Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Carter'Extazy

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

618 profilio peržiūros
  1. Mane priima visur, aš tiesiog aplamai kalbu, kad tiesiog būtų daugiau veiklos, nes nusibosta vien tie patys darbai, tad siūlau naujovių.
  2. Dėja, viską aš puikiai žinau mažyte, gal tau jų ir pakankamai, tačiau yra žmonių, kuriems jų trūksta, gaujų sistemą gal ir gražins, tik reikia gero GP. Kritikos nebijau, gali rašyti ką nori ir kaip nori, pateikiau savo nuomonę, o į tavąją net nereaguosiu, geriau protingų žmonių paklausyt.
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Carter'Extazy • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Gaujos Siūlau gražinti seną gaujų sistemą, prie kurios buvo įdomu žaisti, daugiau veiksmo, veiklos, tiek Policijai būtų įdomiau dirbti, nebebus nuobodulio serveryje, nes iš neturėjimo ką veikti jau vemti norisi, tiesiog eini kaulą ir pralaimi viską ar dar kokią nesamonę darai, tai kad taip nebūtų, kad pareitų daug senų žaidėjų čia, geri, jaukūs vakarai GreenSaidą tikrai pakeičia iš esmės, norisi tobulėti, kažko siekti projekte, o dabar mehh, motyvacijos net nėra toliau
  4. Į A.Ž. įmesk kelias fotkes jei nesunku.
  5. Carter'Extazy

    Perku

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Carter'Extazy 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Turginė, išskyrus Sabrę, Cometą, Remingtoną. Pvz.: Admiral, Elegant, Tahoma.. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: 100k 4. Papildoma informacija: Gali būt be tune, bet geriau būtų SU. Rida, bei daužtumas nedomina.
  6. Sveikinu su direktoriaus postu, bei laukiam atrankos! Sėkmės.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.