Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.24 in Pranešimai
-
5 taškai
-
[0.1.8.2] Gaujoms ir darbams be pakvietimo
Enjoy_Kenas ir kitas sureagavo į Daškinis_Juda už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tankistas Benas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Iškilusi bėda gaujose, Pamenu serveryje buvo uždraustas FPSUNLOCK ( 10.16 berods ), ir neseniai buvo išimtas cbug. Siūlau gražint į serverį fps unlock, nes jis mano manymu nesuteikia pranašumo kai nėra cbug. Skaičiau senus pasiūlymus, dar ir dabar matau " šiokią tokią bėdą gaujiniams ". Mano siūlymas oficialių gaujų nariams, Po laimėto grobimo prieš teisėsaugą, oficialios gaujos nariams nusiimtų įtarimo lygiai. (Prisimenu dar senoje gaujų sistemoje S2 taškai -
[0.1.8.2] Pasiūlymas serveriui dėl šaudymo.
Red Bully ir kitas sureagavo į Ethan Certifield už temą
Kądangi išėmė cbug, tai tikrai sutinku su šia įdėja, nes pavyzdžiui, PD galėtų šaudyti pro langą taip pat ir gaujos būtų lygios galimybės. Tik viena problema, kad gaujiniai galėtų miesteliuose labai siautėti, pavyzdžiui, susėstų pora gaujinių ir šaudytų žaidėjus. Pasiūlyčiau, kad gaujiniai negalėtų gaujiniai taip daryti, o galėtų, pavyzdžiui, tik tarp PD, kai būna susišaudymai ir pnš.2 taškai -
Modifikacija sekmingai rasta ir atsiusta į AŽ!2 taškai
-
Snowito'Yolo modifikacijų krautuvėlė
Dany Winston sureagavo į snowas už temą
Į dieną galima užsisakyti max. 2 modifikacijas. Būtina įkelti nuotrauką kurioje nors minimaliai matoma kokios modifikacijos ieškote. Anketoje nurodyti tiksliai ko jums reikia (jei įkelsit ft, video tai nereikia rašyt apibūdinimo) Neieškau cleo cheatų (antidrunkai, nametagai, spreadai ir t.t) Nerašyti bereikšmių pranešimų. Jūsų V_P: Kokios modifikacijos reikia: Modifikacijos nuotrauka, video kurios jūs ieškote: Modifikacijos apibūdinimas keliais žodžiais (nebūtina jei yra video arba ft): Reikės pagalbos įsirašant modifikaciją? :1 taškas -
[0.1.8.2] Pasiūlymas serveriui dėl šaudymo.
Titas_Basket sureagavo į Red Bully už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Red_Bully • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įprasta situacija, gaujiniai bėga su car nuo PD. Kaip viskas atrodo, 1 vairuotojas ir visi kiti ant stogo. Pasėkmės gali būti tokios, jeigu važiuoja per kalnuotas vietas, mašinos vartosi, taip galima mirti/įsibuginti į žemę/kristi į nežinią ir t.t. Todėl mano įdėja yra tokia (Pažiūrėkit vidio), ta prasme, kad su (kaip pavizdys) H raide būtų galima išlysti pro mašinos langą ir taip šaudyti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau pamažėtų bug'ų, būtų išvengta mažiau mirčių, beto, tai būtų tikr1 taškas -
Dar vienas Giveaway nuo Red_Bully ! !
Titas_Basket sureagavo į Red Bully už temą
Sveiki visi. Kadangi yra šv. Kalėdos/Kūčios, sugalvojau padaryti dar vieną Giveaway. Šis Giveaway yra sudarytas iš trejų dalių, tačiau dalinami prizai yra vienodi, skiriasi tik jų kiekiai. O kas tie daiktai? Tai Tdėžės. Pirmoji dalis - 1 Tdėžė. Čia jūs galėsite laimėti 1 Tdėžę. Anketa (NR. 1) : Jūsų V_P žaidime: Kur dėsite Tdėžę jei laimėsite: Jūsų pasirinktas skaičius (1-35): Antroji dalis - 2 Tdėžės. Čia jūs galėsite laimėti jau 2 Tdėžes. Anketa (NR. 2) : Jūsų V_P žaidime: Kur dėsite Tdėžes jei laimėsite: Jūsų pasirinktas skaičius (1 taškas -
Emigruoju Arnas_Pako
Ernestas Paklausk sureagavo į Arnas_Pako už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnas_Pako Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017-12-23. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 7metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo. (Ernestas_Paklausk) Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šis serveris pasirodė taug įdomesnis, dėl visų savo iki smulkmenų sukurtų veiksmų ir t.t. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau, sunku nebuvo nes nesu naujokas samp'e. Kokius darbus jau tek1 taškas -
Gal jo prastas kompiuteris Ir užcrashino dėl didelio frame dropo1 taškas
-
Get_Paid užtildė Rokas_Gree
Dany Winston sureagavo į Get_Paid už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Get_Paid 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Rokas_Gree 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/t8CEt 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/oJYQNBd1 taškas -
Adan_Suzuki uzblokavo Tamsos_Tvardarys
Adan_Suzuki sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketa tvarkinga.1 taškas -
Domis_Raz užblokavo Tevukas_Katana
Adan_Suzuki sureagavo į Dont_Send už temą
Koks dar ridos botas laukiam sprendimo1 taškas -
Daškinis_Juda sureagavo į Hikaru_Oshiro už temą
Šiaip su visom sutinku, bet kam tas fpsunlock, gerai ir be jo, +rep dėl parašo XD1 taškas -
Get_Paid sureagavo į Dainius Callidi už temą
Mano nuomonė apie tavo pasiūlymus: Su pirma iš dalies sutinku, logiška, tik nesuprantu kodėl jums toks būtinas tas fps unlock. Antroji tikrai gera ir pritariu 100%. Apie trečiąją nėra net kalbos, būtina tobulint jeigu norit iš serverio panaikint c-bug. O prie ketvirtosios dar galėčiau pridėt, jog tas užrakinimas truktų 5-10min. Tarkim užrakins, tai ir nepaliksi jos užrakintos visam laikui, po 5-10min, pati atsirakintų ir kiti darbuotojai ja galėtų naudotis.1 taškas -
Prisitatau Robas_Cepelinas
Bam_Bam sureagavo į Robas__Cepelinas už temą
Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Robas_Cepelinas Jūsų tikrasis vardas: Mano tikras vardas yra Robertas. Jūsų amžius, gimimo diena: Man yra 13 metų. 2004/01/21 Jūsų gyvenamasis miestas: Plungė (Žemaitija) Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): Kam reikės paprašys ir gal but duosiu. Jūsų hobiai, pomėgiai: Hmm man patinka kompiuteriniai žaidimai (lol, samp, csgo). Bet tai pat esu priklausomas ir nuo sporto: krepšinio, fudbolo, salės. Ir šiap patinka praleisti laiką aktyviai. Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Na tai esu sunkaus charakterio, bet labai greitai prisirišu prie1 taškas -
Prašau atbluokoti Big_Donni
Jonas_Burkys sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Atblokavau jį. Tikiuosi daugiau tokiu klaidų nepasikartos būk atidesnis prieš blokuodamas.1 taškas -
Modifikacijos sekmingai rastos ir atsisiustos į AŽ!1 taškas
-
Prisistatau Kamile_Pandou
Arnoldas_Supermenas sureagavo į Wade_Collor už temą
Labas Kamile , sekmės projekte bei tikrame gyvenime <31 taškas -
Prisistatau Aidas_Krosas
Arnoldas_Supermenas sureagavo į Wade_Collor už temą
O čia tas rimtas. Malonu susipažinti, sėkmės1 taškas -
Dany_Winston prašo asmeninio kanalo
Tava_Mama sureagavo į Dany Winston už temą
Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? :Dany_Winston Kam bus naudojamas kanalas?:Pokalbiams Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis :Patvirtinu, kad susipažinau su taisyklėmis.1 taškas -
Povis_Sampx užtildė Dany_Winston
Nėra antros nuotraukos rip įspėjimai is coming1 taškas -
Peikiu Dany_Winston
Kam rašyti papeikima jei aš jau buvau užtildytas ir to pakanka o ne būtina ir reikia taip daryt kad gautum ta komandos narį nes vistiek kaip keža sakė taip darydamas nieko negausi ir čia nerašyk kad atlieki savo darba ir t.t o ištikrūju tai nardai į komanda1 taškas -
Devil_Cobra užblokavo Janna_Main
Adan_Suzuki sureagavo į Jonas_Burkys už temą
Dėja mums rašo ar žaidėjas gavo crasha ar jis pats atsijungė.0 taškai -
Unban Domis_Raz
Ezequiel_Roshantel sureagavo į Domis_Raz už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Tevukas_Katana • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :0 taškai