Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Minde_Marshell

Neaktyvus

  • 478

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 14

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Minde_Marshell

  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_Marshell
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Vincent, visa kita matosi nuotraukose
    Norima kaina už transportą: Siūlote patys
    Parduodamo transporto nuotraukas:https://imgur.com/a/8Bh0y7p

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_Marshell
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Sentinel, visa kita matosi nuotraukose.
    Norima kaina už transportą: Siūlote patys
    Parduodamo transporto nuotraukas:https://imgur.com/a/nvzVf8G

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_Marshell
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Banshee, visa kita matosi nuotraukose.
    Norima kaina už transportą: Siūlote patys
    Parduodamo transporto nuotraukas:https://imgur.com/a/jO1FIE1

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_Marshell
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Comet, visa kita matosi nuotraukose.
    Norima kaina už transportą: Siūlote patys
    Parduodamo transporto nuotraukas:https://imgur.com/a/bUR3HBr

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_Marshell
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Manana, visa kita matosi nuotraukose.
    Norima kaina už transportą: Siūlote patys
    Parduodamo transporto nuotraukas:https://imgur.com/a/fhvwPQv

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_Marshell
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Regina, visa kita matosi nuotraukose.
    Norima kaina už transportą: Siūlote patys
    Parduodamo transporto nuotraukas:https://imgur.com/a/EP9VUno

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_Marshell
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Sultan, visa kita matosi nuotraukose.
    Norima kaina už transportą: Siūlote patys
    Parduodamo transporto nuotraukas:https://imgur.com/a/0QbSJIN
    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Šitas aparatas arba į šrotą, arba bandyt prikelinėt.

    Su manimi galite susisiekti - Forume, žaidime, Teamspeak'e arba Discorde Marshell#5152

  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Marshell

    Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Taigi artėjant Kalėdoms linksiu visiems saugiai pabūti su šeimos nariais ir gauti daug džiaugsmingų dovanų. Visiems serverio žaidėjams linksiu nesusirgti COVID-19 virusu ir smagiai sudalyvauti kalėdiniame evente. O savai chebrai noriu palinkėti visko ko geriausio. @Emilisvn_Samp ilgesnės nei 1 metų kadencijos ir žinoma .kad lesalas nesibaigtu @Black_Hand neprarask greit motyvacijos ir pakelk furistus į viršu, @Dwayne_Jahseh tu daryk viską ką moki ir dar daugiau įrodyk visiems ką sugebi ir išlaikyk mechanikus ilgai, @Adam_Frank tau kaliega žinoma ,kad golfas nebyrėtu ir surasti tą vienintelę, @Beniux_Subas sugrįžk į valdžią kitais metais ,bus linksmiau , @Jake_Willson Buk toliau toks pat koks dabar ir visokeriopos sėkmės. @Minusinis_Ateivis tau mergyte linkių visko ko tik šidutė geidžia meilės, pinigų, daug džiaugsmo ir laimės. @Gordon_ Hells puokuta letenyte, linkiu tau visko ko tik nori ir ,kad išsispręstų visos problemos ir kad nei viena katukas nenumirtu o ,kad butų jų dar daugiau. Ir visai savo firmai linkių kuo geresnio darbo ir džiaugsmo. O visiems kitiems LINKSMŲ KALĖDŲ IR NAUJŲJŲ METŲ.

    Jūsų turimas XP kiekis serveryje : Virš milijono.

    pCAfolU.gif

  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_Marshell                                                                                                                                                                                  Jūsų pasirinktas skaičius nuo (1-100):  19                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

  4. 49 min prieš, Nasiry_Azumy rašė:

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Nasiry_Azumy
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje:  Minde_Marshell
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?:  Medikai
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Netinkamai uzdejo man ispejima is darbo. Kodel? Nes kaip ir pagal direktoriaus zodzius, tai buvo jau ne darbo valandos, pagal direktoriu buvo galima daryti ka nori ( nuotrauka yra ikelta kur jis tai sako ) Direktorius pripazino, kad mane provokuoja bendradarbiai, o as tiesiog atrasau, nes neimanoma susilaikyti, kai tave smeizia uz nieka :( + korupcija pries bendradarbi, kodel? Nes, darbuotoja, kuri provokuoja bendradarbiai ir direktorius tai mano - nieko jiem nedaro: jokiu ispejimu nedaro, o darbuotojas, kuris yra isprovokuotas ir pagal direktoriaus zodziu ,, daryk ka nori ne darbo valandom - ispejimas. normaliai pagal jus tai yra? Labai noreciau suzinoti ka as ten blogo buvau parases, ka izeides, kad turejau gauti tai. 
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė?: Blogas ispejimas 
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas:  https://imgur.com/a/S3J7Mv2

    Sveikas, ačiū už papeikimą, tačiau aš čia nematau savo pažeidimo. Kas labiausiai užkliuvo man tai yra įspėjimas ne darbo metu. Taprasme tu manai ,kad jeigu yra nedarbo laikas tu gali rašyti į raciją ,bet ką ir serveryje daryti ką nori ? Jei taip - tai tu klysti ,nes privalo būti kontrolė visą laiką. Ir kai aš parašau gali daryti ką nori saviveiklos metu tai į šiuos žodžius neieina bereikšmis rašymas į raciją,  kitų darbuotojų provokacijos ar kiti dalykai už kuriuos yra baudžiama. 
    Įspėjimą tu gavai ne už nieką ir manau turi tai pripažinti ,o nerašyti bereikšmį papeikimą yra įrodymai ,kai tu ižeidinėji darbuotojus apie jų gyvenamasias vietas , konfliktuoji vos ne su visais darbuotojais ir t.t.
    Čia dar pridedu savo turimus įrodymus - https://imgur.com/a/DHIPqlk

  5. Aš esu tikrai už šia įdėją bent jau nenueitu veltui pirkta /sdeze galėtum parduoti skin ,kad ir už mažą kainą ,bet bent kažkas. Tačiau tu klysti ,kad negali dėti /sdeze kol neatsikratai skin tiesiog tą skin kurio tau nereikia gali pakeisti kitu skinu. Bet mano akimis tikrai gera įdėja UŽ.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.