Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.10.18 in Pranešimai

1. Sveikas, jaunime, pastaruoju metu labiau pradėjau dirbti su mobiliųjų aplikacijų dizainais. Čia mano naujausias darbas, jis dar ypatingas tuo, kad pirmą kartą kūriau animuotas sąsajas, kitaip, interakcijas. Šio darbo užduotis buvo perkurti vieną egzistuojančios programėlės puslapio išvaizdą. O ar tai, ką aš sukūriau yra gražu, spręsti jums. Bet kokia argumentuota kritika yra labai laukiama. Kadangi nevisada sukuriu temą su nauju dizainu, kviečiu sekti mane, be abejo, jei įdomu, dribbble soc. tinkle arba instagram paskyroje.
    4 taškai
  2. Mokausi paišyti iliustracijas
    1 taškas
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Spalvotas_Cinamonas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Apgaudinėjimus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  4. Visai gražiai padarytas elektronikos parduotuvės interjeras, bei skelbimų kontora, šaunuolis!
    1 taškas
  5. Siūlau peržiūrėti filmą medžiotojo malda, įdomus filmas, veiksmo, bei truputį komedijos, SPAUSTI.
    1 taškas
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Koksas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: [Relog kai esi sugautas teisesaugai] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.