Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.30 in Pranešimai

1. Sveiki vaikai,parašas jums
    5 taškai
  2. Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaidingu topų informacijos atvaizdavimu. Sutvarkyta klaida su fūristais. Sutvarkyta klaida su medikų tr.priemonėmis. Jei jums pasibaigs VIP/ADMIN narystė žaidime ir nebūsite gaudomas policijos jūsų nick spalva pasikeis į paprastą. Sutvarkyta klaida su darbo aprangomis, kad pagal rangą po kaikurių veiksmų jums uždėdavo blogą darbo aprangą. Iš verslų pinigus pasiimti nuo šiol galėsite tik kas 1 valandą nuo paskutinio pasiėmimo. DeathMatch zonoje pasibaigus matchui rodys tikslingą informaciją GUI lange. Naujokai iki 5000 patirties kviečiant tarnybas galės
    2 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Žodžiu jog gaujos galėtu surišti žmogu su virve tarkim ir pvz tokia komanda /suristi ir galėtu isodinti į transporta su pvz komanda /isodinti ir tada galėtu gaujinis pagrobti menta arba paprasta žmogu ir iš jo reikalauti pinigų tarkim daugiausiai 10k išskirus naujokus,ant ju neveiktu šios komandos.Policijai pranešus galėtu išlaisvinti.Galima grobti tik kas 1h. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtu daugiau ką veikti gaujoms. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pa
    1 taškas
  4. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gruzinas_Sampo • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pakalbejus su gaujiniais ir Surenos ir Nortenos gauju nusprendem jog truksta šiek tiek ginklu taigi siūlom idėti žemiau parodytus ginklus ir priedeti dar kelias mašinas Blade markes • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šiuo metu tikrai truksta ginklu, kadangi sg buvo iššimtas iš vip komandu vipa pagal dauguma serverio žaidėju pasakimu tavo bevertis tai galima padaryti kad apačioje parodytus ginklus galėtu gaminti gamykloje. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pas
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Adomas_Felix • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Kad žaidėjai turėtu inventoriu kad galietu sau kažka usidėti pvz: Kepurė arba akinius • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žmogus galietu sau usidėti kokiu nors dalykus • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  6. https://www.youtube.com/watch?v=QK19gDcReiM&feature=youtu.be Kas buvot užjaučiat mano pilvą turbūt taip pat Gero žiūrėjimo, tik perspėju, kad jeigu lengvai įsižeidžiat, tai nežiūrėkit.
    1 taškas
  7. Labas vakaras, aš ir vėl čia! Kviečiu pažiūrėti šiandien susuktą video xD Jis yra apie darba be pakvietimo NG. Jungiam HD ir žiūrim!
    1 taškas
  8. Dėl blade prieš. Jums trūksta tr. priemonių? Mes turėtume skųstis, nes mes neturim Sanchez tr. priemonių, bet mes to nedarom, nes mums ir taip užtenka galybės transporto, o jums ne? O dėl ginklų tai už.
    1 taškas
  9. Realiai vps reiketu isimt vip ir admin ginklus, va tada ir ekonomika stabiliai laikytusi ir nedmintu visokie pieniai su vip gunais miestuose
    1 taškas
  10. GREENSIDE # 0.1.4 Prieš perkant verslą rodys tokį atlygį koks yra nurodytas ant 3D teksto. DM zonoje ginklų pardavinėti negalėsite. Kai ką nors DM zonoje nušausite, jums tai pranešt taip pat ką nušovėte. Nuo šiol DM zonoje pasibaigus matchui jūs būsite išmestas iš jo ir jums parodys visos arenos rezultatus. Jei nužudysi naujoką (xp < 1500) gausite 2 įtarimais daugiau. Nuo šiol kas 15 minučių garaže jūs galėsite susitvarkyti savo tr.priemonę, arba jai atkrauti elektros. Nuo šiol gaujas galės trinti ir gaujų prižiūrėtojas. Lenktyniauti nuo šiol galės tik nuo 1000 patirties taškų. Į ga
    1 taškas
  11. Šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Sabas_Brown 2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?: Kaip pasikeisti samp raides į lietuviškas 3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?: Žaidimo 4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?: Daugelis žaidžia su hieroglifais ir nežino kaip pasikeisti į normalias raides , tai jum turėtų padėti . Viskas aiškiai parašyta darykit kaip rašau . Einame į "Pradėti" [Start juostą] , spaudžiame Valdymo skydas [Control Panel] ir einame į Laikrodis , Kalba ir Regionas [Clock , Lnaguage and Region] . Paspaspaudę ant Regionas
    1 taškas
  12. Sveiki vertintojai, kaip ir nurodyta pirmame punkte, pristatau save, taigi esu Žilvis, man yra 17 metų, laisvu laiku užsiimu daug su muzika, mėgstu ekstremalų sportą. Kaip ir kiekvienas iš čia žaidžiančių mėgstu būti prie kompiuterio ypač daug laiko skiriu žaisdamas SA-MP, taigi esu iš mažo miestelio Utenos raj. miestelis mažas užsiėmimų labai daug kaip ir nėra todėl dažnai leidžiu laiką prie kompiuterio. Na atėjau čia kaip ir visi iš LM*, vien tik dėl to, kad LM* serveryje yra problemų su anti-cheat, todėl kol ten buvau užblokuotas, užpildžiau unban anketą ir atėjau su draugu čia pažaist, p
    1 taškas
  13. Sveiki, esu Edvinas iš Vilniaus, serveryje žinomas kaip Edwa_Nmz, man yra 17 metų. Esu linksmas žmogus, mėgstantis bendrauti. Moku lengvai susipažinti su naujais žmonėmis, mėgstu pajuokauti, tačiau kartais peržengiu ribas ir nenorėdamas galiu ką nors įžeisti. Nemėgstu melo, tačiau kartais kai būna reikalas pats to neišvengiu (pameluoju). Patinka žmonės, kurie yra užsispyrę, pastovūs, siekia tikslo iki galo ir niekada nedejuoja ir neverkia. Mėgstu rizikuoti, tačiau ta rizika būna proto ribose. Niekada nepalieku savų bėdoje. Žinoma nesu tobulas, esu kiek paviršutiniškas, kartais per daug sureikš
    1 taškas
  14. Sveiki, GreenSIDE projekto administratoriai, mano slapyvardis žaidime yra Ever_Never, realybėje mano vardas yra Donatas, man šešiolika metų, gyvenu Utenoje. Na, o šiaip, tai esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant „geros dušios“. Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnes pareigas pasikelia, ir laiko save aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabendra
    1 taškas
  15. Sveiki , Rokai, Aivarai ir kiti šio laiško skaitytojai. Aš esu Deividas man 16 metų, gyvenu Utenoje, serveryje žinomas kaip Deivis_Deividukas. Esu bendraujantis, linksmas, mokantis pajuokauti, sąžiningas , žinoma, kai reikia būnu rimtas ir santūrus, bei toks žmogus, kuris visada stengiasi padėti. Šiame serveryje žaidžiu dar neilgai kiek daugiau nei dvi savaites, bet per šį laiką spėjau gerai susipažinti su serveriu. Iš pradžių net negalvojau grįžti į SA:MP, nes buvau tiesiogine to žodžio prasme užsikabinęs ant CSGO, bet iš gerų žaidėjų atsiliepimų sumaniau išbandyti Greenside serverį. Šis se
    1 taškas
  16. CV laiškas turbūt pats sudėtingiausias, bet naudingiausias dalykas, kuris reikalingas tiek gyvenime, tiek visur norint patekti į darbą, pareigas, post'ą ar kitokius dalykus. Kad ir tai neįtin gerai man sekas, bet mėgstu išsiplėsti ir pasipasakoti. Sveikas, Rokai, ir žaidėjai skaitantys anketą į šias pareigas, norėčiau prisistatyti. Esu Mantas iš pajūrio, kurortas.. Palanga. Atsakingas, kruopštus, viską atliekantis iki galo ir negailintis tam laiko visai nesenai (gegužės 1d.) sulaukęs 16-ojo gimtadienio vaikinukas, forumo dalyvis, Taksi firmos direktorius, bei paprastas serverio žaidėjas. Ap
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.