Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.09.10 in Pranešimai
-
GreenSide HaxBall 2x2 Turnyras!
Mafijos Senelis ir 9 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
GreenSide HaxBall 2x2 Turnyras! Po nesėkmingo bandymo su DM turnyru, nusprendėme sukurti kur kas paprastesnį HaxBall turnyrą. Kas yra HaxBall? Tai tokia futbolo simuliacija, jei nesat susidūrę galite susipažinti: spauskite čia Į turnyrą gali registruotis tik žmonių grupės (grupę sudaro minimum 2 žmonės, gali būti 3 jei reikia) pagal apačioje pateiktą anketos šabloną. Registracija vyks iki tol kol surinksime 16 komandų. Apie taisykles ir kas svarbiausia sekančiuose punktuose. Turnyras susidės iš kelių etapų (priklausomai nuo užregistruotų komandų skaičiaus). . Taisyklės ir informaci10 taškai -
Padėk SERVERIUI plėstis!
Rytis'Bit ir 8 kiti sureagavo į Aomine_Daiki už temą
Sveiki visi esu naujokas kuris nori padėti GreenSIDE.LT serveriui turėti daugiau žaidėjų ir kad šis serveris pasiektų tikrai didelį žaidėjų kiekį nes dabar pamačiau jog žaidėjai tikrai pasilieka serveriuose nes jie turi turtų bet mes galim padaryti jog kelesdešimt ar keli šimtai ateitų pas mus tik mūsų dalis yra juos sudominti todėl nusprendžiau padaryti šiokę tokę reklamą projektui viskas bus apačioje. Kokia yra tavo užduotis? Ant savo SKYPE vartotojo sienos užsidėk šį užrašą : www.GreenSIDE.LT ll Laukiamas kiekvienas!!! Su savo FACEBOOK vartotoju paspausk "Patinka" ant serv9 taškai -
White_Black ▲ Avatarai 0.0.0
Snoop_Dogg ir 2 kiti sureagavo į Deffi_White už temą
Nū ką maniau reikia pradėti toliau kurti avatarus, tad žiurėkyt kas gavosi, jeigu patiko spauskyte mygtuką. Patinką jeigu ne ignoruokite tema. ------------------------------------------------------------ 0.0.0 Avatarai ▲ http://imgur.com/a/tbluO#23 taškai -
Padėk SERVERIUI plėstis!
Edgaras_Mix. ir 2 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Iniciatyva šauni, duočiau +rep jei ne like limitas. Tačiau kviesdami žaidėjų į projetą nepersistenit - neikit reklamuoti GreenSide į kitus samp projektus!3 taškai -
- Komandos pavadinimasDusmanai - Komandos narių V_P:Swed_Bank Edwa_Nmz - Komandos kapitono skype kontaktas:ernikas.2 - Komandos bendra nuotrauka serveryje: - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto):2 taškai
-
"Autumnal Graphic Store" Rudens grafikos parduotuvė.
Artur_Strelkov ir kitas sureagavo į Deffi_White už temą
Darbas atliktas už darbą turite atsiskaityti +3rep.2 taškai -
"Autumnal Graphic Store" Rudens grafikos parduotuvė.
Štai darbas, jei kažkas ne taip krepkis į A_Ž, o šiaip atsiskaitymas +3(forumo reputacijos taškai).2 taškai -
Pristatau Deffi_White ▲ Privet :)
Sveikas. Dėl rašybos gali būtį per skubėjimą.2 taškai -
Pristatau Deffi_White ▲ Privet :)
Zdare, dėkui, sėkmės ir tau.2 taškai -
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž1 taškas -
Greenside.lt pristatymas 2
Joshua Murphy sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
Tingiu litanijas rašyti, bet noriu padėkot kas filmavosi ar dar kažką darė. Užtrukau netrumpai, tikiuosi patiks pasidalinkit su draugais. HD 1080p pls1 taškas -
1 taškas
-
Kokybiškos modifikacijos tau!
Paulius_Prime sureagavo į Ben'Ocetter už temą
Kokybiškų modifikacijų parduotuvė! Sveiki, serveryje su draugu esame naujokai ir norėtume kažkuo prisidėti prie serverio veiklos, todėl nusprendėme padaryti modifikacijų parduotuvę, čia kelsime viską kas yra kokybiška! 3 Like ant paskutinio modifikacijų posto ir įkelsime naujas modifikacijas, arba tada kai rasime kažką gero. Pasirašo Benas Ocean ir Wild Raccoon Reikia modifikacijos? Rašyk anketą! (Prieš rašant anketą reikia uždėti bent 1 Like!) Jūsų Vardas_Pavardė: Kokios modifikacijos reikia?: Nuotrauka/Pavadinimas: Automatiškas/Savarankiškas instaliavimas: Kainoraščio kaina: Kainoraštis1 taškas -
Motyvacija darbuotojams.
Steewart_Wisbey sureagavo į Cornego`Roller už temą
Turbūt iš temos pavadinimo supratote apie ką aš rašysiu. Taigi esu Cornego`Roller ir noriu pabandyti padėti, visų firmų darbuotojams nepalikti darbo ir jame dirbti kuo geriau. Atsiprašau už galimas gramatikos klaidas. Jai jums patiko tai ką aš bandau daryti, Komentuokite Už/Prieš bei spauskite PATINKA. Patariu perskaityti visą šį ilgą tekstą ir pamastysi mano mintis, galbūt suprasite tai ko jums iki šiol trūko. !!! Turbūt kiekvienas atėjas į serverį pildo anketas į pirmą pasitaikiusį darbą. Tačiau aš patariu nepildyti anketų į darbus vien dėl serverio valiutos (ALGOS) nes tokiu a1 taškas -
Padėk SERVERIUI plėstis!
Deividas_Never sureagavo į Aomine_Daiki už temą
Lukai šito serverio gerai ėmusius reklamuoti tikrai pasieksime ko norime negalvok kad visi žino1 taškas -
Padėk SERVERIUI plėstis!
Марихуана sureagavo į Aomine_Daiki už temą
Šitos užduotis tikrai neprašysiu nes ji nemanau ar reikalinga tiesiog noriu prisidėti prie GreenSIDE.LT projekto vardo ir šiaip noriu jog žaistų daugiau žmonių1 taškas -
Kaimo_Tėvas sureagavo į Teddy_Wudson už temą
- Komandos pavadinimas EcoKids - Komandos narių V_P: Vainius_Boykaa, Teddy_Wudson - Komandos kapitono skype kontaktas: sverenius - Komandos bendra nuotrauka serveryje: http://puu.sh/k6wwf/9ca61522bb.jpg(Aš, Teddy - *cenzūra*, Boykens - Vainius_Boykaa) - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto): http://i.imgur.com/HvH5joK.png1 taškas -
Marko_Escobar sureagavo į Tomas_Kimestas už temą
- Komandos pavadinimas ; DreamTeam - Komandos narių V_P: Tomas_Kimestas , Albertas_Nuu - Komandos kapitono skype kontaktas: kimestt , albertas2091 - Komandos bendra nuotrauka serveryje: http://www.part.lt/img/bfa9d27e15cd82720f2918c6bb5902a0701.png - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto): http://www.part.lt/img/cbe52637999ab300fa328a8e2e164a01350.png1 taškas -
[0.1.5] Daug pasiūlymų, atkreipkit dėmesį.
Mister_Crime sureagavo į Ben'Ocetter už temą
Manyčiau šią savaitę ilgiausiai buvau 25min. praleidęs serveryje. O "pričiom" tie serveriai, nes tu nori visko gauti už nieką, o tai įmanoma tik mini žaidimų serveriuose, čia žmonės ir nebežaidžia nes nebėra ką čia veikti, o normalūs žmonės nori išspręsti šią problemą ir daro dalykus kurie priverstų sugrįžti išėjusius žmones iš šio serverio.1 taškas -
1 taškas
-
Tomas sureagavo į Dwayne Bond už temą
Norint dalyvauti turnyre, būtina užregistruoti komandą. Komandą užregistruoja jos kapitonas užpildęs žemiau pateiktą anketos šabloną. - Komandos pavadinimas; 'uzhdominuosim' - Komandos narių V_P: Dwayne_Bond,What_Those. - Komandos kapitono skype kontaktas: ltsimas1 - Komandos bendra nuotrauka serveryje: - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto):1 taškas -
Marko_Escobar sureagavo į Fernando Black už temą
Registracija, Norint dalyvauti turnyre, būtina užregistruoti komandą. Komandą užregistruoja jos kapitonas užpildęs žemiau pateiktą anketos šabloną. - Komandos pavadinimas: Picerininkai™ - Komandos narių V_P: Fernando_Black Deivydas_Bmw. Atsarginis žaidėjas Bmw_Bmw. - Komandos kapitono skype kontaktas: Deivydas981 - Komandos bendra nuotrauka serveryje: http://imgur.com/k4p3iaI - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto): http://imgur.com/HTt6lTc1 taškas -
Tai tėra mano įsivaizduojamas serveris, kuriame būtų malonu žaisti.. Dabar, kai einu 19 metus, sampas man visai nebemielas, nors galima būtų sukurti tiek daug... Tai gali virsti į rimtą žaidimą, kuriuo mėgautus ne vien paaugliai, bet ir suaugę. Rašau čia šią temą tik todėl, nes kol kas tai serveris turintis daug potencialo. Deja, viskas čia orientuojasi į lengvą pinigų melžimą, o ne į žaidimo malonumą.. Pats žaidimas turi teikti naudą žmogui. Sampas gali būti daug daugiau nei vien laisvalaikio leidimu. Čia daug ko galima išmokti ir augti kaip asmenybe.. Vol I. Administracija1 taškas
-
[ J'Juske ] Picerija
Adidas_Never sureagavo į John_Juske už temą
Kokia mes šmaikštus *cenzūra*. Galbūt daugiau tokiu prikolu pašaudyk ir daugiau atrasi žmoniu kuria tau užpakli palaižys O tau viena paprasta mintis 12 klasė1 taškas -
Kaip minėjau aukščiau, gali pabandyti šį skinų paketą Jame yra tikrai didelis pasirinkimas.1 taškas -
Šie skinai yra privatūs, todėl jų parsisiųsti neįmanoma. Manyčiau gali pabandyti šiuos - - Kai kurie yra tikrai panašūs! Manyčiau ieškojai kažko panašaus, Manual instaliacijos neradau, bet prisiminiau, kad kažką panašaus turėjau. Man reikėtų nuotraukos/video ar panašiai. Jeigu reikia, kad rašytų rajonus, tai čia yra Cleo modas.1 taškas