Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.29 in Pranešimai
-
[V4] GreenSide.lt - Kitoks prisistatymas.
Gaujinis_Makaras ir 29 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki mano naujas darbas šis darbas yra išviso kitoks kadangi beveik kekvienas kadras buvo darytas pagal Mafijos_Teva visos šio filmuku idėjos buvo pono Roka fantazija čia tik mano montavimas taigi nežinau kaip gavosi pačiam Rokui patiko šis darbas geras pagal mane nėra jis toks geras, bet čia tik mano nuomonė vertinam žiurim 1080p HD NORĖČIAU KAD VISI RAŠYTU KĄ GALVOJA IŠTIKRUJU !!!!!!!!30 taškai -
[V3 GreenSide.lt prisistatymas.
Lukas'Versace ir 6 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki sekantis mano darbas taigi norėčiau pasakyti ačiū visiems kas padėjo ir atsiprašyti Arvydo_Katkaus nuvogtas kokias mintys su gaisru ir lektuvais tieiosg pasiūle serverio žaidėjai šiuos kadrus todėl paemiau tikiuosi nepyksi aišku didžiausias ačiū Marko,Everiui,Ryčiui žiurim 1080p7 taškai -
[Some duels.]
James'Stephen ir 3 kiti sureagavo į Herbas už temą
Nico_Carleone: "Herbas random cbugą šaudo" sv kvk4 taškai -
Egidijus_Keza ir 2 kiti sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Matau daug kas į forumą įkelia GFX darbus. Noriu ir aš prisidėti. Tikiuosi visi naudosite mano sukurtus, geriausius avatarus serveryje. Jei patiko spauskit +Patinka. Jei bus didelė paklausa sukursiu daugiau Avatarai: 1. 2. 3. Update NR.1, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit antrojo update. 1. 2. 3. Taigi surinkau jau net 4 like taigi vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.2, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit trečiojo update. 1, 2. 3. Taigi vėl surinkau 3 like ir vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.3, Jei3 taškai -
csgo fragmovie
Teddy_Wudson ir kitas sureagavo į Tadas'Chill už temą
Sveiki, projekte aš dar naujokas, bet pastebėjau, kad daug žmonių žaidžia csgo, taip, kad norėjau pristatyti savo frag'us dar seniai seniai darytus. Parašykite ką manot. Daugelis žaidėjų turbūt yra Novos/MG rank'ų. Jeigu norite sužaisti, tai tiesiog parašykite man į PM, turiu Nova 4/MG I rank'o account'us P.s, edit'as ne mano. Tuo metu buvau LE, dabar Supreme2 taškai -
GreenSide atributika žaidėjams! Nr. 4
T. Risko ir kitas sureagavo į Misha_Morozov už temą
Pagaliau 4 dalis! HEADERS: ADMINISTRACIJAI MODERATORIAMS PRIŽIŪRĖTOJAMS ŽVAIGŽDĖMS ŽAIDĖJAMS TURTUOLIAMS GAUJINIAMS DIREKTORIAMS2 taškai -
Ever_Never ir kitas sureagavo į Mantas_Verone už temą
Apėmė jausmas lyg žiūrėčiau kokios nuostabios muzikos, nuostabų muzikos klipą, kaip visada, trumpai, gražiai ir aiškiai, tiesiog nėra ką daugiau pridurti, respect'as ir spaudžiu dešinę, taip pat ir žalią! P.S davai kitą kart kai kursi ką nors dar, paimk ir mane į kadrą!2 taškai -
Išsirink, bei pasiūlyk filmą!
Karolis_Sudoku sureagavo į Mantas_Verone už temą
Sveiki. Pradėjau kurti visai naudinga temą, manau būna ir jums, kad norit pažiūrėti filmą vakare, o nežinot kokį? Šioje temoje darysiu sąrašą įvairiausių nenuobodžių/įdomių filmų, suskirstytų į žanrus, kur visa informacija ir patys filmai bus šiek tiek žemiau. Galėsite ir išsirinkti filmą, ir parekomenduoti kokį nors savo matytą, kuris Jums paliko įspūdį, nesvarbu kokio žanro, svarbu parašyti koks tai tiksliai žanras, nes jums parekomendavus filmą, aš jį įrašysiu į savo sąrašą. Kai kurie filmai gali būti ir senesni, bet jeigu jie jums paliko įspūdį, nebuvo nuobodu žiūrėti - parekomenduok! Sąr1 taškas -
irving`o avatarai 0.4
Max'Respect sureagavo į Ugnius_Irving už temą
Pakūrsiu avatarų, nedarysiu vienos tematikos, darysiu visuomet įvairius. AVATARUS BAIGIAU, NORĖSIT DAR, PARAŠYSIT KOMENTARUOSE1 taškas -
[V2] GreenSide.lt Gamykla.
#Vidas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki taigi antras mano sukurtas filmukus šį karta apie greenside gamykla tikiuosi jums patiks norėčiau kaip visada padekoti Mariui už nuostabu teksta,Everiui už įgarsinima ir Ryčiui už pagalba taigi norėti kitos dalies tiesiog rašykite komentaruose ir spauskite mygtuka patika VIDEO:1 taškas -
Sveiki GreenSid'iečiai. Noriu su jumis pasidalinti vienu savo naujausiu darbu. Turiu viena smulkų prašymą, vertindami peikdami, argumentuokite. Fotografijos http://imgur.com/a/k5H0R1 taškas
-
Gruzinas_Sampo sureagavo į Lukas Front už temą
Patobulėjai, Gruzinai sakyčiau. Šaunuolis, tikrai labai geras darbas. Nepalyginsi su tavo senais darbais. Tik man nepatiko paskutinė scena, kai atvažiavo policininkas, o nusikaltėlis net nesuregavo. Galėjai padaryti, kad nusikaltėlis pradėtu bėgti, o policija jį gaudytu.1 taškas -
GreenSide TOP 5 geriausi šauliai.
Euras_Pitas sureagavo į Colinas už temą
1. - Colin_Sarkys 2. - Colin_Sarkys 3. - Colin_Sarkys 4. - Colin_Sarkys 5. - Ir dar koks cj Colin_Sarkys Šeip capeli gali trint iš savo sąrašo ir įrašyt mane xD (Capeli čia tik ant juoko )1 taškas -
Tadurious. /\ Las Venturas Vairavimo Mokyklos Interjeras
Tunex_Smith sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveikas darbas tikrai neprastas ir sugalvotas gana tikroviškai gražus teksturai pats asmeniškai nebe mappinu jau apie 1,5 metu ir šiaip mappinau nelabai gerai o ko tikrai nemokejau tai texturinti o pas tave tikrai texturos neblogos šaunuolis sėkmės kituose darbuose1 taškas -
SA-MP Crash'ai dėl geresnių grafikų
Andrej_Valodė sureagavo į Vendelis_Savas už temą
Gali buti, kad grafikos pritaikytos tik singleplayer ir multiplayer niekaip neveiks. Pabandyk isideti anticrasher 0.3.7 versijai, jokio kito budo nera, nes jei veikia ant single, o ant multi ne, vadinasi netam pritaikyta yra.1 taškas -
Išsirink, bei pasiūlyk filmą!
Valis_Kent sureagavo į Rozine_Blondine už temą
1. Filmo pavadinimas [ir lietuviškas ir angl.) Amerikos istorija X/American history X 2. Žanras: Drama, Kriminalinis 3. Kas jus filme sudomino, kad siūlote šį filmą? Tai filmas formuojantis asmenybę, požiūrį, bei nuomonę. Šiuo atveju, kaip rasinė diskriminacija. Jame atskleidžiamos aktualios visuomenės problemos, o aktorių vaidyba nepakartojama. Stiprus filmas, manau, jog kiekvienas jaunas ar jau sulaukęs vidutinio amžiaus krizės žmogus - turėtų jį pamatyti. (Taip pat paliks įspūdį tiems, kurie mėgsta muštynes, kraują, kalėjimus ir pnš.) 4. Nuoroda į filmo treilerį (youtube.com)1 taškas -
[0.1.4.1] Lygios teisės.
John'Extazy sureagavo į Ever_Never už temą
Tema perduota Pagr. administracijai. Ją rakinu taip greit, nes atsiranda tokių, kurie pasidaro live chatą temoje.. Tema rakinama.1 taškas -
1 taškas
-
Pristatau Gruzinas_Sampo
Gruzinas_Sampo sureagavo į Velnelis Camel už temą
Aišku viską ką norėjau sužinojau, aš pastumiu 80kg o pritupiu su 110kg1 taškas -
Arma_Speed banned Wayne_Stol
Lukas_High sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Wayne_Stol • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Arma_Speed banned Tauros_Lempas
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Tauros_Lempas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Arma_Speed banned Matas_Nitro
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Matas_Nitro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/e09b85b6d1137ec96cb06d91eed7f608128.png1 taškas -
Mantas_Verone muted Siomas_Ganja
#Vidas sureagavo į Mantas_Verone už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Siomas_Ganja • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : flood. • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Parduodu Versla 34 į min Autoservisas
Mantas_Verone sureagavo į #Vidas už temą
Pardavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė : Vidas_Asas Verslo kaina, už kurią jį parduodate : 300k Verslo nešamas pelnas per minutę : 34 į min Ar verslas turi papildomą pelną ? : taip Verslo pavadinimas : Autoservisas Vaizdinė medžiaga/nuotraukos : http://imgur.com/3br1ttb,ircnIf21 taškas -
1 taškas
-
Matthew_Bennett( Nico_Moretti) ban Valode_Rybcov
Spalvotas_Cinamonas sureagavo į Nico_Moretti už temą
swx all, tai va, naujas mano video, prie edito dirbau ~14 valandų tai štai galinis rezultatas. Lb dėkoju aktoriams Mitchell ir Valode, kurie labai stengėsi nufilmuoti šį šedevrą. Manau tai bus didelis žingsnis mano ateičiai holivude. gero žiūrėjimo.1 taškas -
Aivis modding
Hugo_Gilera sureagavo į Aiva_Bicas už temą
Retai kada užbaigiu mod'us nes pradedu juos praktiškai nuo nulio, kitus nuo +/- prastos būklės, tenka perdarynėt visą kėbulą nes noriu retesnių modelių, kurių dar ant gta žemės nėra. Taip gaunas, kad nuo tiek vargo projektas pabosta ir tiesiog nusislenka į šalį perleisdamas vietą naujam, o šeip būna ir išimčių su tuo užbaigimu A6 C4 (nuo 0) Pirmas test in game: sa-mp-063 by Ajwis, on Flickr Random shoot'as maždaug trečio testavimo žaidime. sa-mp-999 by Ajwis, on Flickr USDM blenda su bagažine. a6c4usa by Ajwis, on Flickr Dabartinis vaizdas sa-mp-017 by Ajwis, on1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Lukas_Benjaminas
Egidijus_Uzas sureagavo į John_Juske už temą
Malonu susipažinti, apsimesiu, kad esam nepažystami :DD1 taškas -
Pirmi mano avatarai
http://www.part.lt/img/2a4261af9754c5d5c1d59109637137fa512.pngŠitas neblogas, bet manau kaip 11 metu čiuvui kaip tik.1 taškas -
Ls Village PD
Na man kažko trūksta, galėjei labiau užpildyti viska.1 taškas -
T'Nolasco - Lietuviškas butas (Kaimeliai)
Puikus mapp darbas, šaunuolis tobulėji kaip ir mano **** augimas1 taškas