Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.08 in Pranešimai
-
Jūsų dažniausiai naudojami keiksmažodžiai?
Vycka_Flex ir 10 kiti sureagavo į Rokas už temą
Jūsų dažniausiai naudojami keiksmažodžiai? Parašykite šioje temoje jūsų naudojamų keiksmažodžių sąrašą. Už geriausius sąrašus atsidėkosime serverio valiuta. Jūsų pranešimą matysime tik mes, todėl galite pilti visus žirnius kokius tik žinote ...11 taškai -
[0.1.4.1]Pasiūlymas serveriui Parduotuves apiplesimas.
Matas_Best ir 5 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gruzinas_Sampo • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viskas yra aprašyta video. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na atsirastų daugiau veiklos serveryje ir galimybė užsidirbti pinigų ir šiaip būtų tikrai labai tikroviška • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):6 taškai -
Fantom_Live užblokavo Tunex_Smith
Hot_Anonymous ir 2 kiti sureagavo į Fantom_Live už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : F_L • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tunex'Smith • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai -
GreenSide lenktynes promo.
Swed_Bank ir 2 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki mes su Roku pradėjom daryti nauja video apie lenktynes taigi nusprendžiau padaryti promo tai yra trailer nežinau niekada jo neesu daręs taigi nežinau kaip gavosi vertinti jums o pilno video jau galit laukti per kelias ateinančias dienas pasitengsiu pabaigti jį montuoti taigi vertinam PROMO: COMING SOON3 taškai -
GreenSide lenktynes promo.
Swed_Bank ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Nezinau kaip jums, bet as tai manau, kad mano tekstas nuostabus kaip ir kituose video2 taškai -
Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.1 taškas
-
[V4] GreenSide.lt - Kitoks prisistatymas.
Gaujinis_Makaras sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki mano naujas darbas šis darbas yra išviso kitoks kadangi beveik kekvienas kadras buvo darytas pagal Mafijos_Teva visos šio filmuku idėjos buvo pono Roka fantazija čia tik mano montavimas taigi nežinau kaip gavosi pačiam Rokui patiko šis darbas geras pagal mane nėra jis toks geras, bet čia tik mano nuomonė vertinam žiurim 1080p HD NORĖČIAU KAD VISI RAŠYTU KĄ GALVOJA IŠTIKRUJU !!!!!!!!1 taškas -
Labas, vos prieš kelias minutes kartu su Justu užbaigėme kurti mūsų naują darbą, kurį dabar ir pristatysime. Tikimės sulaukti jūsų įvertinimų. Fotografijos (spausti ant teksto) Didelis ačiū Justui už skirtą laiką bei kantrybę dedant tekstūras, filmuojant vaizdo įrašus bei patariant (aš tekstūras išsirenku, o jis jas uždeda į parodytas vietas).1 taškas
-
irving`o klausomos muzikos!
Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Ugnius_Irving už temą
Laba diena, nusprendžiau pasidalinti savo klausomomis dainomis, jas kaskart papildysiu, žvilgtelkit žemyn. Rusla - Tik dievas gali teist ; Mad Money - Svolačiai (D-Christian remix) ; Mad Money - Laisvas, atsipalaidavęs ; Mad Money & D-Christian - Dar nevėlu ; Mad Money & Segreto - Visi skirtingi, visi lygūs ; Faytas & Beeta - Išsilaisvink ; Faytas - Angis ; Big -A- Gyvas ; Maks Korž - Žyt v kaif ; Mad Money - Nekažką ; THC & Sonar - Chemija ; https://www.youtube.com/watch?v=QSQt8SecWAw Tyfaz - Pasijuskime vieniš1 taškas -
Tunex_Smith lban Steewart'Wisbe
Kaimo_Tėvas sureagavo į Tunex_Smith už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Steewart'Wisbe • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/fYy8Fys,KhJwdlr,1AjDeMH1 taškas -
[0.1.4.1]Pasiūlymas serveriui Parduotuves apiplesimas.
Gruzinas_Sampo sureagavo į Марихуана už temą
Jo,būtų smagu jei taip padarytu.Bet aš dar noriu papildyti bšk.Jei padarytu ,kad eina apiplešinėti parduotuvės tai gal tegu padaro ,kad mum (policininkam) eitu stebėti kiekvieną parduotuvę bet kuriuo metu per kameras.O iš kamerų vaizdas galėtu eiti į kompus kur yra mūsu bazės ofise ( http://imgur.com/1BrBaDH)arba ką nors panašaus.Žinoma jei tai įmanoma.1 taškas -
[Ieškau] Reikia ginklų modo
Džiovani_Woop sureagavo į Dwayne Bond už temą
Atsisiuntimo link : http://adf.ly/JZUfr1 taškas -
1 taškas
-
Fantom_Live užblokavo Tunex_Smith
Kaimo_Tėvas sureagavo į Tunex_Smith už temą
Nu okey db įkelsiu visus fotkes kai tu man free kicknai..1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Greenside serveris seno, blogo, nedraugiško samperio akimis.
Povilas_Wooxy sureagavo į Rokas už temą
Ačiū už išsakytą nuomonę, ji mums yra labai svarbi. Truputi paaiškinsiu tavo padarytas prielaidas apie šį serverį: - Dėl automobilių užvedimo drįsčiau prieštarauti, elektriniai automobiliai nenaudoja starterių ir jiems nėra reikalinga kuro uždegimo sistema. Taip pat ir su vidaus degimo varikliai automobiliai užsiveda per 1-3 sekundės dalį. - Dėl /padmins ir /admins komandos nelabai supratau. Pas mus yra tik viena komanda, tai yra /padmins kur galima kreiptis pagalbos, o /admins komanda parodo šiuo metu prisijungusius administratorius. - Dėl verslų, modelis jau yra paruoštas, liko t1 taškas -
Mantas_Verone muted John_Juske
#Vidas sureagavo į Mantas_Verone už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : John_Juske • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : /s ne pagal paskirtį. • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Mantas_Verone BANNED Carlos_Malossi [101]
#Vidas sureagavo į Mantas_Verone už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Carlos_Malossi • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=EUr4FKYJ3o0&feature=youtu.be1 taškas -
Ever_Never užblokavo Deivydas_Nrg,
Deivis_Deividukas sureagavo į Ever_Never už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ever_Never. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Deivydas_Nrg. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (AIM + WallHAck); Aš wallhack naudojau su Mafijos_Tėvo (Roko) leidimu. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/uXmpelTWyJ0 https://youtu.be/AGtf0zaPQQc1 taškas -
[VIDEO] VISĄ TIESA APIE CAPELI
Egidijus_Bumeris sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Maždaug Capelis visada sako kad jis nečytini bet kaip buna prigautas visa kalte ant kitu verčia1 taškas -
[V4] GreenSide.lt - Kitoks prisistatymas.
Ever_Never sureagavo į Mantas_Verone už temą
Apėmė jausmas lyg žiūrėčiau kokios nuostabios muzikos, nuostabų muzikos klipą, kaip visada, trumpai, gražiai ir aiškiai, tiesiog nėra ką daugiau pridurti, respect'as ir spaudžiu dešinę, taip pat ir žalią! P.S davai kitą kart kai kursi ką nors dar, paimk ir mane į kadrą!1 taškas -
[ J'Juske ] Event Place
Egidijus_Bumeris sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveikas seniai nemačiau jokio tavo darbo nes kažkaip paskutiniu metu nežiurėjau architektu temos matosi kad patobulėjai tikrai šis darbas labai patiko manau daug geriau sumappinta nei pas Invi serve bet vistiek manau geriausias tavo darbas buvo 'Pirtis"1 taškas -
Mantas_Verone BANNED Major_Payne [98]
Ever_Never sureagavo į Mantas_Verone už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Major_Payne • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą. )))))))))))))))))))))) turėk bėdelę. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Nėra video, dėl priežasčių, kad su filmavimo programomis žiaurus laggas, kartais net užlūšta visas GTA:SA žaidimas, tai pridariau nuotraukų, aš sakiau, kad aš padarysiu blogai. http://imgur.com/a/At0bO1 taškas -
Major_Payne ir Ugnius_Irving grafikos parduotuvė.
Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Ugnius_Irving už temą
Va tavo darbas, jeigu nepatiko pildyk anketą per naują. Stock'ą pats ieškojau, jeigu nori kad padaryčiau identišką, duok font'o ir stock'o linkus. Skolinkas 3 "patinka" mygtukus.1 taškas