Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Aurimas_Quantus

Neaktyvus

  • 65

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Visi Aurimas_Quantus pranešimai

  1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aurimas_Quantus • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Vycka_Flex • Už ką buvote užblokuotas?: Serverio klaidų išnaudojimas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: ugh , nebuvau prisijunges kai uzblokavo. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: https://imgur.com/a/Sps8Q20
  2. @Tomas_Šarkius cia tipo nubaude tave mano mielas drauge?

    1. Kenshin_Yona

      Kenshin_Yona

      acakau nori veiksmo bet banina uzh shudus

    2. jeremis malboro

      jeremis malboro

      tai jo, šiais laikais už fps unlocką į visus sarašus įkiša kaip čyteri :DD

  3. ugh , saudziau paprastai , spustelejau c raide ispejimus viska gavau. Koks cia klaidu naudojimas? jokiu klaidu naudojimo nebuvo.
  4. Prieš, teisėsaugai tikrai nebūtų įdomiau dirbti, jiems būtų žymiai sunkiau dirbti, visi bėgtų ir didelė tikimybė, kad pabėgtų.
  5. ANKETA Jūsų V_P : Aurimas_Quantus. Kokio tipo GFX norite? : Avataro. Kokio dydžio norite GFX? : 150x200 Darbo pavyzdis : http://www.part.lt/img/1300c846ff6d67cbd15e419b5dbb1390253.png Tekstas - SUBtekstas : Aurimas Quantus
  6. Sveikas, Martynai, malonu. Beje atrodai rimtas
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aurimas_Quantus 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Visai graži spalva, yra ir spoileris, beveik full tune, nėra tik stogo. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/ZC9Rw 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Tiksliai kainos nežinau, norėčiau jog kainas siūlytumėte. 5. Papildoma informacija: Nėra.
  8. Ar aš kaltas, kad man buvo sakyta, kad tu būsi tarpininkas? Aš nesuprantu, būsi toks užsispyręs ir net negali atiduoti ar taip gaila?
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Quantus 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Mister_Winston 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Paskelbiau jog žaidžiu kauliuką iš 100k per skelbimus. Man parašė Kevin_Black jog nori sužaisti kauliukais iš 100k, pagrindinio mūsų tarpininko nebuvo tai yra Wolking_Dead. Taigi Kevin_Black pasakė man, jog mane atgetins, nepamenu kas atgetino, bet neesmė. Kevin_Black sakė duoti pinigus Mister_Winston, taigi daviau pinigus, Kevin_Black taip pat sakė jog davė jam pinigus. Pasiūliau Kevinui kauliukais,
  10. Labai geros idėjos, esu už. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (du pranešimai iš eilės)
  11. O tas užcenzūruotas žodis tikrai neprasideda iš 'k' raidės ir nėra įžeidimas. O lopelis tai jau žiaurus įžeidimas jo?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.