Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.10.22 in Pranešimai

1. Antras sukurtas video nežinau kaip gavosi neturėjau tiek daug idėju kaip praeita karta taigi vertinti jums taigi norėsit dar tiesiog +rep
    17 taškai
  2. PADIDINKIT NUOTRAUKĄ JEIGU KOKYBĖ PRASTA Pirmasis mano LOW POLY darbas darytas su Cinema4d, NESMERKIT STIRPIAI
    8 taškai
  3. Labas vakaras, Taigi sugalvojau ir susimastčiau kad reikia ir man kokį mini event padaryti, bet iš kreditų. Dalyvaujate reikia padaryti; Uždėti man +REP Parašyti savo Varda_Pavardė - žaidime. Prizas; 700 kreditų [ Free ] Bei sukurti arba atrasti gera avatarą, ir idėkite prie savo parašyti nicko. Nugalėtoja rinskiu per programą.
    6 taškai
  4. Osenas, tai toks gražutis, toks apvalutis
    4 taškai
  5. Parduotuvės turinys buvo ištrintas žmogaus, kuris buvo pavogęs mano forumo vartotoją. Na ką, prastos žinios parduotuvės lankytojams... Ši parduotuvė, atidaryta ir dirba jau daugiau nei mėnesį! Per tą laiką gauta ir atlikta ~ 100 darbų, sulaukta, daug gerų atsiliepimų ir aplamai manau parduotuvė, sulaukė labai didelės sėkmės. Tačiau, gaudamas užsakymus šioje parduotuvėje, privačiomis žinutėmis ir t.t. Galima sakyti gavau užsakymus iš trijų skirtingų šakų. Nenorėdamas apsikrauti darbais, nusprendžiau uždaryti parduotuvę ir pasirinktinai atlikti darbus privačiai. Kad it kokia sėkmin
    3 taškai
  6. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : R'Myrkt *Jūsų Vardas realybėje :Rokas. *Jūsų amžius : 16metų. *Miestas iš kurio esate :Klaipėda. *Jūsų kontaktiniai duomenys :rokiuxas11 *Jūsų charakterio bruožai :Esu draugiškas,padedantis,atsakingas,pamokantis,greit susinervuoju,atviras,atleidžiantis ir linksmas. *Jūsų pomėgiai :Sportas labiausiai Krepšinis , buvimas lauke su draugais . *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka :Krepšinis. *Ar turite merginą/vaikiną? :neturiu. *Ar turite brolių arba seserų? :Turiu sesę jaunesnę. *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos]
    2 taškai
  7. ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Cold Trumpas sukurto darbo aprašymas : Sukūriau šiokį tokį parašą. VERTINKIT!
    2 taškai
  8. Sveik visi taigi į GreenSIDE.LT į serverį atekeliauja jau antrasis mūsų laikraštis t.y GreenSIDE.LT Karštas LAIKRAŠTIS galiu teigti jog šį laikraštį kūrėme ilgai nes nežinojome ką daryti kvietėmės daug pagalbos atvyko tik keli žmonės t.y tik medikai ir keli civiliai bet civiliai nieko nepadėjo ačiū medikams jog padėjo jiems bus parašyti pagyrimai o dabar noriu jums pasakyti jog šis laikraštis išsiskirs tuo jog mes pagražinome įdėjome naują reklamą pagal užsakymą ir visa kita mūsų laikraštis dabar matyt jog jau ne beta stadijoje o jau aukštai pkailęs taigi nenukrypus nuo temos laikraštyje bus a
    1 taškas
  9. Sveiki, taigi ieškau savo avataro stocko, kas suras atsilyginsiu,
    1 taškas
  10. Rašykite nuo dabar tik savo Vardas_Pavardė , nuotraukų nekelkite. ( BŪTINA ) Uždėk ant mano komentaro +REP.
    1 taškas
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Adomaitis Trumpas sukurto darbo aprašymas : "For the people" keli parašai man asmeniškai patiko ką čia padariau. bet aš tai ne kiti. Na ir nusprandžiau padaryti vardinius, juos galite užsisakyti parašę man į pm. Galit išsirinkti betkurią "background'ą" ir viršui pavaizduotų. -Adomaitis.
    1 taškas
  12. Sveikas, Myrktai, a vat šytas mldc, pažįstu tiek per laidą tiek realiam gyvenime sėkmės tau čia. Bėbaii
    1 taškas
  13. Sitas rimtas, dumu Myrktai nereik?
    1 taškas
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Lukas_Puftas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Gvidas_Ham 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Ižeidinejimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/img/59021c30342d68ac33d0a35d185cd695138.png
    1 taškas
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bruno_Manning 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė: Rokis_Rokelis 3. Už ką buvote užtildytas: už tai kad parašiau '' tu mldc kaip ir tavo motina mano kambary ouuuuu '' ir tas užmutino mane už įžeidinėjimus. tada privarė su mocu ir parašė '' ha *cenzūra* ''. Ždž viską matysite nuotraukose 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą: http://www.part.lt/img/fb1d0652d9ee15ab4b749f3fcc64e76b203.png http://www.part.lt/img/a001a0e1fb4ae37827b95d5878d78aea786.png
    1 taškas
  16. http://www.part.lt/perziura/6006f829258207ef5f6d7de9b5579dcc502.jpg 5REP
    1 taškas
  17. Neatsijunginėk surakintas ir negausi nei bano nei jail Jeigu prisibazarini - atsakyk už bazarą. PRIEŠ!
    1 taškas
  18. Šaunuolis, kad pripažįsti kitų spaudimą, ir vistiek palieki lyderį pakelta galva. Malačius, kad laikei kardaną, manau be lyderio ir moderatoriaus pasieksi ir daugiau, sekmės tau, seni. Lauksim naujienų !
    1 taškas
  19. Labai puiki idėja, tačiau jai reikės dar vieno papildomo atnaujinimo, t.y verslų GUI lentelės informacijoje, rašytų šiuos skaičius, minutes, kadangi tai padėtų žaidėjui apsispręsti, ar pirkti tą verslą, ar ne.
    1 taškas
  20. Rokas

Pavyzdys,

Temos pavadinimas privalo būti aiškus, pavyzdžiui „Vardas_Pavarde prašo paramos“. Šiuo atveju būtų „Mafijos_Tevas prašo paramos“. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Tevas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Jūsų tekstas nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Jūsų tekstas nuo kada esate SA-MP serverių žaidėjas. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Jūsų tekstas iš kur sužinojote apie mūsų SA-MP serverį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Jūsų tekstas dėl kokių priežasčių pasirin
    1 taškas
  21. Vasia_Mafia

UnMute Vasia

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Vafia_Mafia • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė :Mitchell_Backman • Už ką buvote užtildytas ?: Už įžeidimus nors nieko neįžeidžiau aš paklausiau, nuo kada Drbilas yra įžeidimas o jis mutė dėjo už įžeidimą nors niekam to nesakiau. • Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą : http://www.part.lt/img/ac28e09a3da960c428df12200dbe180a783.png
    1 taškas
  22. vienas žmogelis prašė išnaujo įdėt, tai įdedu:
    1 taškas
  23. Labutė Aistėėėė omg kioka graži panele :oo bomba malonu susipažinti seksuolka tokia Be problemų rašyk padėsiu
    1 taškas
  24. Sveiki sukūriau LOGO visiškai nuo 0,vertinkit
    1 taškas
  25. Sukūriau parašus visiems žaidėjams , galite užsidėti sau! [pareigos]
    1 taškas
  26. Zdarov malonu susipažinti , esu bšk bendravęs kitam projekte o šiaip mldc esi
    1 taškas
  27. Impressible_Lauriz

Random snap

kažkada senas.. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai);
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.