už temą
Sita modifikacija nusipelne keliauti ant Tahomos masinos pakeitimo,tikrai liuks modifikacija man patiko1 taškas -
[Mapp Darbas].
Adam_Remney sureagavo į Colinas už temą
Ar tikrai cia tavo darbas? Nes radau toki pat. http://m.imgur.com/a/X5bi71 taškas -
[Mapp Darbas].
Adam_Remney sureagavo į Arvydas_Torres už temą
Darbas gražus, bet nesupratau vieno dalyko, t.y. į supergames taipogi yra patalpintas šitas darbas, tačiau pažvelgus į tavo profilį ir į tą kur yra supergames skiriasi gimimo metai. Tai dabar net nežinau ar tikrai tu esi šio darbo autorius?1 taškas -
Atranka į direktorių prižiūrėtoją,
Koe_Katachi sureagavo į Rokas už temą
Trumpa atrankos apžvalga, Visų pirma noriu padėkoti tiems, kurie dalyvavo ir išeikvojo savo brangų laiką šiai atrankai. Anketų buvo tikrai gerų, dauguma jų tiesiog norėjau perkelti į moderatorių atrankos temą, bet tokios tos taisyklės. Kaip ir žinote, šios atrankos metu buvo renkamas vienas žmogus, kuris turėjo užimti direktorių prižiūrėtojo pareigas, todėl išimčių nedarėme (nors ir labai norėjome), pasirinkome vieną žmogų, kuris mūsų, serverio savininkų nuožiūra atitiko visus kriterijus ir yra tas, kuris turi būti direktorių prižiūrėtoju mūsų projekte. Ačiū jam ir jums, jog esate kartu su mu1 taškas -
Atranka į direktorių prižiūrėtoją, 2015.01.28 - 2015.01.31 Kas yra direktorių prižiūrėtojas? Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume. Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Neturėti forume nė vieno įspėjimo; • Forume būti praleidus bent vieną dieną; • Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti. • Neturėti serveryje jokio įspėjimo; • Serveryje būti praleidus bent dvi valandas; • Amžiaus riba nuo 16 metų; • Mokėti1 taškas
-
Karpio avatarai.
Jason_Morrello sureagavo į Louis už temą
Avatarai tikrai neblogi, visi gerai padaryti, bet nepatiko jų dydis.1 taškas -
Cs go AwP ace
Nu ką žinau, kad ace yra nieko nesakau, bet su šaudymu tau dar reikia tobulėti.1 taškas -
[!] | Avatrai update 0
- Įvairūs - Spausti ČIA - 4 Like, update V1 -1 taškas -
[Žaidimas] GreenSide išlikusieji ir leavine!
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Arnoldas_Beh 2. Nuo kada žaidžiate projekte ? [Metus ir mėnesį]: 2015-011 taškas -
[!] | Avatrai update 0
Man nepatiko avatarai vien tik dėl dydžio.1 taškas -
[Žaidimas] GreenSide išlikusieji ir leavine!
Anketa išlikusiem: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tank_Eddye . 2. Nuo kada žaidžiate projekte ? [Metus ir mėnesį]: 2015/01/241 taškas -
Vallres - Vasaros prisiminimai (deep house) (original mix tape)
Man patiko, daina užvežanti , galėtu būti dar kokia .1 taškas -
[Atnaujintas] Pirmas C4D wallpaperis
Tikrai vertas dėmesio GFX darbelis, labai gražiai atrodo, laukiu tavo kitų darbų, sėkmės tobulėjant.1 taškas -
SampSnap
Joe_Alessund sureagavo į Jason_Morrello už temą
Užtikau draugelį, nupyškinom savuosius aparatus.1 taškas -
Pagalbos dėl aplankalo ištrynimo.
Good_Girl sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Kokios pagalbos jums reikia ?: Na nežinau kaip reikia ištrinti aplankalą kurio neleidžia panaikinti. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Viską pamatysite video1 taškas -
Prisistatau Lemon_Madeit
Arijus_Ltu sureagavo į Adidas_Never už temą
Swx malonu susipazint is svetur esam pazystam1 taškas -
Serverio perspektyvos mano akimis
Mantas_Verone sureagavo į Adidas_Never už temą
Palinkejimas tiems kurie cia los.jeigu cia atejo msrko vadinasi bus tvarka serveryje1 taškas