Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.05.13 visose vietose

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Titas Titurnikas Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: krumas kelkrastis pd Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Izeide mane ir mano draugus, visiskai nepagarbus elgesys ir nemokejimas susitramdyti bei valdyti savo emociju, manau direktorius bus tinkamai nubaustas ir atsiprasys manes ir mano draugu. Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: čia
    5 taškai
  2. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: [Čia]
    2 taškai
  3. 05-06 iki 05-12 darbuotojų atlyginimai Saras_Tema - 104,680€ Alex_Killer - 39,350€ Kilpasa_Mikasa - 10,000€ Iš viso išdalinta: 154,030€ Pildančiųjų statistika
    2 taškai
  4. Štai atėjo ir antrasis savaitinis atlyginimas. Labai džiaugiuosi, šį savaitė buvo ityn stipri aktyvi, aktyvūs darbuotojai, vygdytos užduotis, bei rangų pasikėlimai. Ši kartą liūdna, jog pildė tik 2 darbuotojai tikėjausi, jog kolektyvas pildys ir kiti, bet nieko nereikia nusiminti, darbuotojus pradžiuginsime kitą savaitę. „Atlyginimų sarašas“. @Laurynas_Bond - jūsų šios savaitės atlyginimas 319.845€. + 5 rangas 50.000€, discord užduotys 60.000€. @Narco_Cartel - jūsų šios savaitės atlyginimas 228.11€. + 2 rangas 20.000€, discord užduotys 30.000€. Iš viso išmokėta 547.955€.
    1 taškas
  5. Laurynas_Leigon

😎

😎
    1 taškas
  6. RedRoadLogistics Rangai Firmos mažylis – tai pirmasis rangas, kurį gauna ką tik įsidarbinę darbuotojai. Pirmo rango iššūkiai yra mažieji kroviniai, baldų užsakymo įvykdymai. Darbinis transportas – Rumpo Gaunamas bazinis atlyginimas – 45$ Saviveikla galima pradirbus 90 minučių ir pravažiavus 60 kilometrų Svarbu: Aktyviai dirbti, nebuginti minučių stengtis keltis rangus. Kitam rangui reikia: 25 taškų DPD kurjeris – tai antrasis rangas, kurį galima gauti pasikėlus rangą iš pirmojo. Antrojo rango iššūkiai yra mažieji kroviniai, baldų užsakymai. Darbinis transportas – Burrit
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.