Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.05.26 visose vietose

1. Rain' 14 Kaip kilo mintis sukurti Rain' 14? Kartu su Mantvydas_Live gabenom nelegalius krovinius gaujoms, ir tiesiog pasiūliau važiuoti atbulomis visą maršruta, jis truko 15 minūčių, viską filmavau. Tuo met sumaniau padaryti dar keletą kadrų. Juos padariau kas be ko. (Filme to nematysite) Po keliolikos minūčių naršant forume į galvą atėjo mintis sukurti dar vieną scena, įsijungiau užrašinę, ir puoliau ją užsirašinėti. Tą mintį iš dalies užsirašiau, bet po to ją užmiršau, tačiau berašydamas kažkaip darašiau dar keletą scenu. Ir po pusvalandžio išėjo visas scenarijus, užr
    16 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Speed • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Vaizdinė medžiaga - čia.
    2 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Speed • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Neleistinų programų naudojimas. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Vaizdinė medžiaga - čia.
    1 taškas
  4. GREENSIDE # 0.1.3.2 Sutvarkytos rašybos klaidos Sutvarkyta klaida dėl kurios prisijungiant galėdavote gauti kick'ą nors nusižengę nebuvote. Sutvarkyta viena klaida, dėl kurios galėdavo namuose pradingti baldai. Nuo šiol namuose žmonės galės pasistatyti iki 400 baldų.(Baldų limitai tikriasiai daugiau nebebus didinami, todėl stenkitės tilpti į 400 baldų, o tai yra pakankamai didelis kiekis). DPD Firma nuo šiol turės daugiau įvairiausių atvežimų, kuo tolimesnis atgabenimo taškas, tuo didesnis atlygis. /mapp komandoje įdėtas naujas pasirinkimas, per kurį galite surasti ver
    1 taškas
  5. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Major_Payne ✔ Koks tai pasiūlymas: kad žaidėjai galėtų užgesinti savo namą ar mašiną patys. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dabar gaisrinkai gesina namus, bet yra tokių kurie tynginiauja. Aš siūlyčiau, kad žmonėms įeinant į namą (jai jis dega) pasiimti gesintuvą ir užgesinti namą. Žinoma negesinus namo žaidėjui imtų gyvybes ir neleistų įeiti( būnant prie durų). Gesintuvą būtų galima nusipirkti iš ugniagesių arba iš kiosko. Su mašinom tai nžn ar įmanoma. Galvoju pratesus sprogimo laiką, bet nžn ar tai įmanoma. ✔ Kuo
    1 taškas
  6. Idėja visai gera, patiko man su namu, o su mašinom tai nežinau gerai ir dabar kaip yra (skoloj žale )
    1 taškas
  7. žinoma, jai už spauskit žalia
    1 taškas
  8. Gvidas_Ham

Filmas: Rain' 14

Jau vyksta filmo peržiūra. Galimas įvykis, jog sulauksite jau šiandien. Papildyta:
    1 taškas
  9. Man atrodo , kad čia tu jau verki. Man atrod laikas tau dingt iš čia ) ( Patarimas )
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.