Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.08 visose vietose
-
5 taškai
-
3 taškai
-
GreenSide grafikos parduotuvė
Tousaint_Haddlow ir 2 kiti sureagavo į Misha_Morozov už temą
10 like http://imgur.com/02oFGpU,dAdAXAV Mantas_Dzonson į medžių stulpą.3 taškai -
Lukas_Esc, Artūras_Side patenka į medžių stulpą už neatsiskaitymą.3 taškai -
Jeremy_Warning banned Kenneth_Suzu [18]
Darius_Dariune ir 2 kiti sureagavo į Modis_When už temą
Tau pačiam nepamoina filmuojamt wh išjungti?? Kiek žinau šitas dalikas neleidžiamas... Tai gal ir pačiam bana užmest.3 taškai -
Unban Kenneth_Suzu
Darius_Dariune ir 2 kiti sureagavo į Modis_When už temą
Klaidų išnaudojimas, kas iš to vistiek ne hoode atsirandi, ir beje buvo taisykle, negalima užblokuoti žmones per hoodu grobimus už bereikšmius nusižengimus, nebent labai čytiną. "• Negalima /bausti gaujos narių nuo 19.00 iki 20.00, nebent už čytus, buginimus ar dar kitus stambius nusižengimus. Šios taisyklės nesilaikymas lygus - amžinam gaujų b-listui." Čia ligtais buginimo nebuvo...3 taškai -
Esi neatsiskaitęs už praeitą darbą3 taškai -
G'D avatarų galerija|2 atnaujinimas
Jeremy sureagavo į Adidas_Marlboro už temą
Sveiki, šioje temoje kelsiu savo kurtus avatarus. Kas 3 like darysiu atnaujinimą ir įkelsiu po 5 naujus avatarus P.S. Photoshop srityje esu naujokas, taigi mielai priimsiu kritiką ir patarimus! 1 atnaujinimas: 2 atnaujinimas:1 taškas -
Karpio grafikos darbai for kid :3
Lukas_High sureagavo į Danillo_Karpiz už temą
Rytas, labas rytas. Karoche, neturedamas ka veikt padarysiu kartas nuo karto ivairiu grafikos darbu (parashu, avataru), butent jums. ;3 Savo nuomone reishkit LIKE ir komentarais, thx. #1 (MAŠINOS): http://imgur.com/a/Czu2G #2 (ĮVAIRŪS): http://imgur.com/a/IilWY #1 (ĮVAIRŪS): http://imgur.com/a/W52bG1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Prisistatau Zoran_Dragić
David_Steal sureagavo į Jimmy_Cold už temą
Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės žaidime.1 taškas -
G'D avatarų galerija|2 atnaujinimas
David_Steal sureagavo į Jimmy_Cold už temą
Sabas tiesą pasakė, jau tokie "avatarai" įšėją iš mados P.S Daryk didesnius, su kokybe viskas čiki piki.1 taškas -
Sobas_Brown sureagavo į Misha_Morozov už temą
Neturiu gražesnio šrifto. +5rep1 taškas -
1 taškas
-
Numeskite darbo pavizdį arba paveikslėlį , nuo šiol bus būtina.1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Aiste_Veranyte
Aiste_Veranyte sureagavo į Aivaras`Acme už temą
Labuka, sekmės žaidime manau sutarsim1 taškas -
S`Pago Avatarai
Aivaras_Acme sureagavo į Aivaras`Acme už temą
SPAUDŽIAM REP JEI PATIKO AČIŪ ŠIOKIE TOKIE AVATARAI1 taškas -
Sabas_Brown sureagavo į Misha_Morozov už temą
Esi neatsiskaitęs už darbus. Neatsiskaitai - Medžių stulpas.1 taškas -
Dvl Gang sureagavo į Misha_Morozov už temą
DARBAS ATIMTAS. DARBAS ATIMTAS.1 taškas -
Už kokia komanda sergi tu?
Helly_Hansen sureagavo į anton už temą
Jūsų V_P?: Anton_Draginovic Komandos Pavadinimas?: Rk Dragūnas (RANKINIS, man p*, kad čia negalima rankinio) Kokiam miestui atstovauja komandos?:Klaipėdai Kodėl palaikote šią komandą?:Nes jie yra geriausi.( 5x LRF čempionai, 6x Lietuvos Rankinio federacijos čempionai, 1x Baltijos Rankinio įšukio taurės čempionai)1 taškas -
• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : White_Orange • Kiek jums metų? : 19 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Daugelis iš pažįstamų rato ar internetinių draugų tikriausiai sutiktų teiginiui, jog mėgstu teikti pagalbą žmonėms. Praeitis kalba pati už save : viename iš geriausių Lietuvos SA:MP serverių buvau pagalbos ir pamokų skilčių moderatorius bei pagalbos skype administratorius. Nepaisant to, esu sukūręs keletą vaizdinių ir garsinių pamokų, skirtų žaliesiems. Manau tai puiki proga šiame serveryje realizuoti save kaip "pagalbos" žmogų. • Kiek laiko per dieną galite skirti serveriu1 taškas
-
1 taškas
-
Kažkas panašaus , 5LIKE.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Serverio perspektyvos mano akimis
Ignas Bandito sureagavo į Martynas už temą
Kaip ir mes abu mėgome įkrėsti proto preitame serveryje, manau šis bus ne išimtis. Mano dažniausias klausimas būdavo "kodėl apskritai sėdi komandoje, jei nieko neveiki ?" For real hėbra ateina į komandą ir sėdi dėl taškų ir kitų razdivalkių, bet importo į projektą - nulis. Kažkaip net keista, jog tas dabartinis jaunimas SA:MP projektuose labai įdomiai mąsto. Logikos - nulis. Tikėkimės paeis kortą šiame serveryje sudaryti palankias sąlygas geram, įdomiam, jaukiam žaidimui.1 taškas -
Serverio perspektyvos mano akimis
Ignas Bandito sureagavo į Martynas už temą
Po pertraukos į trasą išleidžiu savo trečiąją akistatą. Žinoma, jūsų teismui. Šiek tiek mano nuomonės bei nedidelis spyris į sėdimąją jums.1 taškas -
Projekto komandos nariai,
Saras_Tema sureagavo į Rokas už temą
Projekto komandos nariai, Prižiūrėtojų taryba Aivaras_Vercetti Mafijos_Tevas Tnt_Edwax Pagalbininkai Emilisvn_Samp Prižiūrėtojai Migelis_Zhebtuvelis, Direktorių prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.09.24 Įspėjimų neturi. Laurynas_Leigon, Barų prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.10.23 Įspėjimų neturi.1 taškas -
UnBan Monte_Script
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Monte_Script • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Sabas_Brown • Už ką buvote užblokuotas ?: Net nežinau sako čytas esu ir panašiai nors atvažiavau ir panašiai gali būti /pzu darė ir man lagina ant loptopo nes tecenorus yra užimtas dabar tai gavau bana gali būti staigiai šovė greitis į prieki nes tas loptopas medinis kompas tai va kas galėjo būti nes atvariau į trefke ir ban gavau. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/509e555d1e7c9142636aedc0e9d02dad352.png1 taškas -
Jonhy_Lafesta Darbų demonstracija
Na tikrai turi ką parodyti tikrai įdomus ir gražūs darbai1 taškas -
Prisistatau Domas_Dome
Sveikas, malonu ir sėkmės gera nuotrauką1 taškas -
UnBan Monte_Script
Pasigydžiau su vip komandomis nes esu visada per T pasirašes ir sumažinu jei ką lagina man kaip leki dideliu greičiu o ne šiaip stringa ant kekvieno kampo arba staigiai kur atsirenki tada lagina man o atsiverčiau atsirenkes ir pasigydžiau nes per T raidė jau buvau pasirašes. Na manu teisybė bus įrodyta ir jei atbanins galėsi stebėti kaip man laginą1 taškas