Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.16 in Būsenų atnaujinimai

1. Vasario 16, sveikinu jus noliferiai ir yesliferiai, bet ar tikrai dėl tokios Lietuvos mūsų seneliai, proseneliai ar net tėvai kovojo? Mano atsakymas būtų, taip būtent dėl tokios, nors ir šioje šalyje vyrauja savanaudiškumas ir "korupcija", tai pakeičiai ta žmonių dalis, kuri nesudaro daugumą ir stengiasi garsinti Lietuvą, mano manymu įvykus didelioms permainoms Lietuva galėtu tapti maža, bet didžia šalimi.
    4 taškai
  2. Neturi ką veikt? Nori užsigruzint ant dainu? Šis linkas kaip tik tau prisijunk !!!!https://plug.dj/greenside-zaidejai
    1 taškas
  3. Osva_Nigaa bej Vincas_Zzz jums cia ne edgarynas kad eitu bugint alga ''ale kaip jus sakot''
    1 taškas
  4. Mantvis Daedo

Eurui laikas sukurti cbug video

Eurui laikas sukurti cbug video
    1 taškas
  5. Motulė žemė kviečia visus ryžus grįžti namo. [išverta iš rusų kalbos.] Šūdo neneškit čia....
    1 taškas
  6. Viskas tvarkoj, forumas patinka, bet... Biški per daug balta... Sunku įžiūrėti. Pvz sg viskas gražiai atrodo, tekstas normaliai, čia per daug balta, raidelių nesimato, bei apačioje narių
    1 taškas
  7. Ačiū Adomaičiui už darbelius kurie pošia mano profilį, bei mapus
    1 taškas
  8. Man silpna jau nuo kai kūrių žmonių, kvieskit greitąją.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.