Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.02 in Pranešimai
-
3 taškai
-
3 taškai
-
Peikiu Deivis_Deividukas
John'Extazy ir 2 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Direktorius turi pilną teisę savarankiškai formuoti savo komandos gretas. Pas DPD direktorių nėra kontrakto mokesčių, todėl pagal šią sistemą - neprivalu rinkti įrodymus (nors per ateinančius kodekso atnaujinimus teks). Serveryje ir taip per mažai žaidėjų, sunku surinkti didesnę, patikimą komandą, tad direktoriai šiaip sau darbuotojais nesimėtys. Papeikimas neturintis svorio, atmesta. Būkit biedni, bet teisingi - jei jau išsidirbinėjat, bent pripažinkit "jo, padariau", o ne "angelo akutės už nieką kenčia". Paska_Mario ir Skill_Blue - po įspėjimą. Sekantys freepostai mano skiltyse prilygs eilu3 taškai -
3 taškai
-
2 taškai
-
Prisistatau Renatas_Korrado
Infernus_Justas ir kitas sureagavo į Renatas'Korrado už temą
Anketos šablonas *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Renatas_Korrado *Jūsų Vardas realybėje :Renatas *Jūsų amžius : 15metų *Miestas iš kurio esate :Rokiškis *Jūsų kontaktiniai duomenys :fb: https://www.facebook.com/renatas.masevicius,skype renatas199css *Jūsų charakterio bruožai :Bendraujantis, draugiškas, padedantis kitiems. *Jūsų pomėgiai :Klausyti muzikos, važinėti su dviračiu, bei mašina, ir galiausiai bendrauti su draugais. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka :Motociklų ir automobilių sportas. *Ar turite merginą/vaikiną? :Turiu merginą. *Ar turite brolių ar2 taškai -
2 taškai
-
Parduodu legendinį 60id. namą.
Major_Payne ir kitas sureagavo į Gvidas_Ham už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : Gvidas Ham Aprąšimas apie namą ( Išvaizdą, kaimynai, vieta... ) : Namas fūristų miestelyje, jo id. 60, namas įrengtas, tai mano pats pirmasis darbas su interjerų įrengimu. Namas tikrai vertas dėmesio, o ji nusipirkus, galėsite girtis visiems savo draugams, jog turite puikiai įrengtą namą. Namo įrengimas truko 87 valandas, viskas atitinka milimetrais, jokių klaidų. Taip po gi apžiūrėti gyvai galite ir žaidime, namas atrakintas. Gyvai jis atrodo dar gražiau. be viso šito, naktį kada matosi lempos, yra gražus apšvietimas, kolonos, sienos, ar kt. tad net ir šviesų efekta2 taškai -
2 taškai
-
Peikiu DPD valdžia Deivis_Deividukas ir Paulius_Cfg
Mantas_Verone ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Tai.. gal ir be papeikimo temų ateityje išmokit diplomatiškai santykiauti tarpusavyje, man čia cosmopolitanų nereiks skaityti.2 taškai -
Tema rakinama, ruošiame turnyrinę lentelę. Visą informaciją, taip pat ir apie pirmą mačą pranešiu šioje temoje.2 taškai
-
Istorija Apie Rytis_Bit
Makaras_Empty sureagavo į Rytis'Bit už temą
Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš1 taškas -
[V3 GreenSide.lt prisistatymas.
Lukas'Versace sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki sekantis mano darbas taigi norėčiau pasakyti ačiū visiems kas padėjo ir atsiprašyti Arvydo_Katkaus nuvogtas kokias mintys su gaisru ir lektuvais tieiosg pasiūle serverio žaidėjai šiuos kadrus todėl paemiau tikiuosi nepyksi aišku didžiausias ačiū Marko,Everiui,Ryčiui žiurim 1080p1 taškas -
Efektyvumas,
Fred_Vercetti sureagavo į Rokas už temą
Efektyvumas, Naujovė forume, kuri leis matyti kiekvieno forumo vartotojo parašytų pranešimų efektyvumą. Ši gudrybė leis atskirti narius, kurie piktnaudžiauja pranešimų rašymu ir narius, kurie rašo pranešimus tam, jog padiskutuotų ir būtų įvertinti kitų forumo dalyvių. Kuo skaičiukas jūsų profilyje yra didesnis, tuo jūsų dalyvavimas forumo diskusijose yra efektyvesnis. Greitu metu išvysime šios sistemos TOP'us, kuriuose bus TOP10 efektyviausių forumo dalyvių dešimtukas. Dar kartą Ačiū Evaldui. TOP10 efektyviausių forumo vartotojų forume! Į šiuos TOP'us įtraukiami forumo va1 taškas -
[VIDEO] VISĄ TIESA APIE CAPELI
Linas'Dpro sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki visa tiesą apie mūsų serverio pro C-bugeri (čyteri) pona Capeli labai skubėjau video daryti kadangi irašynėjau w10 ir liko apie 10 procentu iki pilno irašymo tai sry už tai kad Nick šokinėja kitas video bus normalus PAZIUREKIT IKI GALO1 taškas -
[GREENSIDE.LT] Deivydas_Markelo dainuoja.
Deivydas_Bmv sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Sveiki visi, pristatau jums Lucas_Patriot pusbrolį.1 taškas -
[GREENSIDE.LT] Deivydas_Markelo dainuoja.
Colinas sureagavo į Ever_Never už temą
Man atrodo aš geriau dainavau O jis kaip suprantu pagal mano dainą dainuoja? PAŽEIDĖ AUTORINES TEISES!!1 taškas -
1 taškas
-
#Korrado Avatarai [#5]
Renatas'Korrado sureagavo į James_Johnson už temą
Gražus avatarai sekmės kituose.1 taškas -
Peikiu Deivis_Deividukas
Jarek_Quattro sureagavo į Paulius_Cfg už temą
Ech, žmogau.. Aš turiu teisę atsakyti į šį papeikimą, kadangi aš esu firmos dalis - pavaduotojas, todėl šis papeikimas liečia ir mane. O kodėl Tu komentuoji šiame papeikime, neturiu jokio supratimo, kadangi šis papeikimas tavęs neliečia. Taip, jis trukdė vesti, bet manau kiekviena firma, asmenį, kuris trukdo per treniruotę, pirmiausiai išmeta, o jeigu jis ir toliau piktavališkai trukdo - tada gręsia l. užblokavimas. Toliau, įdomu ką tu sumoki pasirašydamas darbo sutartį 7 dienoms? O ar išvis įmanoma jos nepasirašyti? Deja ne. Tuo labiau, kad tu net nedalyvavai treniruotėje, tad tave šio a1 taškas -
Tunex_Smith lban Edvinas_Psy
Gruzinas_Sampo sureagavo į Tunex_Smith už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Edvinas_Psy • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimas admin komandomis, dėjo free jaila nors buvo mūsų 7 ir galėjom daryti dm • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : PS 7 Justas Foto kai 7 - Foto kai free jail -1 taškas -
Tunex_Smith lban Edvinas_Psy
Gruzinas_Sampo sureagavo į Tunex_Smith už temą
Tu durn** ar ką? Kai yrą 7 žmonės jų jailint negalima, ir jie gali daryti dm + tavo antroje nuortaukoje tave nušove LV mieste.1 taškas -
[VIDEO] VISĄ TIESA APIE CAPELI
Egidijus_Bumeris sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Maždaug Capelis visada sako kad jis nečytini bet kaip buna prigautas visa kalte ant kitu verčia1 taškas -
[0.1.4.1]Eko degalinės.
Frankie'C'M' sureagavo į Hui_Baton už temą
Tai padarom degalinių savininkus, verslų ir tegul konkuruoja (kainą didesnęs - kaina mažesnės). Jei su verslais kažką įdomiau padarys - aš už.1 taškas -
Tadurious. /\ Las Venturas Vairavimo Mokyklos Interjeras
Tunex_Smith sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveikas darbas tikrai neprastas ir sugalvotas gana tikroviškai gražus teksturai pats asmeniškai nebe mappinu jau apie 1,5 metu ir šiaip mappinau nelabai gerai o ko tikrai nemokejau tai texturinti o pas tave tikrai texturos neblogos šaunuolis sėkmės kituose darbuose1 taškas -
Gruzinas_Sampo užtildė John_Juske
Tunex_Smith sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Gruzinas_Sampo • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :John_Juske • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Įžėdę mane tas vaix ;( • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
John_Juske Ban Mantas_Verone
Tony_West sureagavo į John_Juske už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
J'Juske ban Sandiego_Simis
Tony_West sureagavo į John_Juske už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Sandiego_Simis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/G76Ned8,tbOKZYK1 taškas