Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.05.25 in Pranešimai

1. GREENSIDE # 0.1.3.2 Sutvarkytos rašybos klaidos Sutvarkyta klaida dėl kurios prisijungiant galėdavote gauti kick'ą nors nusižengę nebuvote. Sutvarkyta viena klaida, dėl kurios galėdavo namuose pradingti baldai. Nuo šiol namuose žmonės galės pasistatyti iki 400 baldų.(Baldų limitai tikriasiai daugiau nebebus didinami, todėl stenkitės tilpti į 400 baldų, o tai yra pakankamai didelis kiekis). DPD Firma nuo šiol turės daugiau įvairiausių atvežimų, kuo tolimesnis atgabenimo taškas, tuo didesnis atlygis. /mapp komandoje įdėtas naujas pasirinkimas, per kurį galite surasti ver
    11 taškai
  2. Gvidas_Ham

Filmas: Rain' 14

Rain' 14 Kaip kilo mintis sukurti Rain' 14? Kartu su Mantvydas_Live gabenom nelegalius krovinius gaujoms, ir tiesiog pasiūliau važiuoti atbulomis visą maršruta, jis truko 15 minūčių, viską filmavau. Tuo met sumaniau padaryti dar keletą kadrų. Juos padariau kas be ko. (Filme to nematysite) Po keliolikos minūčių naršant forume į galvą atėjo mintis sukurti dar vieną scena, įsijungiau užrašinę, ir puoliau ją užsirašinėti. Tą mintį iš dalies užsirašiau, bet po to ją užmiršau, tačiau berašydamas kažkaip darašiau dar keletą scenu. Ir po pusvalandžio išėjo visas scenarijus, užr
    4 taškai
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : The_Fisheris Jūsų vardas realiame gyvenime : Vilius. Kiek jums metų ? : 14 (Vaix dar ) Iš kokio miesto esate? : Šiauliai ^^ Jūsų charakterio savybės : Esu ganėtinai linksmas, mėgstantis padiskutuoti įvairiomis temomis, diskretiškas, mėgstu dalinti patarimus ar pagelbėti kitiems. Taip pat turiu durną savybę jog jeigu man ryte gera nuotaika, bus bloga vakare, jei bloga ryte bus gera vakare Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Pirmas ir didžiausiais tikriausiai bus Futbolas. Aš šią sporto šaką labai "myliu". Gal būt dėl to jog pat žaidžiu už Šiaulių komandą, bet
    3 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Deivis_Deividukas Jūsų vardas realiame gyvenime :Deividas Kiek jums metų ? :16 Iš kokio miesto esate? :Utena <3 Jūsų charakterio savybės :Na čia jau reikėtų klausti kitų žmonių. Bet manau kad esu bendraujantis, mėgstantis būti su draugais, linkintis gero, bei stengiantis padėti žmogus. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? :Krepšinis !!! Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? :Kaip minėjau mėgstu bendrauti, bei pajuokauti. Jūsų nuotrauka (būtina) : Čia aš Zombis
    2 taškai
  5. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_David ✔ Koks tai pasiūlymas: Mašinų pardavimo patobulinimas. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pvz.: Turi mašiną su 200km rida. Tada ją parduodi (serveriui), gauni atitinkamą pinigų sumą, plius už ridą, jei turėjai 200km ridos mašiną, tai dar plius gausi 20k, nes ten pavyzdžiui už 100km gauni 10k. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Tai būtų labai geras atnaujinimas naujokams, nes jie galėtų užsidirbti daugiau papildomų pinigų... Tai būtų įvairesnis žaidimas. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs
    2 taškai
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Original_Potato Jūsų vardas realiame gyvenime : Mažvydas Kiek jums metų ? : 16 (Žinau, atrodau kaip nesubrendus dvylikametė) Iš kokio miesto esate? : Utena <3 Jūsų charakterio savybės : Esu labai atviras, nuoširdus ir mokantis išklausyt. Šiaip labai greit užsidegu kalbant politinėm temom ir apskritai mėgstu padiskutuot. Šiaip esu be galo linksmas nors man ir buvo nustatyta vidutinė depresija. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Esu komikas. Toks megėjiškas. Visada esu chebros siela ir visada prajuokinsiu. Pats esu paruošęs porą stand up'ų. Duomiuosi teatru i
    1 taškas
  7. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Major_Payne ✔ Koks tai pasiūlymas: kad žaidėjai galėtų užgesinti savo namą ar mašiną patys. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dabar gaisrinkai gesina namus, bet yra tokių kurie tynginiauja. Aš siūlyčiau, kad žmonėms įeinant į namą (jai jis dega) pasiimti gesintuvą ir užgesinti namą. Žinoma negesinus namo žaidėjui imtų gyvybes ir neleistų įeiti( būnant prie durų). Gesintuvą būtų galima nusipirkti iš ugniagesių arba iš kiosko. Su mašinom tai nžn ar įmanoma. Galvoju pratesus sprogimo laiką, bet nžn ar tai įmanoma. ✔ Kuo
    1 taškas
  8. Aprašymas, tai tik parodo ką esu dabar padaręs, bet ne ko siekiau. Tačiau galvoje vis dar mintys, kurias norėčiau įvykdyti.. Bet jau vėlu. Gal būt ateitį ką rimto sumegsiu :}
    1 taškas
  9. Viskas čia normalei. Mldc prisitatei, įdėjai foto ir panašiai. Svarbiausia juk žmogaus vidus o ne išorė šiaip ten viskas normaliai ir tuose. Beto tikrai ne visi mėgsta dėt savo foto ar deda kur nesimato veido. O tu štai įdėjai normales foto. Sėkmės tau žaidime ir žinoma realiame gyvenime :-D
    1 taškas
  10. Be ;[. Nieko rimto, per daug tikitės.. Aš pats norėjau ne tai parodyti kas gavosi. Bet vis šis tas išėjo. ;] . Šiuo metu jau filmas yra keliamas į youtube, kol kas numatoma kėlimo trukmė : 2h, 20 min. ( netas medinis.)
    1 taškas
  11. Esu prieš. Serveris dar nėra visiškai išsivystes , nėra pasiekęs tokio aukšto ekonomikos lygio, jog reikėtų šios idėjos. O pardavinėjamų tr. priemonių aikštelei , retai kada pamatysi parduodamą transportą dėl aukštos ridos. Šiuo metu rida labiau parodoma kaip pasivaržymo forma, o ne dėl kainos.
    1 taškas
  12. žinoma, jai už spauskit žalia
    1 taškas
  13. Gvidas_Ham

Filmas: Rain' 14

Jau vyksta filmo peržiūra. Galimas įvykis, jog sulauksite jau šiandien. Papildyta:
    1 taškas
  14. Na jos ir turi būti tokios linksmos. Juokaudamas Juk čia
    1 taškas
  15. Sėkmės tau. Atrodai juokingai truputį, bet visi turim kažkokių minusų ar trūkumų.
    1 taškas
  16. Aišku aš Saulėj mokinuos 12-tokas malonu tada xd
    1 taškas
  17. Aš žaidžiau seniau Dabar tik grįžau, bet šjp mažokai žmonių nors man ir nepatinka pilnos gatvės . Iš tiesų serverio ateitis nusimato nebloga, atnaujinimai puikūs, komanda surinkta gera, belieka tik žaidėju laukt .
    1 taškas
  18. Nice shit going on there nigguh!
    1 taškas
  19. Pofka_Srd

Laikom frontą !

Šiandienos vakaras, laikėm frontą prieš Mafijos_Tėva, Edgara_Cheass, Jeremy_Warning, Eko_Mad... Praleimėjom, nes mūsų ginkluotė buvo silpnesnė :/ Daina gal ir ne į tema, bet sueis :s
    1 taškas
  20. Sveiki visi, kadangi pastebėjau jog čia darosi labai populiaru aprašyti savo keliones ir kryžkeles SAMP istorijoje, nutariau jog gal būt ir man būtų neblogai aprašyti savo šiokia tokia kelione per projektus. Turint omenyje jog labai mėgstu išlieti savo mintis popieriuje. Taigi gero skaitymo. Chapter I Taigi... Visa mano pradžia prasidėjo 2013 metų gegužės mėnesio viduryje. Kai pradėjo griūti kompiuteris kuris buvo ir taip tragiškos būsenos tėvai nutarė mane nudžiuginti vasarai. Tiesa sakant sunkoka buvo nuo "XP" peršokt ant "7" viskas kiek kitaip ir tas toks žvėriškas greitis... Bet bu
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.