Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.04.06 in Pranešimai

1. 18 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Mantvis_Daedo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 6:00 Žiūrime kiek nusiima iš dgl , nusiima apie 20 , o visi žinome puikiai , kad iš deagle nusiima 47. Peace.
    7 taškai
  3. Šitą temą esu rašęs kitame forume 2014 liepos 27, todėl galit tiek laiko dar dadėt Visi mano pokyčiai, iš kanalo kurį turiu 4 metus, dar senesnių klipų nekelsiu. Ties šitu klipu aš pradėjau driftint panašiau į drifterį (Klipas įkeltas beveik prieš 4 metus ) Taip ir toliau driftinau kol įsigijau JoyPad. Tai pirmasis mano video su Joypadu. Tada galvojau pradėt editint, todėl padariau lengvą klipuką su DrunkJDM spotais: Tada sukūriau šeip tokį klipuką kiek per 2dienas su JoyPad patobulėjau: Įgijas naujų įgūdžiu su JoyPad , ir gavęs 2 savaitėm
    4 taškai
  4. Labas, paleidžiu į šviesą savo tamsiuosius darbelius. Asmeninių redagavimų neatlieku. Be abejo, laukiu konstruktyvios kritikos.
    4 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Gvidas_Bumeris • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Gedis_Gaska • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Fūristų • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Priėmė žaidėja kuris nesilaikė atrankos taisyklių (Žaidėjo nick kuris nesilaikė taisyklių pabrauktas nuotraukoje). • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Priėmė žaidėja kuris nesilaikė atrankos taisyklių • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://imgur.com/a/wHv25
    4 taškai
  6. Kokią tu teisę turi mums aiškinti kaip mums vesti atranką?
    4 taškai
  7. Sveiki sukūriau parašus visiem žaidėjams,su įvairiais darbais Gero naudojimo!! Darbai reikalaujantys pakvietimo: Darbai nereikalaujantys pakvietimo: Gaujos:
    3 taškai
  8. Taigi pasakojimą pradėsiu linksma daina. Būtų smagu ,jeigu skaitydami mano istoriją įsijungtumėt šią dainą. Taigi čia sudėsiu visą savo širdį ir labai norėčiau ,kad skaitytumėt viską iki galo. Gal serveryje ir esu naujokas ,bet samp'e tai tikrai ne. Todėl išsipasakosiu ,išsiliesiu ir manau ,kad jums patiks. Peace [1.1] Slapyvardžio istorija Taigi apie slapyvardžio istoriją šiame serveryje neturiu ko labai daug papasakoti. Tiesiog mano vardas realybėjė yra Povilas (malonu susipažinti) ir negalvokit ,kad mano mobiliojo ryšio operatorius yra "Pildyk" ,tiesiog ant stalo po ranka buvo "Pi
    3 taškai
  9. Sveika GREENSIDE liaudie, taigi gal ir nesame męs profesionalai ant photoshop, bet kažkiek tai įkabinam, tai nelaukiu tokių komentarų nei vienas negražus ar panašių.. Prabalsuokit. Darom dėl įdomumo. Denis Summer
    3 taškai
  10. Sveiki draugai. Šiandieną padarysiu vieną mažą kunkursą. Jai nepatiks spalva ar panašiai duosiu ant naujos. [!]INFORMACIJĄ[!] Įrašykite savo Vardą_Pavardę. Atsakykite į vieną iš šių klausimų [ atsakius į visus didesnis šansas laimėti ] . 1.Kada įvyko žalgirio mūšis: 2.Kas sukūrė poema "Metai": 3.Ką reiškią "WeightLifting": ANALIZĘ BUS 04.06 REP SPAUSTI NEBŪTINĄ,BET JUMS SPRĘSTI ;]]
    3 taškai
  11. Visiškai sutinku + tas greenside logo su užmestu outer glow išvis negražiai atrodo.. Už denį.
    2 taškai
  12. 1.Kada įvyko žalgirio mūšis: 1918m 2.Kas sukūrė poema "Metai": Adolfas Hitleris 3.Ką reiškią "WeightLifting": auto cbugas
    2 taškai
  13. Video kūriau prieš 2 metus, naujų jau nekuriu nes vistiek tikrasis driftas ne per GRP servus miręs, tai šitą sugalvojau parodyt
    1 taškas
  14. Sveiki. Pradėjau kurti visai naudinga temą, manau būna ir jums, kad norit pažiūrėti filmą vakare, o nežinot kokį? Šioje temoje darysiu sąrašą įvairiausių nenuobodžių/įdomių filmų, suskirstytų į žanrus, kur visa informacija ir patys filmai bus šiek tiek žemiau. Galėsite ir išsirinkti filmą, ir parekomenduoti kokį nors savo matytą, kuris Jums paliko įspūdį, nesvarbu kokio žanro, svarbu parašyti koks tai tiksliai žanras, nes jums parekomendavus filmą, aš jį įrašysiu į savo sąrašą. Kai kurie filmai gali būti ir senesni, bet jeigu jie jums paliko įspūdį, nebuvo nuobodu žiūrėti - parekomenduok! Sąr
    1 taškas
  15. • Šiame atnaujinime taip pat įdėta Šv. Velykų užduotis! Atsiprašome, jog truputi pavelavome, nes norėjome paruošti kažką įdomiau nei kiaušinių rinkimas. ​Šv. Velykų užduotis! Suvedus komandą /velykos žemėlapyje bus pažymėta vieta, kurioje galėsite pradėti Šv. Velykų užduotį. Nuvykus į tą vietą (serverio SPAWN vieta) ir užlipus ant pickup'o galėsite pradėti užduotį. Užduotis nėra labai sudėtinga. Tiesiog reikės pabėgti iš salos, kurioje įvyko lėktuvo katastrofa. Saloje bus nemažai lobių. Nuo surastų lobių skaičiaus priklausys jūsų Šv. Velykų prizas. Kuo daugiau lobių rasite, tuo didesnis p
    1 taškas
  16. 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Audrius 16 metų 2. Miestas, kuriame gyvenu: Širvintos 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): audrius80000 4. Mano pomėgiai, hobiai: Krepšinis, važynėjimas su didele kompanija Mopedais, šiek tiek pažaidžiu futbola. 5. Mano broliai, seserys: Sesė - Aurelija 18metų, greitu metu sulauksiu sesutės arba broliuko 6. Mano ateities planai: Galvoju baigti 12 klasių, įstoti į Karo Akademija ir ten kurtis ateitį 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2015-04-06 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Strong_Weed 1.3 Mano serverio suradim
    1 taškas
  17. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas_Skate • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ilgai važinėdamas po serverį ir galvodamas ko čia trūksta, pamačiau kelias vieteles, kurios yra laisvos ir niekam neužimtos. Turiu omenyje, kad serveryje norėčiau daugiau namų, bet nepaprastų, o tokių kokių yra mano atsiustose nuotraukuose. Manau, kad šie namukai būtų visai puikūs nameliai naujokams įsirengti, nes kaip matote nuotraukose jie yra nedideli kaip kokiuose kempinguose. Šiuose nameliuose galėtu būti kokie 1-2-3 kambarėliai kur žaidėjai galėtu jaukiai įsirengti savo pirmą ar ne
    1 taškas
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Julius_Laukinis • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Kevin_Powel • Už ką buvote užblokuotas ?: buginimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/xfAPkgM
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Explosive_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mantvis_Daedo • Už ką buvote užblokuotas ?: Event Atrankos Trugdymas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  20. Tavo norima modifikacija (apačioje). Atsiskaityk kaip tinkamas
    1 taškas
  21. Sv, daug kas sako, kad gera striukė, teko ir skolint , malonu ,kad duotum daugiau metų Sveikas, tau linkiu to paties Labas Jasonai, sėkmės tau taip pat
    1 taškas
  22. Jei vertintas iš dviejų, tai pirmas geresnis, o taip realiai tai nei vienas nepatinka man. Pirmam lempinis background, kuris ir tai užblurintas, nieko įspūdingo nėra, pagrindas (logo) yra darytas ne tavo, o ir pats vidurinis kvadratas nėra per visą paveiksliuką, apačioje matosi tuščias tarpas, tai arba didesnį daryk arba per vidurį. O antras išvis nepatiko, pvz. sub-tekstai (ip ir kt.), jų atskyrimai nekažką, per ilgi, per dideli, arba logotipo priderinimas irgi tragiškas.
    1 taškas
  23. Manau kad Summerio gražesnis
    1 taškas
  24. Ačiū už kiekvieno žmogaus nuomonę, greitu metu su Deniu kursime grafikos krautuvėlę, Denis nugalėjo šaunuolis !
    1 taškas
  25. Sveiki taigi noriu pristatyti viena nebloga žaidimą kuris manau tikrai yra įdomus šaudykliu mėgėjams. - Žaidimo Istorija - Žaidimą vienyje 1 komanda suburta iš 5 šalių. Vokietiją | GSG-9 būrys Amerika | SWAT-FBI būrys Prancūzija | GIGN būrys Anglija | SAS būrys Rusija | SPETSNAZ būrys Žaidimas vyksta tiek singpeplayer, tiek multiplayer rėžimu. Pati žaidimo istorija vyksta apie pavojingus teroristus pasivadinusius: "White Mask/Baltoji Kauke". Taigi žaidimas turi keletą neblogu lygiu, su įvairiais gamemode rėžimais. - SWAT-FBI Būrio traileris -
    1 taškas
  26. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Electric_Never Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016/03/23 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Iš draugo. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes šiame serverije yra nemažai linksmybiu,geros komandos,draugiški žmonės. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne nevygdžiau. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Nedirbau dar nieko keliuosi xp ant
    1 taškas
  27. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde​. Strong_Weed Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ šiandienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 3metus truputi mažiau Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ esu žaidęs. Draugai keli žaidžia. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : geros grafikos. Universalus Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : lengva Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ visus be pakvietimo. Unikalus ir labai įdomus Ar buv
    1 taškas
  28. Na o man gražiau ten kur daugiau kaško Aš balsuoju už Summer darbą
    1 taškas
  29. 1 taškas
  30. Nu Summer darbe yra labai daug prkaišiota nereikalingų dalykų, kas man tikrai nekrito į akį, todėl kažkaip norėtusi balsuotį už 1 darbą, bet ten yra mažai darbo, bet kadangi Summer uždėjo netinkama pgr stock , todėl balsuoju už Denio paprastumas kartais yra tikrai gerai.. Svarbiausia yra tobulėti
    1 taškas
  31. Tu išviso negražus.\ .P.S Summerio gražesnis.
    1 taškas
  32. Gal tau ir matosi visu pirma turi but video o visu antra tai mane atgetino kiek minejau ir as paspaudziau shift ir taip pasirode kad rankoi peilis. Narys gauna įspėjimą už dvigubą pranešimą.
    1 taškas
  33. Nu gal tau ir matosi bet as nieko irodymuose neisvelgiu kad kazka pjauciau
    1 taškas
  34. Aš už! Forumo narys įspėtas žodiniu įspėjimu už • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  35. Už bet kokį blokavimą yra privalomas video, taip kad anketa nemanau jog bus patvirtinta, o administratorius turėtų gauti įspėjimą už taisyklių nesilaikymą. Narys gauna įspėjimą už šios taisyklės nesilaikymą [Nauja] #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais.
    1 taškas
  36. Visu pirma pr ko cia vps as ? matau nuotraukoi tik pora lavonu gulinciu o mane atgetino draugelis o veliau as atsijugniau nei ka as trugdziau nei ka.
    1 taškas
  37. Tikrai gera ideja tikrai butu gerai kad ja igivendintu uz Forumo narys baudžiamas vienu įspėjimu už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  38. Pilnai pritariu šitai idėjai aš už. Forumo narys baudžiamas vienu įspėjimu už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  39. Tai,kad jokie čia bugai.Pasiemiau paketą ir nešiau į jūsų fūrą jį,jokių /veiksmai ir nutraukti veiksmo nebuvo. ADD : Roko paklausiau per skypą ar už buginimą būtinas video,jis atsakė,kad būtinas. http://imgur.com/BdNUO5v
    1 taškas
  40. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde​. Strong_Weed Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ dar nesu. Šiandien apie 18h susikursiu paskyra Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 3metus truputi mažiau Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ esu žaidęs. Draugai keli žaidžia. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : geros grafikos. Universalus Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : lengva Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ visus be p
    1 taškas
  41. Nežinau, nežinau, yra kai kur klaidų, tarkim rašybos, arba viename darbe mažesnis šriftas, kitame didesnis. Kai kur spalvos galėtų būti pakeistos, kaip pvz. „DPD“ per ryški. Icon'os, visa kita galbūt ir yra gražu, bet kažkaip ne savo stilium darei, čia labiau Adomaitis tokius darbus daro, yra nemažai tuščios vietos, kaip tarkim yra ta viena linija su sub-tekstu, galėtų būt daugiau tokių linijų su kokia papildoma informacija (veikla, uždarbis, blogiausiu atveju - direktoriaus nick'as ar kažkas tokio).
    1 taškas
  42. Nu jo čia tai pabazarinos geras geras.
    1 taškas
  43. Šablonas: 1. Jūsų V_P serveryje -The_Apollo 2. Renkates serverio taškus, ar eurus - Eurus 3. Paspaudėt +rep [ NEBŪTINA bet jaigu negaila tai žinot ] 4. Kodas -gstikrinimas 5. Jūsų kontaktai (FB,SKYPE) -lukas.neonas 6. Skaičius nuo 1-200 - 181
    1 taškas
  44. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui The_Apollo Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​Na serveryje esu nuo šiandien 2016-03-25 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​SA-MP žaidžiu gal kokius 2 metus nedaug. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​Na pasiūlė draugas. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Yra tikrai geros sistemos. Visi darbai atlieka savo skirtus reikalavimus. Ir šiaip geras serveris. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip įvygdžiau. Nebuvo labai sunku nes mane vežiojo taxi.
    1 taškas
  45. Sveiki. Susiruošiau jums parašyti savo atsiradimą sa:mp pasaulyje. Nuo ko pradėjau, kur pradėjau ir su kuo pradėjau žaisti. Kur pradėjau žaisti. Taigi pirmas serveris kuriame rimtai pradėjau žaisti buvo Lm*.**. Ten pražaidžiau metus. Dar buvau jaunas, sa:mp'e daug nepatyręs, daug nemokantis tai šokinėdavau iš vieno darbo į kitą. Buvau užstrigęs apsaugoje. Pas Egidijus_Keza. Su juo gerai sutariau, viskas buvo okey. Tačiau jis paliko apsaugos direktoriaus pareigas ir išėjo kitur. Taip pat ir aš. Kadangi buvau jau patyręs teisėsaugoje tai lengvai patekau į SWAT komandą. Ten taip pa
    1 taškas
  46. 1. Filmo pavadinimas [ir lietuviškas ir angl.) Lucy 2. Žanras: Fantastinis/veiksmo 3. Kas jus filme sudomino, kad siūlote šį filmą? Pamatysit 4. Nuoroda į filmo treilerį (youtube.com): 1. Filmo pavadinimas [ir lietuviškas ir angl. ) : Fury/Įneršis 2. Žanras: Veiksmo 3. Kas jus filme sudomino, kad siūlote šį filmą? Veiksmo filmas, bet yra vietų kur galima pasijuokt. 4. Nuoroda į filmo treilerį (youtube.com): 1. Filmo pavadinimas [ir lietuviškas ir angl.) Jinn 2. Žanras: Veiksmo 3. Kas jus filme sudomino, kad siūlote šį filmą? Jinn - devil 4. Nuoroda į
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.