Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.03.10 in Pranešimai

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Orange_Mst • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:AntiDrunk.cs • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    9 taškai
  2. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Mantas_Lietuva • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Siulau nauja darba statybininkus. Statybininkai statytu/remontuotu pastatus.Pvz:Gaujos kai vygdo uzgrobimus po sprogimo statybininkams butu iskvietimas ir jie turetu suremontuoti nama.Ar kai zmogui uzsidega namas po gaisro statybininkai atremontuotu o zmones sumoketu reikiama suma.Jei statybininkams isteigtumete patalpas jei nebutu iskvietimu galetu i sunkvezimius krauti plitas cementa lentas.Darbas galetu buti be pakvietimo nes. o zmones galetu nelegaliai pasidarbuoti patalpoi • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas
    3 taškai
  3. 2735768bd122275fb9e82cc515f88176 https://gyazo.com/2735768bd122275fb9e82cc515f88176 Žaidėjas gauna įspėjimą už: • Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų taisykles);
    2 taškai
  4. Nebloga idėja, bet būtų geriau, kad ji būtų išpildyta ateityje, nes dabar žaidėjų dar trūksta..
    2 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Velnelis_Camel • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė) : Justas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 2000.01.21 • Jūsų gyvenamasis miestas: Mažeikiai • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): - • Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksmas, bendraujantis, ir tt. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Begiojimas (rekordas 24.3 km) • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Patyręs sampe, visi rimti gangsteriai žino. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Nieko laisvalaikiu neveiki
    1 taškas
  6. Sveiki , peržiūrėjau savo youtube.com kanalą suradau tikrai daug video kurtu greenside.lt projektui , serveryje šiuo metu yra atėjusiu daug naujoku kurie tikriausiai nematę daugumos video taigi dar karta pasidalinsiu video kurie man asmeniškai kelia šypsena tikrai malonu prisiminti tuos ,laikus ,gal jie nėra labai seni bet vistiek sekanti karta sukuressavo video kelsiu teisiai čia kad nekurti naujos temos. Pamokos: Pristatymai Montažai: Darbai kurie buvo pradėti kurti ,bet taip ir nepabaigti(arba nesigavusios versijos) Kito tipo dar
    1 taškas
  7. Sveiki visi! Taigi aš esu Gedas, man yra 19metų. Samp žaidžiu nuo 12,gal 13metų amžiaus (Su pertraukomis) per visa šį ilgą laika, teko patirti daug... Pirmasis serveris - Pirmasis serveris buvo vienas iš daugelio tuometu nepopuliarų, bei mažai žinomų serverių Lietuvoje. Tame serveryje žaisdavo vos 10-15 žmonių,tačiau išmokti samp pradmenys tokiame serveryje buvo pats tas. Ten pražaidžiau galbūt plius minus savaitę laiko, išmokęs dauguma samp pradmenų , užsimaniau ieškoti kažko naujo, kažko gyvesnio ,bei įdomesnio ir radau... Kelias link pagrindinio administratoriaus viename iš pirmū
    1 taškas
  8. Floyd'Barnett

Gaujų Skinai.

1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Pablo_Vercetti 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Skin 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www24.zippyshare.com/v/rU4bYvEg/file.html
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nedokas_Twin • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau, kad kai direktorius/pavaduotojas pakeičia /dzinute tai rašytų į raciją. Pavyzdžiui: [RACIJA] Direktorius Petras_Petras pakeitė /dzinute informaciją, [RACIJA] Pavaduotojas Petras_Petras pakeitė /dzinute informaciją • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, kad į raciją reiktų mažiau floodinti /r /dzinute valdžiai. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  10. King_Cemal

UnBan King_Cemal

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : King_Cemal • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Jack_Ferdinando • Už ką buvote užblokuotas ?: Policininkas Mane Surakino Man Labai Lagino As Nieko Nemaciau , As Atsijungiau Nes Galėjau Gaut Ban Už Tai Jog Viska Kiaurai Važinėjau ... • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/kq08kpl
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tym_Bark • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Mašina su čytais sutaisė) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://prntscr.com/adjc2l
    1 taškas
  12. Mrs Nobody

(Manuel) Biletai

Sveiki pristatau savo loteriją. Ilgai mastęs noriu sukurti čia loteriją. Viskas vyks labai lengvai todėl tik šitu budu galite tapti turtuoliu. ------- (1) Pirmiausia skaitymas Viskas bus atliekama privačiai jus atsiusite anketą man į privačia žinutę. --- (2) Taisyklės Į čia temą jus negalėsite komentuoti už tai busite baudžiamas. Turite atsiusti nuotraukas, kaip perkate biletą ju galite pirkti kiek tik norite tai yra laisva valia. --- (3) Biletų kainos 1 bileto kainą yra 3000 eurų 2 biletų 6000 eurų Ir taip toliau Nuolaidos bus taikomas, tik tuo tarpu jei
    1 taškas
  13. Putinas

Gaujų Skinai.

labai grazus skinai pasimsiu panaudoti, mldc kad dalinies
    1 taškas
  14. Lil_Uzi

Prisistatau Keith_Cozart

Sv,malonu susipažint,sekmės tau serveryje.
    1 taškas
  15. 1 taškas
  16. Kadangi postas liko gale, taigi darbus sumesiu čia. Renaldai, tavo paveikslėlis nėra labai jau geras tavo norimui avatarui, tačiau pamėginau kažką. Jeigu patiko 2 like, o Jeremy nelabai supratau kokio vardinio avataro spalvos turi būt, kur kurios, jeigu nepatiks tas kurį padariau, tiesiog parašyk į asmeninę žinutę, pamėginsim sutvarkyti bėdas. O skolingas esi limitą, jeigu žinoma viskas tvarkoje. Štai jūsų darbai :
    1 taškas
  17. Abiem darbus atliksiu rytoj, gryzes po pamoku, laukit kol redaguosiu si pranesima.
    1 taškas
  18. Sveikas, neįmanoma darbo daryti iš tavo duoto paveiksliuko, kadangi man reikia pačio stock'o, iš ko darytas šis avataras. Duok paveiksliuką ir padarysiu.
    1 taškas
  19. Extensa, Shutai padariau jūms po du variantus, jeigu nepatiks, rašot man į ąž, avatarus perdarysiu, abu skolinti po du reputacijos taškus. Edgarai, tau darba atliks Ignas.
    1 taškas
  20. Ignas mane priėmė į darbuotojus, taigi nuo šiol lengvesnius darbus atliksiu aš.
    1 taškas
  21. Apie patį GreenSIDE projektą galiu pasakyti tik mažą dalęlę, nes y projektą atėjau vakar (Šeštadienį), apie vakarą. Apie jį galiu pasakyti tik mažą dalęlę kurią pamačiau žaidžiant, kaip kituose projektuose yra visiškas šėėė. O šiame projekte yra dalęlė to ko manau jog projektas nedarė ir nedarys, šiame projekte savininkai matyt jog stengėsi iš visu jėgų, nes yra tiek geri sukurti mapp darbai, scripto darbai, ir aišku gerai padaryti apmokymai. Didelį įspdūį paliko man tas jog projektas turi būt populiriausias SA-MP istorijoje. Nes darbai yra tiesiog unikalūs . Laikui einant gal net šemia projek
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.