Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.06 in Pranešimai

1. Sveiki mes su Roku pradėjom daryti nauja video apie lenktynes taigi nusprendžiau padaryti promo tai yra trailer nežinau niekada jo neesu daręs taigi nežinau kaip gavosi vertinti jums o pilno video jau galit laukti per kelias ateinančias dienas pasitengsiu pabaigti jį montuoti taigi vertinam PROMO: COMING SOON
    12 taškai
  2. Labas, vos prieš kelias minutes kartu su Justu užbaigėme kurti mūsų naują darbą, kurį dabar ir pristatysime. Tikimės sulaukti jūsų įvertinimų. Fotografijos (spausti ant teksto) Didelis ačiū Justui už skirtą laiką bei kantrybę dedant tekstūras, filmuojant vaizdo įrašus bei patariant (aš tekstūras išsirenku, o jis jas uždeda į parodytas vietas).
    2 taškai
  3. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vainius_Boykaa • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad bendroje /info lentelėje rašytų kiek esi praleidęs laiko serveryje, (išviso) taip pat ir kiek pradirbęs, susumavus visus darbus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau būtų įdomu pažėt kas kiek pražaidė bei gerint statistiką
    1 taškas
  5. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : John_Juske • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : /s ne pagal paskirtį. • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  6. ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Elka_Weed • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytinimas free • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  7. Rokas

DM turnyras,

Emigrantai.TV prieš Bitinas ir penkios vapsvutės galutiniame rezultate laimėjo 15:2 Emigrantai.TV
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mister_Crime • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gvidas_Money • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: teleport • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  9. http://greenside.lt/index.php?/topic/9482-mister-crime-banned-gvidas-money-6/#entry77730
    1 taškas
  10. Nemanau, kad labai daug apkrautų. Juk tam tikros dienos laiką ir pradirbimą fiksuoja, tai galėtų jį tiesiog sumuot.Už + padaryti viso pražaidimo ir pradirbimo top'us.
    1 taškas
  11. Tai.. gal ir be papeikimo temų ateityje išmokit diplomatiškai santykiauti tarpusavyje, man čia cosmopolitanų nereiks skaityti.
    1 taškas
  12. Labas, vos prieš kelias minutes užbaigėme kurti naują darbą. Tikimės sulaukti Jūsų įvertinimų. DARBO FOTOGRAFIJOS Tradiciškai didelis ačiū Justui už pagalbą keičiant tekstūras (man tenka išsirinkti tekstūras ir nurodyti jų vietą, o jis jas uždeda). Šį kartą ačiū ir Elvinui, kuris padėjo galvojant logotipo idėją.
    1 taškas
  13. http://wiki.gta-online.lt/SetObjectMaterialText Ačiū už įvertinimus.
    1 taškas
  14. Ačiū už tavo įvertinimą, bet deja, tekstūrinti aš pats nemoku. Visada einu tai daryti su Justu, o pats dėl kelių priežasčių taip ir neišmokau to daryti. ;d
    1 taškas
  15. Vienas iš labiau pavykusių tavo darbu, šis patiko ir man. Jeigu dar atsižvelgtum į tai, ką rašiau, tada būtų dar geriau. Tos kmb_beam objekto linijos yra per storos, daug gražiau atrodytų suleista į žemę siena ir tekstūrinta baltai. Net nežvelgiant į tai darbas man patiko. P.S Jokių tvorų čia nereikia, kaip kad kažkas minėjo komentaruose.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.