Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.05.06 visose vietose

1. Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvidas_Krisci Jūsų atstovaujama firma: Taksistų direktorius. Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Dovydas_Gameris Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žaidėją žinau kaip ir savo draugą real gyvenime, Dovydą pažystu nuo pat vaikystės ir aš puikiai žinau kas jis yra per žmogus. Dovydas leidžia laika sampe visada kartų su manimi, taip pat ir aš su juo. Dovydas greenside jau yra 4 metus ir per tuos 4 metus nei karto nėra turėjas pareigų o, kad nori pareigų aš tą puikiai žinau, tai norėčiau suteikti jam šias le
    5 taškai
  2. Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Dovis_Nesakysiu Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Tomukas_Real Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žmogutis dirba nuo pat pradžios turi daug patirties mechaniku firmoje ir tikrai manau, kad supranta ši darbą. Kiekviena diena yra aktyvus, bendraujantis bei padedantis. Manau tikrai sugebės prižiūrėti firma kol manęs nebus, o man grįžus padės man. Būsimas pavaduotojas žino jam iškeltus tikslus ir toliau sieks ju Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo pa
    4 taškai
  3. Na ir atėjo pirmoji taksistų savaitinis atlyginimas. Iš tikro esu nustebes, jog kolektyvas puikiai darbavosi, vygdėsi rangu sistemas bei discord užduotys, labai džiugu tai matyti! Tikiuosi, jog kitos savaitės statistikos bus geryn vis geryn. Tikiuosi atlyginimas jūsų nenuvyls. Tai nieko nelaukdamas skelbiu kolektyvo savaitės atlyginimo išrašą. „Atlyginimų sarašas“. @Alex_Killer - atlyginimas negautas, nesate antrojo rango. @Dovydas_Gameris - jūsų šios savaitės atlyginimas 119.815€. + 2 rangas 20.000€ @Laurynas_Bond - jūsų šios savaitės atlyginimas 245.975€. + discord užduotys 45.
    3 taškai
  4. Ačiū @Titas_Titurnikas kad kelia man efektyvumą ir prisidedate /adeze parama man! Su padėka duodu dėmesio jam ir aplodismentus
    2 taškai
  5. Jūsų Vardas_Pavardė:Krumas_Kelkrastis Jūsų atstovaujama firma:GS Policijos Departamentas Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė:Aurimas_Dancingas Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Manau atėjo laikas išsirinkti sau pagalbininką, kuris galėtu pavaduoti mane kai manęs nėra prisijungus ir toliau efektyviai atlikti visas paskirtas Policijos užduotis.Šitą darbuotojo imu dėl to nes rodo pavyzdingą pavyzdį dabartinėms darbuotojams ir serverio žaidėjams ir manau,kad jis yra nusipelnęs būt šiek tiek daugiau.Pasitikite @Aurimas_Dancingas Pasižadate prisiimti visą atsakomyb
    2 taškai
  6. Firmos analizė. Nauja savaitė ir naujasis darbuotojas. Džiugu matyti, jog bent po viena užpildo į taksistų firmą, atsiranda norinčių dirbti, tikiuosi ką anketoje rašote, taip ir bus. Tai nieko nelaukdamas skelbių dar viena žaidėją prisijungiantį prie taksistų kolektyvą. „Patekusiųjų sarašas“ Klaidų kaip ir nerasta taip pogi, atsakyta teisingai, sekmės kolektyve. @Laurynas_Bond - prašau užpildyti darbo sutartį bei susisiekti su manimi discord kukse1.
    1 taškas
  7. Firmos analizė. Iš tikro pildančiujų nelabai ir yra, kadangi atsirado vienas kandidatas tai nieko nelaukdamas kviečia tave prisijungti prie taksistų kolektyvo. Siulyčiau dar kartą persiskaityti taksistų darbovietės taisykles, jog poto nekyltų klausimų. „Patekusiųjų sarašas“ Tikėjausi daugiau prisistatymo apie savę, bet bus proga susipažinti. Klaidų kaip ir nerasta atsakyta teisingai, sėkmės darbuose. @Rokas_Winston - prašau užpildyti darbo sutartį bei susisiekti su manimi discord kukse1.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.