Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.14 in Pranešimai
-
Video iš kito serverio archyvų su Osen_Mario
Arvydas_Katkus ir 5 kiti sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Video kurtas ne mano, tiesiog pasidalinu, manau bus linksma pažiūrėt.6 taškai -
Covers gallery By: John_Whiite
Jessy_White ir 4 kiti sureagavo į John_Whiite už temą
Taigi sveiki visi, sumaniau padryti simple coveriu. Darbai nėra labai sunkus, jų šiame updat'e bus tik 9, bet jai jums patiks padarysiu dar. Šiuos darbus galima naudoti, tiek GreenSide forumo profilyje tiek Facebook. Taigi jai patiko spaudžiam LIKE, o jai ne skipinam. Taipogi jai patiks rašykit kokios tematikos norite kitą kartą. Darbai yra 1200x400. Jai patiks galėsiu padaryti atskirai. First update *Nature*5 taškai -
Bartas_Baltasis [Lucas_Patriot] Banned Sergejus_Energy
Lukas Front ir kitas sureagavo į Bartas_Baltasis už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bartas_Baltasis, Lucas_Patriot • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Sergejus_Energy • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/PIY4CTQOxrc2 taškai -
[0.1.4.1] Veiksmas DPD, Gaujoms, Policijai.
Jeremy_Warning. ir kitas sureagavo į Hui_Baton už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paska_Mario • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Prisipažindinsiu, praktiškai savo minčių dėstyti video įrašuose aš nemoku, kiti ir sako jog ir žodžiuose savo minčių dėstyti nemoku. Bet tiek to, yra kaip yra... Kalbėjau su Roku, ir kažkaip (kaip visi matėme kad mappina banką, taip pat bus ir grobimai), ką aš rodysiu video medžiagoje yra nesamone, nes tekstai ir animacijos tiktais yra o sistemos jokios, tai ten parodyti tai kas vyks gyvai, pačiame serveryje praktiškai neįmanomą Tačiau idėja aš serveryje įsivaizduočiau taip DPD VEIKIMAS: Serveryje2 taškai -
Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.1 taškas
-
Peikiu Amphetamine_Xtreme
Max'Respect sureagavo į Simas_Intel už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Simas_Intel • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Amphetamine_Xtreme • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Skelbia per /v tokius dalykus, nors tokiems dalykams yra skirta skelbimų kontorą. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :1 taškas -
Hui_Baton sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Tiesiog pasidalinau video ir viskas. Už idiotą buvau? Gumas nuo šaligatvio gramdžiau? Tu gal atsibusk, aš tam serveryje iš vis neutralus buvau, tu ten mane vos porą kartų turbūt esi matęs, bet čia bandai ant manęs užstumt ir todėl tokais nesąmones rašai.1 taškas -
Steewart_Wisbey sureagavo į Osen_Mario už temą
Visų pirmą nesuprantu kodėl jūs mane ožiu laikot? Praeitam serve vos porą kartų esu kažką peikias, niekas ten manęs taip nevadino, visų antrą prie ko čia aš? Ne aš pradėjau bet sušokot ant manęs, įdomi jūsų logika. Patys kai kurie praeitam serverį gumas nuo šaligatvio valėt tai ką čia dar man sakot, pvz Teddy, pats gi ten už idiotą buvai, bet aš tau nieko nesakiau, kol stumt nepradėjot. Jokios logikos nėra jūsų veiksmuose, aišku ir mano, bet niekada gyvenime neimiau to į galvą ir neimsiu, tiesiog realiam gyvenime viskas kitaip ir nereikia to per daug imti į galvą, galiu garantuot kad į akis ni1 taškas -
Steewart_Wisbey sureagavo į Hui_Baton už temą
Kiti žmonės paprašys to video, ir jau gaunasi ta reklama, jei ne forume tai ts. O tai pavyzdžiui ką pats darytum tokioje situacijoje(Osen) vietoje? Man įdomu, tarkim būtum vienas ir kokia 20žmonių tave užgaulioja, kokie tavo veiksmai būtų?1 taškas -
Ever_Never sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
https://www.youtube.com/watch?v=Zfn9nCMDtR8 kokia čia tau reklama ?1 taškas -
Steewart_Wisbey sureagavo į Hui_Baton už temą
tai jei čia nepatinka, patys kažką sukurkit o ne kelkit kitų serverių ir darykit reklamas... Bus įdomu jūsų kurybą pamatyt Nu bet ką žinau, neožys jis. Nebent pateiktum kur ką paožino ;x Jei mane paožintu o ar kažką iš mario suprantu, ten kokius savus ar ką. Aš suprantu tas *cenzūra* kaip tik draugu paskundimas jog gautu kažkokias pareigas. Bet patys suprantat jog jus stumiat o poto norit kažko kad būtų geriau.... tai pamastykit... būkit vieningi1 taškas -
Ever_Never sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
na manau nepatiko todėl kad buvo kaziolas ten, koks ir čia yra.1 taškas -
Unban Tunex_Smith
Kaimo_Tėvas sureagavo į Tunex_Smith už temą
ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Minde_Fine • Už ką buvote užblokuotas ?: reklamavimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/9774b85cfdc485fd9cc18091c5708fac175.png1 taškas -
Tunex_Smith lban Steewart'Wisbe
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Steewart'Wisbe • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/fYy8Fys,KhJwdlr,1AjDeMH1 taškas -
[0.1.4.1] Pasiūlymas /info
Adidas_Never sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vainius_Boykaa • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad bendroje /info lentelėje rašytų kiek esi praleidęs laiko serveryje, (išviso) taip pat ir kiek pradirbęs, susumavus visus darbus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau būtų įdomu pažėt kas kiek pražaidė bei gerint statistiką1 taškas -
Fantom_Live užblokavo Tunex_Smith
Nu okey db įkelsiu visus fotkes kai tu man free kicknai..1 taškas -
[Pamoka] OverWolf naudojimas
Tunex_Smith sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Vainius_Boykaa 2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?: Kaip padaryti, jog rodytų žaidime lentutę, kas yra TeamSpeak kanale, kas šneka ir panašiai. Detaliau viskas apačioje. 3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?: TeamSpeak - Serverio 4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?: Nepagailėkit like :DD Jei ko nesuprantat į AŽ, jei reikia detalesnės pagalbos, kaip įsirašyt į AŽ arba čia.1 taškas -
Po ilgų paieškų - atradom naują TAXI direktorių!
Tunex_Smith sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
Ai nu Mitchello nešvarios istorijos nebuvo, kaip nupizdino 1mln iš Tunex`o?? Jei ne Aivaras tai.. nu ok Jasna. Anyway, sveikinu, tikiuosi nepavesi.1 taškas -
1 taškas