Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.05.20 in Pranešimai

1. Verslo 400m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Rebeka_Sander) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (gegužės 26d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Technologijos Lygis: 4 Pradinė verslo kaina: 8.000.000 € Verslo ID: 49 Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pervedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki geg
    1 taškas
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vycka_Flex2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Transporto priemonė: SULTAN. Transporto priemonės RIDA: 28475km /top pagal rida, ANTRA vieta, bei vienintelis sultanas turintis tiek ridos serveryje. Spalvos RETOS 0/0 ID. Daugiau informacijos nuotraukose.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/LpN8OyB4. Kaina, kiek
    1 taškas
  3. AVATARAI (200x200); Besitvarkydamas kompiuterį radau štai tokių avatarų, kuriuos dariau 2018m. Gero naudojimo!
    1 taškas
  4. 1 taškas
  5. Rebeka

Namo ID:45 aukcionas,

Patvirtinti statymai, Tony_Express - 250001€ Cloud_Mane - 350000€ Aukciono nugalėtojas - Cloud_Mane!
    1 taškas
  6. Žaidėjai užblokuoti už čytinimą, Čia pateikiamas žaidėjų sąrašas, kurie buvo užblokuoti už čytinimą. Paryškinti žaidėjų vardai reiškia, jog jie buvo užblokuoti daugiau nei vieną kartą mūsų serveryje už čytinimą ir tokiu atveju buvo nubausti griežčiausiomis bausmėmis. Atsiblokuoti RCON užblokavimą galima forumo viršuje paspaudus ant „Paslaugos“. Atsiblokavus RCON užblokavima konfiskuoti vartotojai nėra grąžinami, nes tai dalis neišperkamos bausmės. Žaidėjai, kurie yra pažymėti „žalia spalva“ yra įsigiję „UNRCON“ paslaugą. Math_Forelli vartotojas konfiskuotas + RCON. Lukasss_L
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.