Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.09.07 in Būsenų atnaujinimai

1. EscoBet pateikia vakar dienos statymų laimėtojus ir siūlo naujus šios dienos statymus! _____________________________ Pastebėjimas: kur kas daugiau žmonių norėjo šių statymų, kalbėdavo apie juos būsenose ar net prašydavo savininkų. Tačiau dalyvių susidomėjimas to neatspindi. _____________________________ Pagauk laimėtojo dvasią! EscoBet
    3 taškai
  2. Humble Bundle stebina ir vėl dovanoja top-tier Steam žaidimą, šį kartą – The Walking Dead Season 1, kurio kaina 23 eurai. Galima atsiimti per dvi artimiausias paras: https://www.humblebundle.com/store/the-walking-dead-season-1
    2 taškai
  3. Gruzinas_Sampo

Labas vakaras.

Labas vakaras.
    1 taškas
  4. Henry_Setaga

1 taškas
  5. hustlinn

amnestuok zmones beneti nes sulauzau

amnestuok zmones beneti nes sulauzau
    1 taškas
  6. Naujas IPS dizainas, kurio sneak peeką buvau įmetęs anksčiau: drbl.in/3773169 Jei įdomu sekti mano darbus, bet neturite dribbble paskyros, siūlau būti mano „persekiotoju“ instagrame ☻: daumantas.design Reguliariai (bent kartą per savaitę) stengsiuosi kurti bei dalintis savo darbais.
    1 taškas
  7. Hi, ta proga, kad buvau pakviestas į dribbble dizainerių „social networką“ dalinuosi pirmuoju savo darbu – „shotu“. drbl.in/3768351 Ar šį kartą surasit, kur pasislėpusi širdelė?
    1 taškas
  8. Tray_Clark

kas če

kas če
    1 taškas
  9. @Rokas tvarkyk lagus, skundžiasi kad servas stringa daugumai.
    1 taškas
  10. Hi, radau svetainę dupedornot.com, kurioje galima įvykdžius keletą veiksmų (dažniausiai įstoti į vieną ar dvi steam grupes) gauti kokio nors Steam žaidimo raktą. Šiaip pats puslapis priminė tuos puslapius kur „įvykdyk du punktus ir laimėk iPhone“, bet pats pabandžiau, viskas kaip ir legit, raktą savo gavau. Be abejo, GTA žaidimo negausit, bet jei kas esat linkę išbandyti įvairius žaidimus, tai tikrai puiki proga. Prisijungimas per steam, kažkaip įtartinai viskas paprastai ir gerai. O šiaip indiegala.com dažnai taip pat rengia masinius giveaway (dešinėj navigacijoj susiraskit „giveaway“),
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.