Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.08.29 in Pranešimai
-
Setth_Collins užblokavo Jack_Skinny
Aurimas_Quantus ir 3 kiti sureagavo į Setth_Collins už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Setth_Collins • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jack_Skinny • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :4 taškai -
[0.1.8.7] Pasiulymas mechanikų darbui
Tomas_Bielka ir kitas sureagavo į Scott_Gemini už temą
– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Scott_Gemini– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Sveiki tai, kaip žinote viena iš pagrindiniu problemų mechanikų darbe yra laužai vandenyje, turbūt jau daug kas ką siūlė dėl šitos problemos, bet sugalvojau viena įdėją ir aš. Tai įdėti į mechanikų darba tokį va aparatą Levatian - Lektuvas su magnetu, įdėti kokius 2-3 tokius ir viskas problemos pasibaigtu, atsirastu variantas kaip ištraukti laužą iš vandens ir visi bus laimingi transporto savininkas negaves daužtumo ir mechanikas pajemęs laužą– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebūtų problemų su lauža2 taškai -
Apgavo Ignas_Sniego
Kent'Master ir kitas sureagavo į arijukas_Youtuberis už temą
Anketos šablonas, apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Arijukas_Youtuberis 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Ignas_Sniego 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Ignas yra mano pusbrolis ir sako parduok man uz 1k auksine tdeze o paskui atiduosiu tos likusius pinigus ir jis dar man neatiduoda prasau jo kad atiduotu bet jis tiesiog mane ignoroja ir per sampa ir per ts 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018-08-20 5. Įrodymai (būtina): neturiu nepagalvojau pasidaryt nes patikejau juo nes jis mano pusbrolis2 taškai -
Mafijos_Senelis užblokavo Ryan_Gandalez
Nerioske_Gamer ir kitas sureagavo į Mafijos Senelis už temą
– Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. – Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Ryan_Gandalez. – Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Neleistinų programų naudojimas. – Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:2 taškai -
Emigruoju Jeffrey_Watson
The_Hulk ir kitas sureagavo į Jeffrey_Watson už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeffrey_Watson Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2018-08-29 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Kelis metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Čia pasirodė geresnios sistemos. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Nedirbau.2 taškai -
– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas Ham– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Labai smulkus pasiulymas, man paciam asmeniskai butu naudingas. Prie picerininku padaryt jog privaziuoji prie langelio, kur npc yra su transportu ir gali papildyt alki neislipes is tr. priemones. – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog papildoma vieta kur pavalgyt, retas kuris naudojasi picerija pacia.1 taškas
-
Unban Georgi_Vegas
Žemaitis_Žmogus sureagavo į Georgi_Vegas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Georgi_Vegas• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Eligijus_Keza• Už ką buvote užblokuotas ?:Cyteris.Bet tai nutiko 2016 metais,kai buvau durnas,jaunas žmogeliukas kuris neturėjo smegenų,norėčiau sugryžti ir toliau testi savo žaidimą jūsų serveryje.Atsibaninčiau,bet ne lietuvoj gyvenu todėl nerandu kaip imanoma atsibaninti ip adresą iš kitų šaliu.Gal atsižvelgsit,kad prašau jūsų mandagiai.Praėjo du metai,bet visgi traukia jūsų serveris manę• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį1 taškas -
Setth_Collins laikinai užblokavo Lukas_Esu
Setth_Collins sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Užblokavimo apeliacija patvirtinta.1 taškas -
Setth_Collins užblokavo Jack_Skinny
Setth_Collins sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Užblokavimo apeliacija patvirtinta.1 taškas -
Prasau uzblokoti Oskaras_Bmw
Dre_Streets sureagavo į arijukas_Youtuberis už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Arijukas_Youtuberis• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Oskaras_Bmw• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:apgaudineja sako kad parduoda sultana o y siulyma ydeda fagio uz 100k ir apgaudineja kitus naujokus ir kitus• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/q8ikWIC1 taškas -
Prasau uzblokoti Oskaras_Bmw
Dre_Streets sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Žaidėjas nebus užblokuotas. Bet jeigu pasikartos analogiška situacija žaidėjas bus užblokuotas už apgaudinėjimus.1 taškas -
Prisistatau Mister_Crime
Dioba_Launch sureagavo į Mister_Crime už temą
Sveikučiai! Ar dar pamenate mane, Svaiką? Taigi, kadangi praėjo jau šimtas metų nuo praeito karto kai prisistačiau, ir manau labai išgražėjau, prisistatysiu dar kartelį Žaidime, nors ir retas svečias, vaidinuosi Mister_Crime. Man yra 20 metų ir nors gyvenu Anglijoje, Lietuvoj galiu jau pirkt alaus . Esu koledžo studentas, ir prieš galvodami jog esu protingas pridursiu jog Anglijos koledžas lygus Lietuvos profkėj. Anglijoje gyvenu jau dafiga metų, o jei tiksliau tai beveik 6. Būtent dėl to lietuvių pas Almą ėjau paskutinį kartą dar būdamas 9toj klasėj, todėl mano skyryba ir šiaip rašyba1 taškas -
Setth_Collins užblokavo Clean_Norton
Setth_Collins sureagavo į Vycka_Flex už temą
Užblokavimo apeliacija tvarkinga.1 taškas -
Mantys_Alone užtildė Duff_Silva
Liam_Vazquez sureagavo į Mafijos Senelis už temą
Užtildymo anketa tvarkinga! Tema rakinama.1 taškas -
Peikiu mediku direktoriu Gustaz_Lays
Dainius_Callidi sureagavo į Rokas_Lays už temą
Sveiki, Wow, koks naglumas - sugebi pirmas įžeisti direktorių, o vėliau siunti įrodymus. Realiai pasimečiau, ar čia tu retorinių klausimų nesupranti, ar bandei direktorių su tokiais nevykusiais įrodymais nuversti. Direktorius nebus baudžiamas. Tema rakinama1 taškas -
Demon_Matas sureagavo į The_Spokis už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :The_Spokis• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Gustaz_Lays• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Mediku direktorius.• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:įžeidinejo .• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ? Įžeidinejimai.• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :https://imgur.com/a/cPyw2l51 taškas -
Alex_Zander sureagavo į Gustaz už temą
Nu labas Ačiū su pirmu papeikimu, bet deja, jis bereikšmis... Viskas prasidėjo, kaip pamatei mano ambulance ir parašei ,,E", aš privažiavau, o tu parašei ,,ai *****s šitas. Vėliau vaiku išvadinai. Sakiau gal NDS nori? sakei, kad vaikas neįžeidimas, tada paklausiau dėl tavo parašyto ,,ai *****s" Nejuokink prašau su tokiais įspėjimais, o dėl direktoriaus įžeidinėjimų sveikinu su NDS Įrodymai : Ir deja, viskas ir tavo įrodymuose matosi ;D1 taškas -
120K GIVEAWAY!
Saulius_Tuneriss sureagavo į Liam_Vazquez už temą
Jusų V_P serveryje:Dead_Boy Jūsų laimingasis skaičius nuo 1 iki 100:14 Ką veiksite su laimėtais pinigais?:Pirksiu sultaną Ar norite dar daugiau panašaus tipo GIVEAWAY?Jo,aišku1 taškas