Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Gvidaz_Bond

Neaktyvus

  • 106

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 5

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Gvidaz_Bond

  1. a1bmwAa.png


    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gvidaz_Bond
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai direktorius [Wheel&Repair]
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 36 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:

    Spoileris

    Nekažką ištikro rašyti palikimą kai to tikrai nenori, bet esi privertas (ačiū vertėjui, kuris mane iš posto lengvai išvertė - kariuomenei ), tai kaip daug kas supratot išvarau ten kur reikia per 4min pavalgyti, visada smirda kojinėm ir muštis negalima :D, tai yra pagrindinė palikimo priežastis, kuri užklupo netikėtai. Firmoje planavau daug ką, iš naujo atnaujinti rangų kėlimosi sistemą ir su ja atnaujinta startuoti jau Lapkričio 1 tačiau tam jau nebeliko laiko. Paskutinėje atrankoje į firmą pilnai surinkome komandą, kuri pagyvino mechanikus, ačiū Helovinui. Pats vadovavimas, kažkuo išskirtinis nebuvo, tikslų begalės, tam įvykdyti reikalingas laikas, pasirodė gyvenimas ir viskas kardinaliai keičiasi.
    Darbuotojai dėl kurių šią kadenciją ypač prisiminsiu ❤️  @Dainida_Prn, @Salvatore_Bufalino, @Visma_Wtf, @Elve_Valor, @Henris_Makarov [Sorry Henri už 2 free įspėjimus bet tikrai, ne tau turėjo jie sukrist kodėl tau užsimetė nzn :D ], @Vaidas_Drifter, @Jokis_Pro, @Izy_Izy, @Charlie_Gambino , @Tony_GilleraKadencijos draugai su kuriais buvo smagu pažaisti ❤️  @Lil_Pranas, @Benito_Cartel@Vincas_Zzz, @Charles_Leclerc, @Strong_Blue - kaip pavaduotojas šį kartą mažai padėjai, bet visko būną gyvenime, didžiulis dėkui bro! @Ema_And, @Tomas_Honor @Augustea_Honor, ir dar daug daug kitų kurių čia nepaminėjau!
    Didžiulis ačiū @Migelis_Zhebtuvelis - už suteiktą firmos vairą, buvo tikrai smagu būti tavo direktorių komandoje, ačiū ir @Emilisvn_Samp už suteiktą šansą ir padaryta atranką į šią kėdę! Už papeikimą ačiū šharanai, pagyvinai paskutines vadovo valandas, kas liečia bendrai mechanikų darbą iššūkių buvo ties darbuotojų motyvacija tačiau tvarkėmės kaip išgalėjom. Naką  laikas čia buvo nuostabus, todėl ačiū visiem kas palaikėt, kas šovėt purvo, ir kas išviso nesuprato ką aš čia veikiu. PEACE

    Wheel&Repair - paskutinės veiklos akimirkos
     

     

  2. 9 min prieš, Jamal_Sharan rašė:

    GAL NEREIKIA PILDYT I DIREKTORIUS JEIGU TOKS LENGWAI ISPROVOKUOJAMAS  IR KAJP SAKOMA TASTE YOUR OWN MEDISINE ;) 

    https://imgur.com/a/OiPImWC

    Jei jau tokius keli tai kelk visą kontekstą, o ne iškarpyk PILNAS POKALBIS 1 , PILNAS POKALBIS 2🤣, o jei dar randi kažką naujo, tai gali drąsiai įkelti ir nusivalyti ašaras tada puikiai palengvėja. Kaip ir minėjau, temą baigiu, su 0 nėra apie ką diskutuot daugiau.

     

  3. Labukas vertėjau 💗,  ne tau aiškinti ką direktoriui daryt su jo vadovaujama firma, ir kaip kontroliuoti savo darbuotojus, dėl pasiuntimo okey, pripažystu pasižiūrėk ką pats rašinėji, kaip ir rašiau tau dar nei vienas neatsirado kuris man pavadovaus kaip elgtis su savo darbuotojais, norėjai sukelt konfliktą jį ir sukėlei, todėl atsaką gavai, dėl pasiuntimo nei trupučio nesigailiu, galiu dar kartą tą parašyti nes pats keli tokias situacijas, tik man prisijungus į serverį. Ačiū už papeikimą ir gražios tau dienos!  Pokalbis baigiamas.

    Provokacijų įrodymai 

  4. Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gvidaz_Bond
    Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Strong_Blue
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:  Pažystamas žmogus, nemažai ką esam kartu nuveikę, tikiu kad padės man su firma, ypač darbo dienom kai mažai galiu tam skirti laiko. Žinau jog nepaves, ir į firmą įneš dar daugiau įvairovės, juolab asmuo turi mano pasitikėjimą. Esam susidirbę. So have fun Stipri_Mėlyna
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

  5. QdQIWtg.png

    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gvidaz_Bond
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: 
    RED COUNTY LOGISTIC'S (Pervežėjai), direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 69 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė pareigų palikimo priežastis mano laiko stoka, kuri yra pakitusi dėl esamų mokymų maniau jog tikrai viskas pavyks ir įveiksiu šį laikotarpį su neblogu aktyvumu tačiau mokymai reikalauja didelės atsakomybės kas ir paskatina mane palikti savo vadovaujamas pareigas. Jei pavyktų prašau perleisti mano pareigas nuostabiam pavaduotojui @Charles_Leclerc kuris tikrai susitvarkys su šiomis pareigomis!
    Platus vadovavimo aprašymas:

     

    Spoileris

    Šokam pasižiūrėt kaip sekėsi man? 
    Pirmosios dienos - tik įsidarbinau mano mylimi @Tomas_Honor @Augustea_Honor(best darbuotojai) - užklupo su klausimais kas kaip bus, tada dar to nežinojau tiesiog turėjau daug apmastymų ir variantų, bet nesigailiu jog jis manęs to paklausė, tai buvo vieni iš tų kurie sužinoję bet kokią informaciją ją pranešdavo ir kolegoms. Taip pat noriu padėkoti žydram pavaduotojui @Boss_Like kuris tikrai prisidėjo visko pradžioje ir padėjo įsivažiuoti, p.s sobo linkas buvo tas kur tikrai akis trūkčiot pradėjo pamačius 1 įspėjimą man.
    Toliau komandos rinkimasis vyko aktyviai - buvo išeinantys darbuotojai buvo ir tie kurie liko su manim iki pat galo, todėl visus jus labai myliu ir gerbiu, komanda buvo surinkta labai pavyzdinga ir kupina smagių įspūdžių. Na nenusivilsiu pasakęs kad pervežėjai tikrai buvo geriausioje stadijoje iki mano kursų pradžios ir net po jų, kai manęs jau trūko.
    O dabar didžiausias dėkui jums kad buvot su manimi - @Deivis_Enter @Vincas_Zzz @Boss_Like @Charles_Leclerc @Eurais_Palijo @Jack_Stallon @James_Vercceti @Rokas_Eid @Modestas_Wolf @David_Wrestler @Edvisz_Samp @Dainida_Prn @Salvatore_Bufalino
    Dar didelis dėkui balionų darbuotojui - @Justas_Jucius.
    O dar didesnis ačiū pavaduotojui mano geriausiam pasirinkimui, palaikytojui ir kaip sakiau jau daug kam žmogui kuris man kaip brolis @Charles_Leclerc
    Taip pat ačiū direktorių prižiūrėtojui už suteiktą šansą būti šiose pareigose, tikiuosi dar susitiksim!

    @Gvidaz_Bond
    Red County Logistic's vadovas.
     


     

  6.  

    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gvidaz_Bond
    Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Charles_Leclerc
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: 
    Charles - vienas ištikimiausių asmeniškai pažystamų žmonių, kuriuo pasikliauju visu 1000% procentų, atrankos į direktorių metu minėjau jog rinksiuosi pavaduotoją iš darbuotojų nors jis ir pažystamas, bet beveik mėnesį laiko darbuojasi mano firmoje, yra jos valdybos narys, pasiūlęs nemažai vertingų patarimų, žmogus kuriam laisvai galėčiau patikėt bet kokią užduoti ir žinau jog įgyvendins ją be priekaištų. Todėl RCL eis tik į priekį su tokiu pavaduotoju. 

    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

  7.  Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidaz_Bond
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

    Pervežėjai
    1.Darbo priemonių užsakymų pristatymas pervežėjams
    Darbų vadovai dažnai užsako darbinį transportą todėl siūlyčiau tuos užsakymus pridėti prie pervežėjų /iaz užsakymų, tokiu būtų pervežėjams šiek tiek padaugėtų /iaz užsakymų kuriuos darbuotojai turėtų pristatyti. 
    Pvz: Medikų darbui reikalingas Ambulance firmos vadovas užsisako - Ambulance transportą per /dpultas
    Pervežėjų darbo racija - Medikų darbo vadovas V_P užsakė darbinę tr.priemonę  Ambulance. Rašyk /iaz jog priimtum užsakymą.
    Transporto priemonių pasikrovimas nesikeičia - pristatymas prie atitinkamo darbo - įvažiavimo.


    2. Pagrindinis pasiūlymas pervežėjams:

    Visų pirmą pervežėjų darbe atsiranda nauja vieta t.y  - Sandėlis  ir Užsakymų punktas 
    SANDĖLIO VIETA - LS

    w3gO5Bf.png

    Tai Los Santos pagrindinis sandėlis -  jo paskirtis pervežėjų darbuotojams pasikrauti ir pristatyti vadovo užsakytus krovinius į pervežėjų darbo pagrindinį sandėlį. Iš kurio firmų vadovai galės užsisakyti prekes savo darbams (/dpultas).

    Pervežėjų vadovų  prekių užsakymai -
    BqUEQwC.png

    Pervežėjų darbe atsiranda dar vienas pickup ženkliukas - Užsakymas į sandėlį 
    Užsakymas į sandėlį (pickup)į yra prieinamas  tiek pervežėjų valdžiai tiek darbuotojams. Valdžiai lentelėje leidžiama užsakyti reikiamų prekių į sandėlį - užsakymo kaina yra nuskaitoma nuo darbo pelno (žinoma pagal serverio ekonomikos principą). Darbuotojams leidžiama priimti esantį vežimo užsakymą  /pvg (išmeta lentelę - taip pat leidžia priimti vidinį užsakymą ir matyti informacija apie realiu laiku esančius užsakymus - panašiai kaip /iaz ). 
    Užsakymo kaina 100vnt darbo medžiagų - 5.000 € (arba pagal serverio ekonomiką)


     

    Vieta užsakymams darbų vadovams /dpultas:

    e5IFknj.png

    Darbų vadovų pulte - atsiranda naujas pasirinkimas ,, Įmonės reikmių užsakymai ''
    Ten vadovas mato:
     100 vnt - visų reikalingų medžiagų kainuoja - 10.000 € (arba pagal serverio ekonomiką).
    Turimą kiekį darbo sandėlyje : 120/600 vnt (pvz)
    Per 24 valandas išsinaudoja - 50 vnt kiekvieno darbo medžiagų (nebeturint medžiagų darbui kiekis eina į minusą jog darbe trūksta medžiagų ir reikia jas užsakyti pranešama per racija - o pasiekus 100 vnt minusą darbai nebegali funkcionuoti) 
    Pervežėju darbas taip pat dalyvauja - ir turi užsisakyti prekes savo darbui tai galioja visiems darbams su pakvietimu.


     

    Vieta -  darbų užsakymu pasikrovimui  / LS sandėlio prekių iškrovimui
    Zdd05Xr.png

    Sandėlio privalumai
    Maksimalus kiekis sandėlyje - 20.000 vnt 
     Vieno vidinio pristatymo metu galima atgabenti - 200 vnt darbams reikalingų medžiagų.
    Darbų užsakymui galima išgabenti - maksimaliai 200vnt vienu vežimu.
    Darbų sandėliuose telpa 600vnt reikiamų medžiagų.


    Kiti reikalingi pakeitimai pasiūlymo koregavimui:
    Statistikos pridėjimas - Darbų užsakymai 
    Išsikrovimai - Prie kiekvienos darbo bazės.


     

    Užsakymų pavadinimai darbų vadovams:
    Taksi - darbo reikmenys
    Medikų - darbo reikmenys
    Policijos - darbo reikmenys
    Mechanikų - darbo reikmenys
    Pervežėjų - darbo reikmenys

     

    Žinoma pasiūlymą galima dar labiau patobulinti ar nusprendus jį įgyvendinti keisti pagal serverio administracijos nuomonę.

     


    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintų darbus, taip pat neatrodytų jog darbai veikia tiesiog lyg nieko nereikėtų ir iš oro atsiranda tarkim vaistinėlės ar įrankių dėžės. Nors pervežėjai turi ir mažuosius krovinius kurių veikimas yra panašus - pristatant pvz: medikamentus - tačiau tai labiau sisteminis darbas kuris - yra kaip kontrakto gabenimas - o veiklos su realiu laiku esančiais užsakymas yra netiek jau ir daug todėl tai pridėtų veiksmo tiek prie Baldų ir Transporto priemonių gabenimo. O pats pervežėjų darbas turėtų daugiau atsakomybių.

     

  8. Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gvidaz_Bond
    Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Boss_Like
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Tai kaip jau ir minėjau atrankoje į direktorių jog pavaduotoją rinksiuosi iš darbuotojų, o Modestas čia atėjo jau per pirmą atranką su tikslu pasiekti pavaduotojo postą, kas jam buvo likę tai įrodyti man jog jis tai gali, tai jis ir padarė - savo paprasta ir žmogiška pagalba bei pasiūlymais, tam tikrais pakeitimais, motyvacija į darbą bei užsitarnavo darbuotojų pagarbą, todėl tikiuosi jog šis pasirinkimas manęs nenuvils ir jis susitvarkys su šiomis pareigomis!
    Didžiausios sėkmės naujam RED COUNTY LOGISTIC'S - pavaduotojui!  
    #Naras#ŽydraSpalva
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

  9. Gal girdėjai gal matei.

    Kaip Greenside žaidžia ?

    Gal bandei gal ir ėjai ?

    Gal ir gramą padarei ?

     

    Gal gyvenimas jau toks

    Kad reikės GreenSide lošt ?

    Nežinau aš nežinau kur stotelė stovi.

    Aš ieškosiu jos kol naktis ateis.

     

    Kai stotele aš prieisiu

    Lauksiu autobuso žalio

    Kol mane nuveš tiesei į GreenSide

    Tik autobusas sustos.

     

    Bėgsiu aš į Naftos Platforma.

    Dirbti reikia visados.

    Pinigėliai be problemos.

    Darbas sunkus bet paeis.

     

    GreenSide,LT

    Tu tik čia

    Mūsų širdyse.

     

    GreenSide.LT

    Tu tik čia

    Mūsų galvoje.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.