Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.19 visose vietose
-
greenside.LT parašai
Deivydas_Sport ir 6 kiti sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Sveiki, dalinuosi su Jumis savo padarytais parašais, darbo į juos nėra įdėta, stengiausi neperkrauti kaip sakant kukliai ir tvarkingai. Jaigu tinginys neužplus vis update'insiu.7 taškai -
Peikiamas Bartas_Baltasis
Gintaras_Zagnum� ir 2 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Ponas_Vasia, o dabar leavinsi dėl to, nes neturi pinigų iš gėdos stulpo išsipirkti. Bartas_Baltasis - žaidėjui turi būti grąžinta pinigų suma už viešą ginklų demonstraciją (15x140eur). Kalėjimo minučių negrąžinsi, tai bent tokią klaidą ištaisysim. Čia net nelogiška dėti tokį įtarimą už ginklų naudojimą ten kur naudoti leidžiama. Įtarimas už šaudymą į pareigūnus - įrodymai tvarkingi. Šį kartą apsieikim su pirmu ir paskutiniu žodiniu įspėjimu. Sėkantis panašus atvejis (kuomet dedami tokie nelogiški, prieš visuomenę nuteikti įtarimai) - atsipirks įspėjimu, o gal net ir ženklelio praradimu. Čia3 taškai -
Prisistatau Lil_Herb
Steewart_Wisbey ir kitas sureagavo į Hot_Anonymous už temą
sveikas, kiek sveri? malonu kai jaunesni bando pakelti balsą prieš vyresnius2 taškai -
GreenSide grafikos parduotuvė
Jarek_Quattro ir kitas sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Atsiskaityk 4 reputacijos taškais.2 taškai -
Prisistatau Mantas_Verone
Daumis_Jeremy sureagavo į Mantas_Verone už temą
Sveiki, visi noriu prisistatyti, prisistatymas atnaujintas nuo A iki Z! 2015.07.01 *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mantas_Verone *Jūsų Vardas realybėje : Mantas. *Jūsų amžius : 16 metų. *Miestas iš kurio esate : Realiai tai net nesuprantu iš kur esu.. ( ) Gimiau Palangoj, augau šiek tiek ten, tada išsikraustėm į Vilnių, pradines klases, ir 5,6,7,8-as klases baigiau ten, tada grįžom į Palangą dėl visokių priežasčių, mano kaltės, ir dabar jau vėl Palangoje baigiau 9 klasę (tiksliau taip dar ir nebaigiau, liko išsitaisyt ten kelias pamokas:D). Vienu žodžiu, gimiau Palangoj, augau Vilniuj.1 taškas -
Lucas_Patriot blog'as [MUZIKA]
Povilas_Osum sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Muzika yra mūsų gyvenimas. Jeigu tu neklausai muzikos, tavo gyvenime kažkas ne taip. Man muzika padeda tam tikrais gyvenimo laikotarpiais, naujas gabalas padeda suprasti savo nuotaiką šiuo metu. Šis blog'as bus nenutrūkstantis. Aptarinėsiu kaip mane gyvenime lydėjo muzika ir tuom to nepabaigsiu, stengsiuosi vis aptarti naujai atrastas savo dainas. Chapter I - Pačios pirmos dainos ant kurių "kibau" Absoliučiai pačios pirmos dainos kurias mėgau buvo išgirstos jau mano galva praradusį savo skonį kanalą - MTV. Buvau absoliutus šio kanalo fanas, žiūrėjau daug to kanalo laidų kaip "Cribs1 taškas -
Clash of Clans | Robinzonai
Nojka_Cool sureagavo į Rokaz_Puma už temą
Nesenai sukūrėme clash of clans klaną, bet mums trūksta 5 žmonių. Taigi mes ieškome aktyvių žaidėjų kurie mums padėtu clanwar. Tikimes, kad į klaną ateis daugiau greenside tautos ! Informacija Klanas reikalauja 400 trofėjų. Clanwar vyks kasdien kai surinksime pakankamai narių. Mus rasti galite parašę tiesiog Robinzonai: http://www.part.lt/p...af51fe97118.png1 taškas -
Padėkit su SA-MP
Unknown_Slayer sureagavo į Ponas_Vasia už temą
Pydaraz. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Prisistatau Lil_Herb
Hot_Anonymous sureagavo į Lukas_Bingelis už temą
Sveriu dvigubai mažiau nei tavo mama. praslysk nes neįdomus1 taškas -
Egidijus_Keza Užtildė Sandiego_Simis
Spalvotas_Cinamonas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Sandiego_Simis • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : /v ne tam • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
[0.1.4.1] Pasiūlymas su kroviniais, furistams.
Tony_Machalk sureagavo į Rokas už temą
Ačiū už idėją, ji užregistruota. Tema rakinama. 1 taškas -
Skelbiamas "naujasis" GSPD direktorius, Ilgų ir sudėtingų analizių nerašydamas skubu pranešti naująjį angelų sargų direktorių, kurį išrinkti buvo ganėtinai nesunku, nes iš pildžiusių keturių asmenų geresnio pasirinkimo šiai dienai nėra. Prieš paskelbdamas naująjį direktorių visus noriu paraginti siekti direktoriaus ar pavaduotojo pareigų serveryje, nes kaip matau dauguma jūsų siekiate papildyti projekto komandą, bet to noro iš jūsų pusės nematau ir nebūkite naivūs, negalvokite, jog jums pakaks tik anketos norinti pateikti į projekto komandą. Patarimas iš mano pusės - įrodykite savo potenci1 taškas
-
GreenSide grafikos parduotuvė
Dwayne Bond sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Atsiskaityk 5 reputacijos taškais, padariau su kitu "stock", kadangi tą kur buvai numetęs bloga jo kokybė.1 taškas -
GreenSIDE.LT | CheckPoint (CP) event every evening
Jeremy_Warning. sureagavo į Frank_Martin. už temą
Labai gražus video,labai gražei sumontuota viskas spaudžiu žalia.1 taškas -
Prisistatau Ever_Never!
Jeremy_Warning. sureagavo į Frank_Martin. už temą
Sveikas Donatai! šaunu jog prisistatei,sėkmės tau žaidime. p.s geros fotkes1 taškas -
Jeremy_Warning užtildė Matt_Evans
Jarek_Quattro sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Matt_Evans • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Įžeidinėjimai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/ff22de1657a5ced6ba37db8c914dcb8e1.png1 taškas -
[V2] GreenSide.lt Gamykla.
Jarek_Quattro sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Puikiai įgarsinta, režisūra taip pat gera, tekstas fantastiškas taip pat ir editas gruzinai (y)1 taškas -
Atranka į forumo moderatorius,
Ltu_Justux sureagavo į Mantas_Verone už temą
CV laiškas turbūt pats sudėtingiausias, bet naudingiausias dalykas, kuris reikalingas tiek gyvenime, tiek visur norint patekti į darbą, pareigas, post'ą ar kitokius dalykus. Kad ir tai neįtin gerai man sekas, bet mėgstu išsiplėsti ir pasipasakoti. Sveikas, Rokai, ir žaidėjai skaitantys anketą į šias pareigas, norėčiau prisistatyti. Esu Mantas iš pajūrio, kurortas.. Palanga. Atsakingas, kruopštus, viską atliekantis iki galo ir negailintis tam laiko visai nesenai (gegužės 1d.) sulaukęs 16-ojo gimtadienio vaikinukas, forumo dalyvis, Taksi firmos direktorius, bei paprastas serverio žaidėjas. Ap1 taškas -
Prisistatau Gvidas Ham
Putinas sureagavo į Mantas_Verone už temą
Nesakysiu tų litanijų ir t.t, tik pasakysiu, kad malonu pamatyti kaip tu atrodai, viešai galiu atsiprašyti už pykčius kurių nenorėjau, kad įvyktų malonu pamatyti tavo nuotrauką, tavo charakterio bruožus, ir viską apie tave1 taškas -
Pamėginau pirmą syk montuoti su vegasu 13.
Putinas sureagavo į Mantas_Verone už temą
Nieks ir nesiruošia tavęs smerkt, tik vat klausimas, temos pavadinimas "Kaip tu rupiniesi savo sabre", o per video tik aprodei ją, žaidėjai manau patys yra matę Sabre mašiną, nereikia antrą kart rodyti, o apie patį video tai visai nieko toks - dedu žalią!1 taškas